BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Τα ειδικά στοιχήματα παίζουν μπάλα στην πρεμιέρα

Ο Τόνι Κρόος με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας
Ο Τόνι Κρόος με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας 2019 AP PHOTO/PETER MORRISON

Επιτέλους έχουμε σέντρα στο Euro 2024 και η οικοδέσποινα Γερμανία υποδέχεται τη Σκωτία στο Allianz Arena και το BetMarket.gr σας παρέχει την ανάλυση και τα προγνωστικά της πρεμιέρας (14/6/24).

Ήγγικεν η ώρα! H Γερμανία υποδέχεται τη Σκωτία στο Allianz Arena για την πρεμιέρα του Euro 2024. Να ξεκινήσουν με θετικό τρόπο θέλουν οι οικοδεσπότες, να χαλάσουν την γιορτή θέλουν οι Βρετανοί. Ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα τον παρακολουθήσουμε ζωντανά από την ΕΡΤ1.

Γερμανία - Σκωτία Προγνωστικό

Ο ενθουσιασμός του κόσμου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την απόδοση της Γερμανίας. Θα ξεκινήσει με διάθεση να επιτεθεί προκειμένου να εκμεταλλευτεί την δύναμη που θα πάρει από τους φιλάθλους. Διαθέτει τρομερό ταλέντο στην επιθετική γραμμή, θα έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων ώστε να φτάσει με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή. Από την άλλη, στο τελευταίο φιλικό με την Ελλάδα προβλημάτισε αρκετά στο αμυντικό τρανζίσιον και πρέπει να είναι πολύ προσεκτική.

Η Σκωτία θα επιδιώξει να παίξει στο χώρο, που είναι ένα στυλ παιχνιδιού που της ταιριάζει. Δυσκολεύεται όταν πρέπει να διασπάσει πολυπρόσωπη άμυνα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν θα χρειαστεί στο σημερινό ματς. Θα κάτσει πίσω από την μπάλα και θα προσπαθήσει να γίνει απειλητική μέσω των αντεπιθέσεων.

Εύκολη είναι η ανάλυση του αγώνα, καθώς η Γερμανία είναι το ξεκάθαρο φαβορί με το «πρέπει» της νίκης. Θα έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων με τη Σκωτία να αμύνεται πίσω από την μπάλα και να προσπαθεί μέσω αντεπιθέσεων να απειλήσει. Περιμένουμε να έχει μεγάλη επιθετικότητα που να κλείσει την Σκωτία στην περιοχή της. Γι’ αυτό ποντάρουμε στο over 6,5 κόρνερ της Γερμανίας σε απόδοση 1,93. Θυμίζουμε ότι οι Γερμανοί είχαν 13 κόρνερ στο προηγούμενο φιλικό με την Ελλάδα, που πίεζαν έντονα για να βρουν γκολ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γερμανία – Σκωτία Οι ενδεκάδες

Ο Νάγκελζμαν δεν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ελλάδα. Οι ατομικές ενέργειες των Μουσιάλα και Βιρτς στα άκρα αναμένεται να κάνουν τη διαφορά, ενώ σημαντική είναι η παρουσία του Χάβερτς που αν και δεν είναι κλασσικό σέντερ φορ, έχει επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Γκιουντογκάν και Κρόος προσθέτουν μεγάλη ποιότητα στη μεσαία γραμμή. Στοιχηματικά, μία ενδιαφέρουσα αγορά, είναι να έχει ο Κρόος 1+ τελική προσπάθεια προς την εστία σε απόδοση 2,20. Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκείνος εκτελεί τα στημένα, με εξαιρετικά χτυπήματα.

Αναμένουμε τη Σκωτία με τριάδα στο κέντρο της άμυνας ώστε να θωρακίσει τα μετόπισθεν. Διαθέτει πλειάδα ποιότητας στην αριστερή της πλευρά με Τίρνι (αριστερό στόπερ), Ρόμπερτσον (φουλ μπακ) αλλά και τον ΜακΓκίν να κινείται προς τα εκεί. Σημαντικό ρόλο για την ομάδα του Στιβ Κλαρκ έχει ο Σκοτ ΜακΤομινέι, ο οποίος συχνά από τα χαφ κινείται και πατάει περιοχή για να γίνει απειλητικός.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Γερμανία – Σκωτία, 22:00

  • Over 6,5 κόρνερ Γερμανία (απόδοση 1,93)
  • Κρόος 1+ τελική προσπάθεια προς την εστία (απόδοση 2,20)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, μακροχρόνια στοιχήματα Euro 2024 και όλα όσα χρειάζεστε με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ