BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Το Combo της Πορτογαλίας και ο Σέσκο

Slovenia's Benjamin Sesko controls the ball during a Group C match between Slovenia and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 16, 2024. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Antonio Calanni)
Slovenia's Benjamin Sesko controls the ball during a Group C match between Slovenia and Denmark at the Euro 2024 soccer tournament in Stuttgart, Germany, Sunday, June 16, 2024. The match ended in a 1-1 draw. (AP Photo/Antonio Calanni) @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η μάχη ανάμεσα σε Πορτογαλία και Σλοβενία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το Betmarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Κλείνει με το Πορτογαλία – Σλοβενία η ημέρα στη φάση των «16» του Euro 2024, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά. Η Πορτογαλία θέλει να συνεχίσει την πορεία της στον θεσμό, την ώρα που η Σλοβενία παίζει για πρώτη φορά σε νοκ άουτ φάση. Ας δούμε, όμως, την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Η Πορτογαλία ξεκίνησε με 2/2 στον όμιλο της και εν συνεχεία γνώρισε την ήττα από την Γεωργία, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς για την ίδια, μιας και είχε τερματίσει ήδη στην κορυφή, ενώ παράλληλα έπαιξε με πολλές αλλαγές. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της διοργάνωσης και με μεγάλο βάθος, παίζει ποδόσφαιρο με επιθετική διάθεση και επιλέγει να αγωνίζεται σε υψηλό ρυθμό.

Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα, η Πορτογαλία έχει τον πρώτο λόγο κι έτσι αναμένεται να προσεγγίσει την αναμέτρηση, έχοντας ως στόχο να παρασύρει τον αντίπαλο στον ρυθμό της και να εκμεταλλευτεί τα κενά που θα προκύψουν. Η Σλοβενία από την άλλη διεκδικεί επί ίσοις όροις τον τίτλο της τίμιας ομάδας και το απέδειξε και κόντρα στην Αγγλία (0-0), παίρνοντας το εισιτήριο για τα νοκ άουτ. Στα θετικά για την ίδια είναι πως ξέρει τις δυνατότητες της και δεν υπερεκτιμά τις δυνάμεις της, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει ένα ισορροπημένο σύνολο, το οποίο είναι κάπως συμπαγές αμυντικά και επιθετικά στηρίζεται κυρίως σε προσωπικές ενέργειες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Πορτογαλία είναι το φαβορί όπως αναφέραμε και παραπάνω και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα διασπάσει την άμυνα της Σλοβενίας. Περιμένουμε, λοιπόν, επικράτηση τους και με περισσότερα από ένα γκολ. Γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή θα είναι ο άσος με το over 1,5 σε απόδοση 1,70.

Έχουμε εντοπίσει και ένα ειδικό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Μπέντζαμιν Σέσκο αποτελεί τον πλέον απειλητικό παίκτη της Σλοβενίας, ο οποίος παίρνει προσπάθειες, είτε αυτές είναι με μακρινά σουτ, είτε από κοντά. Θεωρούμε πως και σήμερα θα βρει έστω μία φάση, γι’ αυτό και θα πάμε στο Over 0,5 στις προσπάθειες του Σέσκο εντός εστίας σε απόδοση 2,15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 01/07, 22:00 – Πορτογαλία – Σλοβενία: 1 και Over 1,5 (Απόδοση: 1,70)
  • ΕΠΠ – 01/07, 22:00 – Πορτογαλία – Σλοβενία: Σέσκο over 0,5 προσπάθειες στην εστία (Απόδοση: 2,15)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και Euro 2024 πρόγραμμα με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ