BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Το λάθος με την Ουρουγουάη και τα γκολ

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα στον αγώνα της Ουρουγουάης με το Εκουαδόρ
Ο Μαρσέλο Μπιέλσα στον αγώνα της Ουρουγουάης με το Εκουαδόρ © 2023 PATRICIO TERAN / AP IMAGES

Πέφτει η αυλαία στον 3ο Όμιλο του Κόπα Αμέρικα 2024 και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά από το ΗΠΑ – Ουρουγουάη.

Μια μεγάλη αναμέτρηση κρύβει το αποψινό πρόγραμμα του Κόπα Αμέρικα 2024. Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν την Ουρουγουάη για την 3η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης, με τους άτυπα γηπεδούχους να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ας δούμε, όμως, την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Οι ΗΠΑ γνώρισαν ήττα-σοκ από τον Παναμά στον προηγούμενο αγώνα, πληρώνοντας το γεγονός πως έμειναν από νωρίς με παίκτη λιγότερο, με αποτέλεσμα το αρχικό τους προβάδισμα να πάει στράφι και η οριστική ήττα να έρχεται στο 87’. Πλέον οι οικοδεσπότες έχουν μπλέξει για τα καλά, με αποτέλεσμα να θέλουν σήμερα θετικό αποτέλεσμα. Στα θετικά για αυτούς είναι το γεγονός πως υπερτερούν στη διαφορά τερμάτων που είναι το πρώτο κριτήριο στις ισοβαθμίες.

Από την άλλη, η Ουρουγουάη έκανε το 2/2 έως τώρα στον όμιλο και «κλείδωσε» την πρόκριση στα προημιτελικά. Κόντρα στην Ουρουγουάη ήταν ασταμάτητη, επικρατώντας με 5-0 και έχοντας 2,64 xGoals και 17 τελικές. Πρακτικά χρειάζεται πλέον ένα βαθμό για να πάρει την πρωτιά (μπορεί να συμβεί και περίπτωση ήττας από τους Αμερικάνους αρκεί να μην καλύψουν τη μεγάλη διαφορά τερμάτων που έχουν με τους Ουρουγουανούς).

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην εποχή Μπιέλσα η Ουρουγουάη παίζει σταθερά καλό ποδόσφαιρο και οι εμφανίσεις της έως τώρα είναι αψεγάδιαστες. Το υλικό της είναι ποιοτικότερο από αυτό των ΗΠΑ, ενώ διαθέτει και παραπάνω εμπειρία στο θεσμό. Οι γηπεδούχοι έμπλεξαν για τα καλά και έχουν να διαχειριστούν και το άγχος, πράγμα που μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο με την μεσοεπιθετική ποιότητα που διαθέτει η Σελέστε και να τους κάνει τη ζημιά. Με βάση τα παραπάνω, θα πάρουμε το ρίσκο και θα πάμε στο διπλό σε απόδοση 3,00.

Πάντως έχουμε να κάνουμε με ομάδες επιθετικής φιλοσοφίας που δεν πρόκειται να κλειστούν ούτε να «κλέψουν» το αποτέλεσμα. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, γι’ αυτό και θα προτιμήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2,10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΚΟΑΜ – 02/07, 03:00 – ΗΠΑ – Ουρουγουάη: 2 (Απόδοση: 3,00)
  • ΚΟΑΜ – 02/07, 03:00 – ΗΠΑ – Ουρουγουάη: Over 2,5 (Απόδοση: 2,10)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε αναλύσεις για όλες τις κορυφαίες διοργανώσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ