ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Διαλέγει αντίπαλο η Μακάμπι, κατρακύλησε το διπλό

Ο Σκότι Γουίλμπεκιν με την φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ
Ο Σκότι Γουίλμπεκιν με την φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ EUROKINISSI

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιλέγει απόψε αν θα έχει αντίπαλό της στους "8" της EuroLeague τη Ρεάλ ή την Αρμάνι Μιλάνο. Υποχώρησε αισθητά το διπλό.

Η κανονική περίοδος της EuroLeague ολοκληρώνεται απόψε με την εξ αναβολής αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική, ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Φενερμπαχτσέ. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, διότι θα καθορίσει την τελική κατάταξη της Μακάμπι (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Ως γνωστόν, αν η "ομάδα του λαού" επικρατήσει της αδιάφορης Φενέρ θα τερματίσει πέμπτη και θα παίξει στα playoffs με τη Ρεάλ, με μειονέκτημα έδρας. Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν ηττηθεί από τους Τούρκους, θα διασταυρωθεί στους "8" με την Αρμάνι Μιλάνο, επίσης με μειονέκτημα έδρας.

Μακάμπι - Φενερμπαχτσέ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Εν ολίγοις, η Μακάμπι έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι και ουσιαστικά θα επιλέξει αντίπαλο και μονοπάτι. Με δεδομένο ότι η Φενέρ ταξίδεψε στο Τελ Αβίβ, απλά για να βγάλει την υποχρέωση και ότι η Μακάμπι είναι σε εξαιρετική φόρμα με πέντε διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση, ο άσος θα έπρεπε να δίνεται καθαρό φαβορί σε τιμές μαξ στο 1.40-1.50.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει. Το διπλό της Φενέρ, ενώ άνοιξε στο 2.50-2.60, έχει πλέον κατρακυλήσει στο 2.05 κατά μέσο όρο και σε ορισμένους μπουκ βρίσκεται ακόμη και στο 1.95! Και αυτό συμβαίνει, διότι θεωρητικά, τη Μακάμπι τη συμφέρει να ηττηθεί απόψε για να αποφύγει τη Ρεάλ στα προημιτελικά.

Όχι ότι το Μιλάνο είναι εύκολος αντίπαλος, ή ότι η Ρεάλ φέτος τρομάζει με τις εμφανίσεις της. Συγκριτικά πάντως, το σταύρωμα με την Αρμάνι μοιάζει πιο βατό, ενώ θα δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι αν η Μακάμπι βγει έκτη και αποκλείσει την ομάδα του Ετορε Μεσίνα, στον ημιτελικό του Final-4 θα πέσει πάνω στον νικητή του Ολυμπιακός – Μονακό και όχι στην Μπαρτσελόνα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την Μπάγερν.

Φυσικά, οι προθέσεις της Μακάμπι είναι άγνωστες. Συνήθως, οι μεγάλοι σύλλογοι δεν διαλέγουν μονοπάτια, παίζουν σε κάθε ματς για να κερδίσουν, ωστόσο, με τον τρόπο που διεξάγεται η διοργάνωση και από τη στιγμή που οι Ισραηλινοί έχουν αυτό το δικαίωμα, κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει αν απόψε επιλέξουν να ηττηθούν. Άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη EuroLeague. Το έχουν κάνει κι άλλες ομάδες στο παρελθόν.

Με βάση λοιπόν την τάση της αγοράς, κλίνουμε προς τη νίκη της Φενέρ σε αποδόσεις οριακά πάνω από το 2.00. Από εκεί και πέρα, λογικά θα δούμε ένα χαλαρό ματς, που θα έχει περισσότερο χαρακτήρα φιλικού αγώνα και λιγότερο επίσημου. Υπό αυτό το πρίσμα, όποιος δεν θέλει να μπλέξει με σημείο, λόγω της ιδιαιτερότητας του συγκεκριμένου παιχνιδιού, μπορεί να στραφεί στο Over 152,5 στο 1.72.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι – Φενερμπαχτσέ: 2 (απόδοση 2.05), 19:30
  • Μακάμπι – Φενερμπαχτσέ: Over 152,5 (απόδοση 1.72), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ