ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ανοίγει το ματς στο Βερολίνο, σκυλομαχία στη Μαδρίτη

Προγνωστικά EuroLeague: Ανοίγει το ματς στο Βερολίνο, σκυλομαχία στη Μαδρίτη
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός μετά το διπλό στο Μόναχο, επιμένει γερμανικά και αυτή τη φορά θα επιδιώξει να αλώσει το Βερολίνο. Ντέρμπι δεύτερης θέσης στη Μαδρίτη, απέναντι στην ντεφορμέ Ρεάλ και τη -χωρίς Σέρχιο Ροντρίγκεθ- Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα στη Γερμανία. Μετά το σημαντικό διπλό στο Μόναχο επί της Μπάγερν, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα παίζει απόψε στο Βερολίνο με την Άλμπα (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η επικείμενη οριστική αποβολή των ρωσικών ομάδων από τη φετινή διοργάνωση θα επιφέρει σημαντικές ανακατατάξεις στη βαθμολογία. Κατ' αρχάς, αυτή η εξέλιξη, για τον Ολυμπιακό σημαίνει ότι έχει πλέον καπαρώσει την οχτάδα, αφού έχει πέντε νίκες παραπάνω από τον 9ο, αυτή τη στιγμή, Ερυθρό Αστέρα. Στην πραγματικότητα, οι "ερυθρόλευκοι" κυνηγούν πλέον με πολύ καλές πιθανότητες το πλεονέκτημα έδρας και γιατί όχι το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα, δεδομένου ότι έχουν αρκετά βατό πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της regular season (Άλμπα, Ζαλγκίρις, Παναθηναϊκός, Μονακό, Βιλερμπάν, Μπαρτσελόνα).

Άλμπα - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον αντίποδα, η Άλμπα με ρεκόρ 8-12 (χωρίς τα αποτελέσματα με τις ρωσικές ομάδες), απέχει πλέον μόνο δύο νίκες από την πρώτη οχτάδα, συνεπώς έχει αναπτερώσει τις ελπίδες της αναφορικά με την είσοδο στα playoffs.

Το σύνολο του Ίσραελ Γκονζάλες προέρχεται από δύο σερί νίκες και έχει ρεκόρ 4-1 στα τελευταία πέντε ματς εντός έδρας, κερδίζοντας τις Μακάμπι, Μιλάνο, Μονακό και Ζαλγκίρις. Στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ, τον περασμένο Οκτώβριο, ήταν ανταγωνιστική και είχε παρασύρει τον Ολυμπιακό σε υψηλό σκορ, με τους "ερυθρόλευκους" να κερδίζουν τότε 87-83.

Γενικά, ο Ολυμπιακός έχει πάρει τον αέρα της Άλμπα και μετράει απέναντί της 10 νίκες στα τελευταία 11 μεταξύ τους παιχνίδια σε επίπεδο EuroLeague. Μάλιστα, με το νέο φορμάτ της διοργάνωσης, σε πέντε αναμετρήσεις τους σημειώνει κόντρα στους Βερολινέζους 86,2 πόντους κατά μέσο όρο!

Με τους Βεζένκοφ, Σλούκα και Ντόρσι σε εξαιρετική κατάσταση, οι κυπελλούχοι Ελλάδος λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα να πάνε ξανά ψηλά το σκορ, αν η Άλμπα επιδοθεί στο γνωστό της run n gun παιχνίδι. Άλλωστε, με τους 98 πόντους που έβαλε ο Ολυμπιακός στο Μόναχο, υπενθύμισε ότι μπορεί να κερδίζει και μέσα από την επίθεσή του. Βατό το line των 153,5 πόντων σε απόδοση 1.70. Παίζεται φυσικά και το combo με το διπλό σε τιμές άνω του 2.60.

Ρεάλ - Μιλάνο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Μαδρίτη, έχουμε το μεγάλο ντέρμπι για τη δεύτερη θέση ανάμεσα στη Ρεάλ και το Μιλάνο (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), το οποίο ενδιαφέρει ασφαλώς και τον Ολυμπιακό, ο οποίος καραδοκεί σε απόσταση βολής από την 4η θέση. Χωρίς τα αποτελέσματα με τις ρωσικές ομάδες, Ρεάλ και Μιλάνο έχουν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ (16-6).

Στον πρώτο γύρο, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο είχε κερδίσει 75-73, συνεπώς το αποψινό ματς είναι κομβικό για το ποια από τις δύο θα έχει το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Η Ρεάλ διανύει τη χειρότερή της φάση μέσα στη σεζόν, αφού προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες στη EuroLeague, σημειώνοντας σε αυτά τα ματς μόλις 57 πόντους κατά μέσο όρο. Την Τρίτη, σε εξ αναβολής παιχνίδι, έχασε 65-62 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, με 9/37 τρίποντα (24,3%) και υποπίπτοντας σε 17 λάθη!

Το Μιλάνο, μετά την ήττα στο ΣΕΦ, απέδρασε οριακά από το ΟΑΚΑ κερδίζοντας στον πόντο τον Παναθηναϊκό. Απόψε πάντως, ο Έτορε Μεσίνα, έχει να διαχειριστεί και την απουσία του Σέρχιο Ροντρίγκες, ο οποίος θα πλαισιώσει στο απουσιολόγιο των Ιταλών τον Ντατόμε και τον Σιλντς. Χωρίς τον Ισπανό πόιντ-γκαρντ η επιθετική ισχύ του Μιλάνο μειώνεται αισθητά και το παιχνίδι της θα καθοριστεί ουσιαστικά από τις επιλογές του Μάλκολμ Ντιλέινι.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι πάμε για ένα πολύ κλειστό ματς, όπου τον πρώτο λόγο θα έχουν οι άμυνες. Άλλωστε, η Αρμάνι έχει την κορυφαία άμυνα στη EuroLeague με 70,5 πόντους και ακολουθεί η Ρεάλ με 72. Λογικά λοιπόν, ο νικητής δύσκολα θα υπερβεί τους 75 πόντους, άρα πάμε με το under 150,5 στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άλμπα – Ολυμπιακός: Over 153,5 (απόδοση 1.70), 21:00
  • Ρεάλ – Μιλάνο: Under 150,5 (απόδοση 1.70), 21:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ