BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Το παιχνίδι της Κροατίας, η αντίδραση της Αλβανίας και ο Πέρισιτς

Προγνωστικά Euro: Το παιχνίδι της Κροατίας, η αντίδραση της Αλβανίας και ο Πέρισιτς
Ο Ιβάν Πέρισιτς στο Ισπανία - Κροατία για το Euro 2024 AP PHOTO/SUNDAY ALAMBA

Η αναμέτρηση της Κροατίας με την Αλβανία ανοίγει την αυλαία της σημερινής δράσης του Euro 2024 και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Η Κροατία ξεκίνησε με το… αριστερό τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024, μετά και την ήττα από την Ισπανία, όμως πρέπει να βγάλει άμεσα αντίδραση, αν θέλει να συνεχίσει στην διοργάνωση. Το ευτυχές για την ίδια είναι πως σήμερα δεν θα έχει παθητικό ρόλο και είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Θα έχει τα ηνία του αγώνα και την κατοχή, ενώ η λογική λέει πως η πλειοψηφία των επιθέσεων θα γίνει από τα πλάγια.

Η Αλβανία πάγωσε το ποδοσφαιρικό κοινό στον πρώτο της αγώνα κόντρα στην Ιταλία, όταν και σκόραρε στο 23ο δευτερόλεπτο, όμως το… όνειρο κράτησε λιγότερο από 16’, μιας και ήδη είχε ανατρέψει το σκορ η αντίπαλος της. Σίγουρα πάντως είδαμε μία σκληροτράχηλη ομάδα που είχε τις ευκαιρίες της, κόντρα σε μια ομάδα υψηλότερης δυναμικής, αλλά φαίνεται πως έχει ταβάνι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Κροατία έχει τον πρώτο λόγο, όμως ο άσος του 1,50 δεν μας καλύπτει. Θα μείνουμε στον τρόπο παιχνιδιού των Κροατών, οι οποίοι θα παίξουν από τα "φτερά", με δεδομένο πως και η Αλβανία αναμένεται να παίξει κλειστά. Θα πάμε, λοιπόν, στην επιλογή Κροατία Over 5.5 κόρνερ σε απόδοση 1.83.

Όσον αφορά τις συνθέσεις των δύο ομάδων, θα σταθούμε ξανά στους άτυπα γηπεδούχους και συγκεκριμένα στον Ιβάν Πέρισιτς. Ο έμπειρος εξτρέμ ήταν αρκετά δραστήριος στον τελευταίο αγώνα με την Ισπανία και ακριβώς επειδή περιμένουμε έντονο παιχνίδι από τα πλάγια από την Κροατία, στα μάτια μας έχει αρκετές πιθανότητες να σκοράρει Αξίζει, λοιπόν, το ρίσκο του Πέρισιτς για anytime scorer σε απόδοση 3.60.

Καλό το παιχνίδι της Κροατίας, ας δούμε όμως τι περιμένουμε αγωνιστικά και από την Αλβανία. Αυτό που μας έδειξε η γειτονική χώρα στον πρώτο αγώνα είναι πως μπαίνει δυνατά στις φάσεις, είναι σκληρή και διεκδικεί κάθε μπάλα. Δεν θέλει να επιτρέψει στον αντίπαλο να χτίσει ρυθμό, ενώ γενικότερα αρέσκεται στο δυνατό παιχνίδι και συνηθίζει να έχει εντάσεις στα παιχνίδια της. Γι’ αυτό και στα μάτια μας είναι value bet η επιλογή να έχει η Αλβανία τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι σε απόδοση 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κροατία - Αλβανία, 16:00

  • Κροατία Over 5.5 κόρνερ (απόδοση: 1.83)
  • Να σκοράρει ο Πέρισιτς: (απόδοση: 3.60)
  • Ομάδα με τις περισσότερες κάρτες: Αλβανία (απόδοση: 1.90)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και αποδόσεις Euro 2024 με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ