ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Έτοιμη να τσεκάρει εισιτήριο για Βελιγράδι η Εφές

Λάρκιν και Μοερμάν με την φανέλα της Εφές
Λάρκιν και Μοερμάν με την φανέλα της Εφές PHOTO CREDITS: ANADOLU EFES ISTANBUL

Η Αναντολού Εφές είναι ένα βήμα από την πρόκρισή της στο Final4. Προγνωστικά και Ανάλυση για το game 4 με την Αρμάνι Μιλάνο.

Μετά τη Ρεάλ, λογικά απόψε θα μάθουμε και τη δεύτερη ομάδα που θα ετοιμάσει τις βαλίτσες της για το Βελιγράδι. Η Αναντολού Εφές υποδέχεται απόψε την Αρμάνι Μιλάνο στο Sinan Erdem και σε περίπτωση νίκης, θα κάνει το 3-1 και θα τσεκάρει την πρόκρισή της στο Final4 (20:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν ξανά την Τρίτη, με την Εφές να κερδίζει 77-65. Το τελικό σκορ πάντως είναι παραπλανητικό. Το Μιλάνο, παρά τα σοβαρά προβλήματά του, ήταν άκρως ανταγωνιστικό για 35 λεπτά. Μάλιστα, πέντε λεπτά πριν το φινάλε προηγήθηκε με 61-63. Έκτοτε όμως, η Εφές έτρεξε επιμέρους σκορ 14-2 κι έγραψε το 2-1 με κορυφαίους τους Μίτσιτς (20 πόντοι), Πλάις (17 πόντοι) και Λάρκιν (16 πόντοι).

Προγνωστικά EuroLeague

Ως γνωστόν, η Αρμάνι έχει ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη χωρίς τους Μήτογλου, Μέλι και Ντιλέινι. Στο game 3 ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αγωνίστηκε με ενοχλήσεις, ενώ ο προερχόμενος από τραυματισμό, Ντατόμε έπαιξε μόλις δύο λεπτά. Από την άλλη, ο Αταμάν δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους Μπομπουά και Σιμόν, που θεωρούνται αμφίβολοι για απόψε.

Με τα προβλήματα που έχει η ομάδα του Ετορε Μεσίνα δύσκολα θα μπορέσει να κοντράρει ξανά στα ίσα την Εφές μέσα σε δύο ημέρες. Άλλωστε, στη σειρά σκοράρει μόλις 61 πόντους κατά μέσο όρο. Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν σαφώς περισσότερες λύσεις και η λογική λέει ότι θα φτάσουν πιο εύκολα απόψε στη νίκη συγκριτικά με την Τρίτη. Στο 1.60 ο άσος με -5,5 πόντους. Ανεβαίνει στο 2.00 σε combo με το Under 157,5, στη λογική ότι το Μιλάνο μοιάζει πολύ δύσκολο να ξεπεράσει τους 70 πόντους.

Στα ειδικά των παικτών, μοιάζει τσιμπημένο το line στους πόντους του Κάιλ Χάινς, ο οποίος στα πρώτα τρία ματς σκοράρει κατά μέσο όρο μόνο 4,3 με 6/14 δίποντα και 1/4 βολές. Είχε δύο πόντους στο game 1, πέντε στο game 2 και έξι στο game 3. Στο 1.80 το Under 8,5 του πρώην άσου του Ολυμπιακού και της ΤΣΣΚΑ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές – Αρμάνι Μιλάνο: 1 -5,5 & Under 157,5 (απόδοση 2.00), 20:30
  • Εφές – Αρμάνι Μιλάνο: Under 8,5 πόντοι (απόδοση 1.80), 20:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ