ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Δυάδα τριπλασιασμού με Εφές και ΤΣΣΚΑ

Ο Ντάνιελ Χάκετ με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ
Ο Ντάνιελ Χάκετ με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ INTIME

Μετά τη μεγάλη μεταξύ τους μάχη, ΤΣΣΚΑ και Εφές επιβεβαιώνουν τον φαβοριτισμό τους κόντρα σε Αλμπα και Βιλερμπάν αντίστοιχα και δίνουν μία δυάδα σε τιμές τριπλασιασμού.

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της στη EuroLeague, ανάμεσα στις οποίες και το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Βιτόρια με την Μπασκόνια.

Εφές - Βιλερμπάν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Αναντολού Εφές (11-11) πέτυχε μία τεράστια νίκη την Τετάρτη στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ, στην παράταση και απόψε αναμένεται να κάνει το 2/2 στη διαβολοβδομάδα, αφού υποδέχεται την πληγωμένη και ντεφορμέ Βιλερμπάν (19:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Η ASVEL έχασε την Τρίτη, στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενερμπαχτσέ και συμπλήρωσε έτσι εννιά ήττες στα τελευταία 11 παιχνίδια της στη διοργάνωση. Πλέον έχει μείνει αρκετά πίσω από την οχτάδα και όλα δείχνουν ότι χάνει οριστικά το τρένο.

Η αποστολή των Γάλλων απόψε αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη, διότι πέρα από τις γνωστές απουσίες των Λάιτι, Χάουαρντ και Γουεμπανιάμα τέθηκε νοκ άουτ και ο κορυφαίος παίκτης του ρόστερ, Ελι Οκόμπο (15,8 πόντους, 4 ασίστ).

Χωρίς τον καλύτερό της σκόρερ, η Βιλερμπάν μάλλον δεν θα καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στην ανεβασμένη ψυχολογικά Εφές, η οποία στα τελευταία δύο επίσημα παιχνίδια κέρδισε εμφατικά τη Φενέρ στο τουρκικό πρωτάθλημα και κατόπιν έβγαλε ένα δραματικό διπλό επί της ΤΣΣΚΑ σημειώνοντας 99 πόντους (86 στην κανονική διάρκεια).

Η γαλλική ομάδα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της εκτός έδρας με Φενέρ, Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακό και Μπασκόνια δέχθηκε κατά μέσο όρο 87,8 πόντους. Η Εφές από την πλευρά της, στις 11 νίκες που έχει πετύχει φέτος, έχει σημειώσει κατά μέσο όρο 87,3 πόντους. Το πιθανότερο λοιπόν είναι, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν να ξεπεράσει τους 85 πόντους και να κερδίσει με διψήφια διαφορά. Στο 1.82 το combo άσος με -9,5 και over 84,5 η Εφές.

ΤΣΣΚΑ - Άλμπα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η καταπληκτική εμφάνιση του Ντάνιελ Χάκετ στο παιχνίδι με την Εφές δεν ήταν αρκετή, προκειμένου η ΤΣΣΚΑ να φτάσει τελικά στη νίκη. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 31 πόντους, έχοντας 6/10 τρίποντα!

Στα τελευταία έξι παιχνίδια, ο Χάκετ έχει βελτιώσει κατακόρυφα τους αριθμούς του από το τρίποντο, αφού εκτελεί με ποσοστό 53,5%, μετρώντας 15/28 τρίποντα! Το ενδεχόμενο ο φορμαρισμένος Χάκετ να σημειώσει ένα τρίποντο και κόντρα στην Αλμπα μοιάζει αρκετά πιθανό (19:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Το είχε κάνει άλλωστε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όταν η ΤΣΣΚΑ είχε κερδίσει στο Βερολίνο με 93-90, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αναμένεται να αντιδράσει μετά την ήττα από την Εφές και λογικά στην έδρα της δεν θα έχει πρόβλημα με την Άλμπα, η οποία έκανε μεν την έκπληξη την Τετάρτη κόντρα στην Ούνικς, ωστόσο δεν έχει το εκτόπισμα και την ποιότητα να κερδίσει δύο ρωσικές ομάδες μέσα σε δύο ημέρες. Στο 1.72 το combo άσος με -5,5 και τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο από τον Χάκετ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΤΣΣΚΑ – Βιλερμπάν: 1 -5,5 & Χάκετ 1+ τρίποντο (απόδοση 1.72), 19:00
  • Εφές – Βιλερμπάν: 1 -9,5 & Over 84,5 Εφές (απόδοση 1.82), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ