BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Θέλει να δώσει απαντήσεις το Βέλγιο

Belgium's Romelu Lukaku gestures during a Group E match between Belgium and Slovakia at the Euro 2024 soccer tournament in Frankfurt, Germany, Monday, June 17, 2024. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Ο Ρομέλου Λουκάκου στον αγώνα της εθνικής Βελγίου κόντρα στη Σλοβακία για την πρώτη αγωνιστική του Euro 2024 @2024 AP IMAGES/DARKO VOJINOVIC

Με το Βέλγιο – Ρουμανία κλείνει το σημερινό πρόγραμμα του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Euro 2024 το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Ρουμανία σε ένα παιχνίδι ιδιαίτερα σημαντικό για το μέλλον των δύο ομάδων στη διοργάνωση. Όπως πάντα, το Betmarket.gr είναι εδώ και σας παρέχει τα προγνωστικά και την ανάλυση του αγώνα.

Πριν την έναρξη της διοργάνωσης θα λέγαμε ότι το Βέλγιο είναι γκραν φαβορί για το σημερινό ματς. Ωστόσο, μετά απ’ όσα είδαμε στην πρεμιέρα των δύο ομάδων πρέπει να είμαστε λίγο πιο επιφυλακτικοί. Δεν έχει χάσει βέβαια τον χαρακτήρα του φαβορί το Βέλγιο για να είμαστε δίκαιοι αλλά απέναντί του έχει σήμερα μία ομάδα που έδειξε να είναι πανέτοιμη να διεκδικήσει τη νίκη.

Από πλευράς των κόκκινων διαβόλων ο Ντε Μπρόινε έδειξε να μην είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν ολοκλήρωσε με καλές εμφανίσεις πάντως τη σεζόν με τη Σίτι, είχε τραυματισμούς και πιθανόν να τον έχουν επηρεάσει. Θέλει να δώσει απαντήσεις ο Βέλγος που δέχεται κριτική πως δεν μπορεί πλέον να κουβαλήσει το βάρος της ομάδας.

Η Ρουμανία είναι πιθανότατα η ομάδα που μας εξέπληξε περισσότερο στην πρεμιέρα. Όχι τόσο γιατί κέρδισε την Ουκρανία αλλά για το σκορ (3-0), το στυλ παιχνιδιού και την αποτελεσματικότητα. Έδειξε πνευματικά πανέτοιμη. Τακτικά έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και η άμυνά της δεν επέτρεψε το παραμικρό στην Ουκρανία, η οποία διαθέτει φοβερή ποιότητα μεσοεπιθετικά. Στόχος και πάλι είναι να κλείσει τους χώρους, ενώ είναι ικανή να απειλήσει κιόλας τους Βέλγους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με βάση τα παραπάνω, η επιλογή μας είναι το Βέλγιο να σκοράρει μέχρι ένα γκολ, σημείο που πληρώνει 2,25. Είναι δύσκολο να παραμείνει το Βέλγιο άσφαιρο για δεύτερο διαδοχικό ματς αλλά με την άμυνα των Ρουμάνων σε αυτή την κατάσταση δεν νομίζουμε να βρει πολλά γκολ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Πολωνός Σίμον Μαρτσίνιακ. Ο 43χρονος έχει σφυρίξει 45 παιχνίδια τη φετινή σεζόν και έχει δώσει 15 πέναλτι. Δηλαδή, ένα πέναλτι ανά τρία ματς κατά μέσο όρο. Από εκεί και πέρα, έχει δώσει 202 κίτρινες κάρτες αλλά μόλις 7 κόκκινες. Μία καλή επιλογή είναι να ποντάρουμε στο να σφυριχτεί πέναλτι στην αναμέτρηση στο 2,87.

Τέλος, θα αναφερθούμε στους δύο ηγέτες που έχει το Βέλγιο. Πιστεύουμε πως σε αυτό το ματς Λουκάκου και Ντε Μπρόινε θα παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο και θα είναι πιο αποτελεσματικοί. Στο 3,55 η απόδοση να σκοράρει ο Λουκάκου και να μοιράσει ασίστ ο Ντε Μπρόινε. Αμφότεροι θέλουν να δώσουν κάποιες απαντήσεις στους επικριτές τους αλλά το κυριότερο να ηγηθούν για την πρόκριση του Βελγίου στην επόμενη φάση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 22/6, 22:00 – Βέλγιο – Ρουμανία: Βέλγιο να σκοράρει μέχρι ένα γκολ (απόδοση 2,25)
  • ΕΠΠ – 22/6, 22:00 – Βέλγιο – Ρουμανία: Καταλογισμός πέναλτι (απόδοση 2,87)
  • ΕΠΠ – 22/6, 22:00 – Βέλγιο – Ρουμανία: Να σκοράρει ο Λουκάκου και να μοιράσει ασίστ ο Ντε Μπρόινε (απόδοση 3,55)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ