ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ευκαιρία να ξεσπάσει η Ρεάλ, για την 5η θέση η Εφές

Ο άσος της Εφές Αναντολού, Σέιν Λάρκιν κόντρα στον Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού σε παιχνίδι της EuroLeague
Ο άσος της Εφές Αναντολού, Σέιν Λάρκιν κόντρα στον Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού INTIME

Ρεάλ και Εφές επιλέγουν απόψε τον δρόμο τους στα προημιτελικά της EuroLeague. Με νίκη επί της Μπάγερν, οι Μαδριλένοι βγαίνουν δεύτεροι, ενώ οι πρωταθλητές Ευρώπης, αν κερδίσουν στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα κλειδώνουν την 5η θέση.

Πέρα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενερμπαχτσέ, το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της EuroLeague, περιλαμβάνει απόψε ακόμη τρία ματς.

Στη Μαδρίτη, η Ρεάλ (18-9) υποδέχεται την Μπάγερν (13-14) και αν κερδίσει θα τερματίσει δεύτερη στη regular season, δηλαδή θα διασταυρωθεί με τη Μονακό στα playoffs (21:45 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Σε αντίθετη περίπτωση, αν χάσει από τους Βαυαρούς, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θα μείνει στην τέταρτη θέση και θα βρει απέναντί της στους "8" είτε την Εφές, είτε τη Μακάμπι.

Ρεάλ - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λογικά, η Ρεάλ θα επιλέξει την πιο άπειρη σε αυτό το επίπεδο Μονακό, αν και η αλήθεια είναι, πως με την εικόνα που έχει μέσα στο 2022 η "βασίλισσα" δεν μπορεί να νιώθει σίγουρη απέναντι σε κανέναν αντίπαλο. Είναι ενδεικτικό, ότι οι Μαδριλένοι έχουν ρεκόρ 2-7 στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους στη EuroLeague, χάνοντας σε αυτό το διάστημα σε έδρες όπως του Παναθηναϊκού, της Ζαλγκίρις, του Ερυθρού Αστέρα και της Φενέρ, δηλαδή ομάδων που δεν θα συνεχίσουν στην postseason.

Δίχως υπερβολή, η Ρεάλ έφτασε αγκομαχώντας στο φινάλε της κανονικής περιόδου, κερδίζοντας το τελευταίο δίμηνο, μόνο τη Βιλερμπάν και το Μιλάνο στην παράταση. Απόψε πάντως, θα έχει την ευκαιρία για ένα ξέσπασμα, εφόσον το θελήσει, αφού απέναντί της θα βρει την... εξουθενωμένη Μπάγερν.

Οι Βαυαροί, οι οποίοι θα διασταυρωθούν με την Μπαρτσελόνα στα playoffs, θα δώσουν τρίτο σερί ματς εκτός έδρας σε πέντε μέρες και ασφαλώς θα προξενήσει εντύπωση αν καταφέρουν να βρουν αποθέματα ενέργειας για να φανούν ανταγωνιστικοί στο WiZink Center. Δεδομένου ότι η Ρεάλ εντός έδρας, έχει ρεκόρ 12-1 και πιάνει συνήθως τους 80 πόντους, μπορούμε να ζητήσουμε ένα combo με τον 1 στο -5,5 και το Over 140,5 σε απόδοση 1.80.

Ερυθρός Αστέρας - Εφές: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Εφές Αναντολού (16-11) παίζει απόψε στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα (11-16) και εφόσον κερδίσει θα κλειδώσει την πέμπτη θέση (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Αν οι πρωταθλητές Ευρώπης τερματίσουν πέμπτοι, το πιθανότερο είναι πως θα αντιμετωπίσουν στους "8" το Μιλάνο, με μειονέκτημα έδρας. Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση ότι η Ρεάλ θα κάνει το καθήκον της την ίδια ώρα στη Μαδρίτη, απέναντι στην αδιάφορη Μπάγερν.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ρεκόρ 4-1 στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και λογικά διατηρεί το προβάδισμα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος αποκλείστηκε από την οκτάδα και μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση από Μπαρτσελόνα, Άλμπα, Μπάγερν και Ζαλγκίρις.

Το διπλό με -1,5 πόντο προσφέρεται στο 1.50 και μπορεί να ξεπεράσει το 2.55 αν βγει παράλληλα πρώτος σκόρερ ο Σέιν Λάρκιν. Ο άσος της Εφές ξεσάλωσε στα τελευταία δύο ματς, σημειώνοντας 28 πόντους με την Άλμπα και 20 με την Μπάγερν. Ελλείψει Μίτσιτς και με αμφίβολο τον Μπομπουά, πάλι ο Λάρκιν αναμένεται να τραβήξει το σκορ για την Αναντολού.

Μονακό - Άλμπα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ελεύθερο ματς αναμένεται τέλος στο Πριγκιπάτο (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η Μονακό (14-13) είναι οριστικά έβδομη, ενώ η Άλμπα (12-15) έχει αποκλειστεί. Περισσότερο με παιχνίδι επίδειξης αναμένεται η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Άλλωστε, η Μονακό είναι η κορυφαία επίθεση της λίγκας με 82,2 πόντους κατά μέσο όρο. Οι Γερμανοί από την άλλη, αρέσκονται σε παιχνίδια υψηλού ρυθμού, επομένως αναμένεται και αυτοί να βοηθήσουν προς την κατεύθυνση ενός χορταστικού ματς. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο, τον περασμένο Δεκέμβριο, η Αλμπα είχε επικρατήσει της Μονακό στο Βερολίνο με το εντυπωσιακό 92-84.

Στο 1.65 το Over 160,5, αφού λογικά ο νικητής θα κριθεί πάνω από τους 80 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Μπάγερν: 1 -5,5 & Οver 140,5 (απόδοση 1.80), 21:45
  • Ερυθρός Αστέρας – Εφές: 2 -1,5 & Λάρκιν Πρώτος Σκόρερ (απόδοση 2.57), 22:00
  • Μονακό – Άλμπα: Over 160,5 (απόδοση 1.65), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ