BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Τεστ ετοιμότητας για τους Γάλλους

Ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ
Ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ 2022 AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Μπαίνει στο χορό του Euro 2024 η Γαλλία, που αντιμετωπίζει τη Αυστρία το βράδυ και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Κλείνει η σημερινή μέρα του Euro 2024 με τον αγώνα Αυστρία - Γαλλία και το BetMarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του σημερινού (17/06/24) αγώνα.

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα οι δύο ομάδες που θα τους δώσουν προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι από το οποίο θα βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα. Ξεκάθαρο φαβορί η Γαλλία με την απόδοση της να φτάνει μέχρι 1,58. Η Αυστρία όμως, είναι υπολογίσιμος αντίπαλος όπου μπορεί να προκαλέσει ζημιές.

Η Γαλλία είναι εκ των φαβορί για να κερδίσει το Euro 2024 και επιδιώκει ένα δυναμικό ξεκίνημα. Η Αυστρία, από την άλλη, διαθέτει επιθετικές αρετές και μπορεί να προβληματίσει τους Γάλλους. Το Combo Bet Άσος και Over 2.5 γκολ φαντάζει μία πολύ καλή επιλογή με την απόδοσή της να κινείται στο 2,30. Η ομάδα του Ντεσάμπ δεδομένα μπορεί να σκοράρει ασταμάτητα, ενώ οι Αυστριακοί έχουν την ποιότητα να εκμεταλλευτούν τυχόν κενά στην άμυνα των Γάλλων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ντεσάμπ θα κατεβάσει την ομάδα με το σύστημα 4-3-3. Ο Κιλιάν Εμπαπέ, θα ηγηθεί στην επίθεση, ενώ Ουπαμεκανό και Κονατέ, είναι αυτοί που θα χτίσουν το παιχνίδι των Γάλλων από την άμυνα. Ο Ραλφ Ράνγκνικ θα χρησιμοποιήσει το 4-2-3-1, με στόχο να φανεί απειλητική μέσω των αντεπιθέσεων. Σε αυτό το σενάριο, οι δύο στόπερ της Γαλλίας θα αναγκαστούν να δώσουν κάποια φάουλ στην αντίπαλο. Στα 2,15 οι Ουπαμεκανό και Κονατέ να κάνουν από over 0.5 φάουλ ο καθένας.

Τέλος, οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιοτικούς παίκτες στην επίθεση και βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα με ευκολία. Θεωρούμε δεδομένο πως θα δούμε πολλές φάσεις για γκολ. Γι’ αυτό, η 3η πρότασή μας για σήμερα είναι να έχουμε over 1,5 γκολ σε κάθε ημίχρονο σε απόδοση 4,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • ΕΠΠ – 17/6, 22:00 – Αυστρία – Γαλλία: 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.30)
  • ΕΠΠ – 17/6, 22:00 – Αυστρία – Γαλλία: Κονατέ & Ουπαμεκανό Over 0.5 φάουλ (απόδοση 2.15)
  • ΕΠΠ – 17/6, 22:00 – Αυστρία – Γαλλία: Over 1,5 γκολ σε κάθε ημίχρονο (απόδοση 4.80)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές στοιχηματικές προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, αποδόσεις Euro 2024 και κάθε πληροφορία για τη διοργάνωση με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ