BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Το κίνητρο της Αλβανίας και η χαλαρότητα της Ισπανίας

Albania's Qazim Laci celebrates after scoring the opening goal during a Group B match between Croatia and Albania at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Wednesday, June 19, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Ο Καζίμ Λάτσι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κροατία @ 2024 EBRAHIM NOROOZI / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την αναμέτρηση της Αλβανίας με την Ισπανία για τον Όμιλο Β του Euro 2024.

Φινάλε στον Όμιλο Β του Euro 2024, μιας και λαμβάνει χώρα η 3η αγωνιστική του γκρουπ και θα μάθουμε τις ομάδες που θα περάσουν στην επόμενη φάση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει φυσικά η αναμέτρηση της Αλβανίας με την Ισπανία, εκεί όπου αγωνιστικά το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο.

Η Αλβανία έδειξε για δεύτερο σερί παιχνίδι την μαχητικότητα που την διέπει, μιας και προηγήθηκε κόντρα στην Κροατία και παρότι έμεινε πίσω στο σκορ (2-1), εν τέλει πήρε στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας. Έναν βαθμό που την διατηρεί στο κόλπο της πρόκρισης ως 3η. Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει να κερδίσει σήμερα. Η Ισπανία από την άλλη έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία, δημιούργησε 2.05 xGoals και δέχθηκε μόλις 0.21, οπότε το τελικό 1-0 δεν είναι αντιπροσωπευτικό του αγώνα.

«Κλείδωσε» παρόλα αυτά την πρωτιά, συνεπώς έχει την… ελευθερία να κάνει διαχείριση δυνάμεων απόψε, να δώσει ρυθμό σε κάποιους αναπληρωματικούς και φυσικά να κάνει δοκιμές. Αυτό από μόνο του δε σημαίνει πως δεν θα παίξει, καθώς όσοι μπουν θα έχουν σίγουρα την επιθυμία να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να αρπάξουν την ευκαιρία τους ενόψει των πιο απαιτητικών αγώνων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αλβανία έδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια πως έχει ικανότητες επιθετικά και μπορεί να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Οι Ισπανοί έχουν επιθετική φιλοσοφία και παίζουν απελευθερωμένο ποδόσφαιρο, οπότε το πρώτο μας σημείο είναι το Goal/Goal, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.91.

Ένα δεύτερο σημείο που μας αρέσει έχει να κάνει με το κίνητρο της Αλβανίας. Η γειτονική χώρα μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια της και επιδιώκει να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Κόντρα στην Ιταλία άνοιξε το σκορ στο 23ο δευτερόλεπτο, ενώ κόντρα στην Κροατία πήρε το προβάδισμα στο 11ο λεπτό. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα, πόσω δε μάλλον όταν έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο, οπότε βρίσκουμε αξία στην επιλογή να σκοράρει η Αλβανία το 1ο γκολ, η οποία προσφέρεται σε απόδοση 3.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 24/6, 22:00 – Αλβανία – Ισπανία: Goal/Goal (Απόδοση: 1,91)
  • ΕΠΠ – 24/6, 22:00 – Αλβανία – Ισπανία: Αλβανία να σκοράρει το 1ο γκολ (Απόδοση: 3,75)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και διασταυρώσεις Euro 2024 με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ