BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Το ρίσκο της Ολλανδίας στο 3.45

Netherlands' Wout Weghorst runs during the international friendly soccer match between The Netherlands and Canada at De Kuip stadium in Rotterdam, Netherlands, Thursday, June 6, 2024. (AP Photo/Patrick Post)
Ο Βάουτ Βέχορστ με την Εθνική Ολλανδίας. © 2024 PATRICK POST/AP IMAGES

Η αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Γαλλία αποτελεί και την πλέον ενδιαφέρουσα της ημέρας και το BetMarket.gr έχει την στοιχηματική πρόταση

Με… γλυκό τελειώνει η σημερινή ημέρα αγωνιστικά για το Euro 2024, μιας και θα δούμε ένα κλασσικό ευρωπαϊκό ντέρμπι εθνικών ομάδων ανάμεσα στην Ολλανδία και την Γαλλία. Αμφότερες κέρδισαν στην 1η αγωνιστική του 4ου Ομίλου, οπότε στόχος σήμερα δεν είναι άλλος από το 2/2 για να σφραγίσουν και το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Μιλάμε για δύο σύνολα που έχουν πολύ μεγάλη ποιότητα. Και η μεν Ολλανδία, μπορεί να μην έχει τους αστέρες του παρελθόντος, έχει όμως διαχρονική ποιότητα και η δε Γαλλία αποτελεί μία από τις ισχυρότερες δυνάμεις των τελευταίων ετών με ποιότητα σε κάθε γραμμή. Λαμβάνοντας υπόψιν την εικόνα των δύο ομάδων στους πρώτους τους αγώνες, περιμένουμε τους Οράνιε να έχουν την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και αντίστοιχα τους Τρικολόρ να αξιώνουν φάσεις με αντεπιθέσεις. Η ενδεχόμενη απουσία του Εμπαπέ πιθανώς να επηρεάσει αυτό τον τρόπο παιχνιδιού για τους Γάλλους, γι’ αυτό και αξίζει το ρίσκο του άσου σε απόδοση 3,45. Είπαμε πως είναι ντέρμπι, οπότε τέτοια απόδοση είναι αρκετά μεγάλη στα μάτια μας, γι’ αυτό και έχει αξία το ρίσκο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ένα δεύτερο στοιχείο που κρατάμε είναι ο τρόπος παιχνιδιού της Ολλανδίας. Κόντρα στην Πολωνία είχε 1.50 xGoals, 20 τελικές, εκ των οποίων οι 4 ήταν εντός στόχου. Το νούμερο των τελικών εντός εστίας είναι μικρό, όμως οι υπόλοιποι δύο αριθμοί καταδεικνύουν το μέγεθος και την ποιότητα των επιθέσεων της Ολλανδίας. Σαφώς είναι τελείως διαφορετική η άμυνα της Πολωνίας από αυτήν την Γαλλίας. Όμως το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν επιτίθεται με πολλά και διαφορετικά πρόσωπα και περιμένουμε και σήμερα να βρει αρκετές προσπάθειες, οι οποίες μπορούν να καταλήξουν στο στόχο. Θα πάμε, λοιπόν, στο over 10,5 τελικές προσπάθειες σε απόδοση 1,72. Προσέξτε, δεν θέλουμε αποκλειστικά εντός στόχου, αλλά τελικές γενικά. Γι’ αυτό και το θεωρούμε value bet σε τέτοια τιμή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΕΠΠ – 21/6, 22:00 – Ολλανδία – Γαλλία: 1 (Απόδοση: 3,45)
  • ΕΠΠ – 21/6, 22:00 – Ολλανδία – Γαλλία: Over 10,5 τελικές προσπάθειες Ολλανδία (Απόδοση: 1,72)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ