ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Επιλογές από 1.60 μέχρι 2.45 στο "πράσινο" φινάλε

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ολοκληρώνει απόψε την παρουσία του στη φετινή EuroLeague με στόχο μία εμφάνιση ψυχολογίας εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (8-19) ολοκληρώνει απόψε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή EuroLeague παίζοντας στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενερμπαχτσέ (10-16). Και οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από τα playoffs, συνεπώς δεν διακυβεύεται κάτι, παρά μόνο το γόητρο (20:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Αν οι "πράσινοι" κερδίσουν απόψε τη Φενέρ θα αποφύγουν την τελευταία θέση της κατάταξης. Βέβαια, αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο το "τριφύλλι" είναι να μην προκύψουν περαιτέρω προβλήματα εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Δευτέρα για τη Stoiximan Basket League.

Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την Τετάρτη, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη ηττήθηκε στο Βερολίνο από την Άλμπα, ωστόσο το χειρότερο ήταν, πως λίγα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, τραυματίστηκε ο Νεμάνια Νέντοβιτς και επέστρεψε εσπευσμένα για εξετάσεις στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα παίξει λοιπόν απόψε χωρίς τον πρώτο του σκόρερ, ο οποίος με την Άλμπα ήταν εκπληκτικός σημειώνοντας 27 πόντους. Απώλειες βέβαια, έχει και η Φενέρ, αφού εκτός είναι οι δύο κορυφαίοι της περιφερειακοί, ο Νάντο Ντε Κολό και ο Μάρκο Γκούντουριτς.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς κέρδισε τη Δευτέρα εντός έδρας με 81-76 την Μπάγερν και έσπασε ένα σερί έξι ηττών στη EuroLeague. Το παιχνίδι με τους Βαυαρούς ήταν το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς για φέτος, στη φυσική της έδρα. Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί στο Sinan Erdem και όχι στην Ulker Sports Arena, στην οποία θα φιλοξενηθεί το Final-4 της γυναικείας Ευρωλίγκα. Υπενθυμίζεται, ότι η Φενέρ κλείνει τον φετινό ευρωπαϊκό κύκλο την ερχόμενη Τετάρτη, στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι, σε εξ αναβολής αγώνα.

Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες είναι αδιάφορες, λογικά θα δούμε ένα χαλαρό ματς, με το σκορ να πηγαίνει ξανά ψηλά, όπως άλλωστε οι περισσότεροι αγώνες του Παναθηναϊκού. Στα τελευταία τρία παιχνίδια των "πράσινων" το σύνολο των πόντων δεν έπεσε κάτω από τους 165. Παρότι λοιπόν και η Φενέρ και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχουν σοβαρές απουσίες, η χαλαρότητα του συγκεκριμένου αγώνα καθιστά αρκετά βατό όριο τους 149,5 για να επαληθευτεί το Over σε απόδοση 1.60.

Από εκεί και πέρα, μπορεί μία νίκη απόψε να μη σημαίνει τίποτα πρακτικά για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, ωστόσο για την ψυχολογία των πρωταθλητών Ελλάδος, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, θα είναι χρήσιμη μία ανταγωνιστική εμφάνιση. Υπό αυτό το πρίσμα, το διπλό με +9,5 πόντους, στο 1.70, έχει λογική, αφού και η Φενέρ, δεν αναμένεται να φορτσάρει ιδιαίτερα, έχοντας κι αυτή μπροστά της, την ερχόμενη Δευτέρα, παιχνίδι για την τουρκική λίγκα, με τη Γαλατά.

Σε ό,τι αφορά στα ειδικά των παικτών, ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει επιστρέψει ζεστός στη δράση, σημειώνοντας 15 πόντους με την Άλμπα, 15 με τη Ρεάλ και 17 με τη Μακάμπι, στα τρία προηγούμενα παιχνίδια για τη EuroLeague. Δεδομένης μάλιστα της απουσίας του Νέντοβιτς, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναμένεται να έχει ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στην επίθεση απόψε, συνεπώς το όριο των 12 πόντων στο 1.65 κρίνεται απόλυτα εφικτό για τον διεθνή φόργουορντ. Σε combo με το διπλό (+9,5) παίρνουμε απόδοση μεγαλύτερη του 2.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός: Over 149,5 (απόδοση 1.60), 20:00
  • Φενερμπαχτσέ – Παναθηναϊκός: 2 +9,5 & Παπαπέτρου 12+ πόντοι (απόδοση 2.45), 20:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ