BIG GAMES BET

Προγνωστικά EuroLeague: Για την πρώτη νίκη ο Παναθηναϊκός, νέο ντέρμπι για τον Ολυμπιακό

Μονομαχία του Μιλουτίνοβ με τον Λεσόρ στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη EuroLeague 2023/24
Μονομαχία του Μιλουτίνοβ με τον Λεσόρ στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τη EuroLeague 2023/24 INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις σημαντικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Με οκτώ αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της EuroLeague το διήμερο Πέμπτη – Παρασκευή και αυτό γιατί όπως ήταν φυσικό η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην αναβολή του αγώνα Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ, από τη στιγμή που το Ισραήλ βρίσκεται πλέον σε εμπόλεμη κατάσταση.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι ασφαλώς οι δύο ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Πράσινοι και ερυθρόλευκοι άνοιξαν τη φετινή σεζόν με ένα συγκλονιστικό ντέρμπι, το οποίο κρίθηκε στην παράταση με 78-88. Ανεξαρτήτως πάντως νικητή, το... δράμα της προηγούμενης Παρασκευής ήταν αν μη τι άλλο μία ζωντανή διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ, αλλά και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η φετινή σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός ναι μεν ηττήθηκε, αλλά με την εμφάνισή του επιβεβαίωσε ότι φέτος θα επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός επαλήθευσε ότι παραμένει ένα από τα πιο δυνατά power ranking της EuroLeague, παρά το γεγονός ότι έχασε το καλοκαίρι τον Σάσα Βεζένκοβ και είδε τον Κώστα Σλούκα να μεταπηδά στον αιώνιο αντίπαλο.

Την Πέμπτη, το τριφύλλι υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν (21:15 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) με στόχο την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν στο ίδιο γήπεδο και στις 29 Σεπτεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει τότε με 80-73 στο πλαίσιο του τουρνουά προετοιμασίας "Παύλος Γιαννακόπουλος".

Ο Λάσο δίνει όραμα στην Μπάγερν

Η Μπάγερν φέτος είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα πρότζεκτ της διοργάνωσης, δεδομένου ότι έκανε ίσως την κορυφαία... μεταγραφή στην Ευρώπη, προσλαμβάνοντας για την άκρη του πάγκου της τον Πάμπλο Λάσο. Έναν προπονητή, που έχει κερδίσει στο παρελθόν με τη Ρεάλ, δύο EuroLeague, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας και ισάριθμα κύπελλα!

Για τον Λάσο, η Μπάγερν είναι ίσως η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, ειδικά μετά τον άκομψο τρόπο που τέλειωσε το προπονητικό του ταξίδι στη Ρεάλ. Προφανώς, δεν είναι το ίδιο απλό με τους Βαυαρούς να φτάσει σε σημείο να διεκδικεί το Final Four, όπως το έκανε με τη "βασίλισσα".

Η Μπάγερν στο μπάσκετ δεν έχει ούτε κατά διάνοια την ίδια παράδοση. Υπάρχει ωστόσο διάθεση και φυσικά χρήμα προκειμένου η Μπάγερν να αρχίσει σταδιακά να κοιτάζει κατάματα τα παραδοσιακά μπασκετικά κλαμπ της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα η Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός.

Οι Βαυαροί έκαναν πολύ ενδιαφέρουσες μεταγραφές στην offseason, αποκτώντας μεταξύ άλλων τον άλλοτε πρωταθλητή του ΝΒΑ με τους Τορόντο Ράπτορς, Σερτζ Ιμπάκα, τους πρώην άσους της Φενέρμπαχτσε, Ντέβιν Μπούκερ (από τα καλύτερα τεσσάρια στην Ευρώπη) και Κάρσεν Εντουαρντς (εξαιρετικός σκόρερ), τον "μακρύ" Λεάντρο Μπολμάρο και τον... δικό μας Σιλβέν Φρανσίσκο, ο οποίος πέρυσι πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν με το Περιστέρι και δικαιωματικά πήρε την ευκαιρία σε μία ομάδα EuroLeague.

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι στην Μπάγερν αγωνίζονται όχι ένας, αλλά τρεις παγκόσμιοι πρωταθλητές με την εθνική Γερμανίας στο πρόσφατο Mundobasket. Ο λόγος φυσικά για τον Αϊζακ Μπόνγκ, τον Νιλς Γκιφάι και τον Αντρέας Ομπστ, ίσως τον καλύτερο catch and shoot γκαρντ τριών πόντων στην Ευρώπη.

Στην πρεμιέρα, η Μπάγερν δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στον γερμανικό "εμφύλιο" με την Άλμπα Βερολίνου. Παρότι βρέθηκε κάτω με -8 στο ημίχρονο, τελικά κέρδισε 80-67, καθώς έγραψε επί μέρους σκορ 25-7 στην τρίτη περίοδο. Ο Φρανσίσκο έκανε ιδανικό ντεμπούτο στη EuroLeague με 17 πόντους. Ο Λάσο βέβαια, είδε ακόμη τρεις παίκτες του να είναι διψήφιοι: Μπούκερ (10), Μπολμάρο (10) και Μπόνγκα (11), ενώ ο Ιμπάκα πλησίασε το double-double (8 πόντοι, 9 ριμπάουντ) σε μόλις 18 λεπτά συμμετοχής.

Η Μπάγερν έχει ρεκόρ φέτος 3-1 αν συνυπολογίσουμε και τα παιχνίδια που έχει δώσει στη γερμανική Bundesliga. Το ματς πάντως στο ΟΑΚΑ είναι δίχως άλλο το πρώτο της κρας τεστ τη φετινή σεζόν, καθώς θα αναμετρηθεί με μία ομάδα που έχει επίσης ως μίνιμουμ στόχο την είσοδο στα πλέι-οφ και διαθέτει μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης.

Τα... γκάζια του Αταμάν και το "πρέπει" της νίκης

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει φέτος να μετατρέψει ξανά το ΟΑΚΑ σε κάστρο. Την περσινή σεζόν η ομάδα ξέμεινε νωρίς από στόχους και μοιραία έγινε αρνητικό ρεκόρ συλλόγου στη διάθεση των εισιτηρίων. Φέτος όμως η αύρα είναι εντελώς διαφορετική, το κλαμπ έκανε γενναίες επενδύσεις το καλοκαίρι και το Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα μοιάζει ξανά με... ηφαίστειο.

Για τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό να αξιοποιήσει την έδρα του την Πέμπτη και να φτάσει στην πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη φέτος, διότι την ερχόμενη εβδομάδα ακολουθεί πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη. Αν λοιπόν, δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα με την Μπάγερν, οι πράσινοι κινδυνεύουν να αρχίσουν τη σεζόν με 0-3.

Φυσικά κάτι τέτοιο είναι ένα σενάριο που ούτε θέλει να σκέφτεται ο Εργκίν Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός είναι μεν μία καινούρια ομάδα, που ακόμη δεν έχει αναπτύξει ικανούς κώδικες επικοινωνίας και αυτοματισμούς, ωστόσο στο ξεκίνημα χρειάζεται οπωσδήποτε θετικά αποτελέσματα για να κερδίσει χρόνο και να χτίσει αυτοπεποίθηση.

Ο Τούρκος κόουτς ήδη έκρουσε το πρώτο καμπανάκι μετά το 82-71 της Δευτέρας, απέναντι στο Μαρούσι για τη Basket League. Ο Αταμάν έγινε έξαλλος με τη χαλαρότητα των παικτών του στην τελευταία περίοδο κι έκανε λόγο για "απαίσια εμφάνιση" και "επικίνδυνη νοοτροπία".

Σε αυτό το το ξεκίνημα της σεζόν, είναι λογικό ο Αταμάν να θέλει να επιβάλει τους δικούς του κανόνες και να κάνει ένα... ξεκαθάρισμα λογαριασμών για το πώς πρέπει η ομάδα να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι. Κόντρα στην Μπάγερν βέβαια, ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως θα παίξει με πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση και αφοσίωση.

Επίσης, θα έχει πίσω τον Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, ο οποίος ξεκουράστηκε τη Δευτέρα, καθώς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έπαιξε 43 λεπτά κι έκανε double-double (13 πόντοι, 10 ριμπάουντ). Ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ αναγκαστικά θα κάνει και πάλι υπερωρίες, δεδομένου ότι παραμένει εκτός ο Ντίνος Μήτογλου.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ερνάνγκομεθ δείχνει με το καλημέρα ότι μαζί με τον Ματίας Λεσόρ (επίσης έκανε double-double κόντρα στον Ολυμπιακό) θα είναι από τις βασικές σταθερές του φετινού Παναθηναϊκού στη frontline.

Από εκεί και πέρα, ο Εργκίν Αταμάν περιμένει και το step up των περιφερειακών του παικτών, καθώς με εξαίρεση τον Κώστα Σλούκα, που είχε 20 πόντους στην πρεμιέρα, ο Παναθηναϊκός πήρε από την τριάδα Βιλντόσα, Γκάι, Γκραντ μόλις 10 πόντους με 3/11 σουτ συνολικά. Και οι τρεις προαναφερθέντες οφείλουν τώρα να βγουν μπροστά, δεδομένου ότι ο Σλούκας θα απουσιάσει λόγω ενός προβλήματος στη γάμπα.

Όπως έκανε ο Μάριους Γκριγκόνις σε πολύ κρίσιμες στιγμές του ντέρμπι, βάζοντας 17 πόντους με 4/6 τρίποντα. Ο Λιθουανός δικαιώνει όσους υποστήριζαν από πέρυσι ότι σε μία "κανονική" ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους και υψηλές βλέψεις είναι ένας εξαιρετικά χρήσιμος παίκτης.

Ο Παναθηναϊκός, όπως αναμένονταν, είναι το καθαρό φαβορί στο παιχνίδι της Πέμπτης, έστω κι αν τα αρχικά 1.30 έγινε 1.40+ μετά τα τελευταία νέα με τον τραυματισμό του Σλούκα. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι το τριφύλλι από το 2014 και μετά σε έξι εντός έδρας αναμετρήσεις με την Μπάγερν για τη EuroLeague έχει το απόλυτο, κερδίζοντας μάλιστα τις πέντε φορές με διψήφια διαφορά.

Το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να καλύψει ένα βατό χάντικαπ 2,5 πόντων και παράλληλα να σκοράρει πάνω από 80 προσφέρεται στη Stoiximan σε απόδοση 2.02. Οι πράσινοι μπορεί να έμειναν χαμηλά στην πρεμιέρα, όμως τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι παιχνίδια ειδικών συνθηκών. Με βάση τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και το μπάσκετ που θέλει να παίξει ο Αταμάν είναι θεωρητικά ένα σύνολο που θα έχει κατά μέσο όρο 85+ πόντους στην επίθεσή του.

Πρώτη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με Μπραζντέικις

Την Παρασκευή, παίρνει τη σκυτάλη ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχθεί στο κατάμεστο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα, στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για φέτος σε οποιαδήποτε διοργάνωση.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν με 4/4 νίκες σε Σούπερ Καπ, EuroLeague και πρωτάθλημα, μετρώντας μάλιστα ήδη δύο επικρατήσεις επί του αιώνιου αντιπάλου. Ωστόσο, η κόντρα με την Μπαρτσελόνα, μάλλον δεν έρχεται το καταλληλότερο τάιμινγκ, δεδομένου ότι έχουν προκύψει αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας ενημερώθηκε πως δεν θα έχει στη διάθεσή του για το αμέσως επόμενο διάστημα τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και του Μουσταφα Φαλ. Υπενθυμίζεται, ότι ο Γάλλος σέντερ δεν έπαιξε ούτε στο ΟΑΚΑ, ούτε στο 81-72 επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Έχει λοιπόν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαχειριστεί αυτή τη συνθήκη το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού και πώς θα ανταποκριθούν οι πεντάδες που θα επιλεγούν. Στο ΟΑΚΑ για παράδειγμα ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκλεισε πολύ το ροτέισον και ουσιαστικά έβγαλε το ματς με επτά παίκτες, αυτούς δηλαδή που έδειχναν πιο έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για να βγάλουν εις πέρας την αποστολή.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι πως παρά τα προβλήματα τραυματισμών και την ελλιπή προετοιμασία, η ομάδα δεν έχει χάσει το... κούρδισμά της και κινείται στο παρκέ απόλυτα συντονισμένα.

Ο Τόμας Γουόκαπ, μολονότι κουβαλάει στις πλάτες του και τη συμμετοχή στο Mundobasket έχει επιστρέψει με τρομερή ενέργεια και διάθεση. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τιμώρησε τα under της αντίπαλης άμυνας, έχοντας 5/10 τρίποντα, ενώ με τον Άρη πρόσθεσε ακόμη μία πληθωρική εμφάνιση στο ενεργητικό του (10 πόντοι, 7 ασίστ), παίζοντας παρακαλώ 34 λεπτά!

Εξίσου επιδραστικός είναι πλέον και ο Αϊζέια Κάναν, ο οποίος συγκριτικά με πέρυσι φαίνεται πως φέτος θα έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο στο εκτελεστικό κομμάτι. Ο Αμερικανός υπέγραψε τη ζόρικη ερυθρόλευκη νίκη επί του Άρη με 25 πόντους (7/10 τρίποντα), ενώ και στο ΟΑΚΑ έβαλε πολύ μεγάλα σουτ (14 πόντοι, 4/6 τρίποντα).

Άλλος ένας παίκτης με αναβαθμισμένο ρόλο είναι ο Αλεκ Πίτερς, ο οποίος πέρυσι έκανε απλά τα... ρεπό του Βεζένκοβ, φέτος όμως "φωνάζει" πως είναι έτοιμος να μπει στα παπούτσια του. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ πραγματοποίησε μία αψεγάδιαστη εμφάνιση (17 πόντοι, 10 ριμπάουντ), 4 ασίστ) κόντρα στον Παναθηναϊκό και συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και με τον Άρη έχοντας 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ δεν χρειάζεται να ειπωθούν πολλά. Ο Σέρβος είναι από τους πιο dominant σέντερ στην Ευρώπη και η επανένταξή του στον Ολυμπιακό αποδεικνύεται βόλτα στο πάρκο. Όσο για τον Γουίλιαμς-Γκος είναι φανερό πως έχει επιστρέψει κυριολεκτικά άλλος παίκτης. Εξαιρετικά βελτιωμένος στο σουτ, πολύ πιο ώριμος στις αποφάσεις του και κυρίως παίζει πλέον με εντελώς διαφορετική αυτοπεποίθηση.

Τα βλέμματα πάντως την Παρασκευή, λογικά θα πέσουν κυρίως στον Ιγκνας Μπραζντέικις, στο τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. Ο Λιθουανός άσος δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα, ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί απέναντι στην Μπαρτσελόνα, δεδομένων και των απουσιών που έχουν προκύψει.

Ο 24χρονος φόργουορντ είναι ένας all-around παίκτης που μπορεί να καλύψει τις θέσεις από το ένα μέχρι το τέσσερα, επομένως η παρουσία του θα λύσει τα χέρια του κόουτς Μπαρτζώκας, ο οποίος είδε τις λύσεις του να μειώνονται μετά τους τελευταίους τραυματισμούς. Στην παρθενική του σεζόν πέρυσι, στη EuroLeague, ο Μπραζντέικις αναδείχθηκε σε ηγετική φυσιογνωμία της Ζάλγκιρις, έχοντας 11,6 πόντους κατά μέσο όρο. Αποτελεσματικός ήταν και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχοντας με τη Λιθουανία 11 πόντους ανά παιχνίδι με 52% από το τρίποντο!

Από τα φαβορί η Μπαρτσελόνα και χωρίς τον Σάρας

Σε ό,τι αφορά στην Μπαρτσελόνα, η φετινή αγωνιστική περίοδος είναι ξεχωριστή αφού περνάει στη μετά-Σάρας εποχή. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις υψηλές προσδοκίες των Καταλανών, δηλαδή να τους οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης και ως εκ τούτου αντικαταστάθηκε.

Η διάδοχη επιλογή βέβαια σηκώνει πολλή κουβέντα, διότι ο Ρότζερ Γκριμάου είναι ένας τεχνικός με μηδαμινή εμπειρία από τη EuroLeague. Ως παίκτης φυσικά έχει φάει τα ευρωπαϊκά παρκέ με το κουτάλι, η αποστολή του τώρα όμως είναι πολύ διαφορετική.

Η Μπαρτσελόνα, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση της EuroLeague. Και πώς αλλιώς, όταν κάνεις μεταγραφές όπως ο Βίλι Ερνάνγκομεθ και ο Τζαμπάρι Πάρκερ. Οι δυο τους, μαζί με τον Γιαν Βέσελι συνθέτουν αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο δυνατές frontline στην Ευρώπη.

Στα γκαρντ αντίθετα, δεν έγιναν το ίδιο ηχηρές προσθήκες. Ο Ντάριο Μπριθουέλα είναι ασφαλώς ένας πολύ χρήσιμος και οξυδερκής παίκτης, αλλά η μπαγκέτα θα παραμείνει προφανώς στην τριάδα Λαπροβίτολα, Σατοράνσκι, Γιοκουμπάιτις.

Η Μπαρτσελόνα έχει προλάβει φέτος να γνωρίσει ήδη δύο ήττες από τη Ρεάλ, η πρώτη στο ισπανικό Σούπερ Καπ και η δεύτερη για την τρίτη αγωνιστική της ACB. Στη EuroLeague πάντως, οι μπλαουγκράνα ξεκίνησαν εκκωφαντικά, επικρατώντας με 91-74 της Εφές Αναντολού. Ειδικά το δίδυμο Βίλι Ερνάνγκομεθ-Βέσελι έβαλε κυριολεκτικά στα καλάθια τους Τούρκους, σημειώντας συνολικά 34 πόντους. Από κοντά και ο Πάρκερ με 10 σε 18 λεπτά, πάντα παρών και ο Λαπροβίτολα (13 πόντοι, 8 ασίστ).

Η ομάδα του Γκριμάου λοιπόν, έρχεται στη ΣΕΦ με καλή ψυχολογία και ρεκόρ 4-2 στα πρώτα έξι επίσημα ματς. Με εξαίρεση τις ήττες από τη Ρεάλ δεν έχει χάσει άλλο παιχνίδι. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε και στα δύο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, βάζοντας σε αμφότερα μόλις 70 πόντους.

Κατά κανόνα, η Μπαρτσελόνα δεν περνάει καλά επιθετικά στο φαληρικό στάδιο. Μετά το επιβλητικό 90-63 της σεζόν 2017/18, η Μπάρτσα στα επόμενα τέσσερα ματς ως φιλοξενούμενη του Ολυμπιακού δεν ξεπέρασε σε κανένα τους 76 πόντους, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος.

Ο Ολυμπιακός ήταν πέρυσι η κορυφαία άμυνα της διοργάνωσης και φέτος αναμένεται ακόμη πιο δυνατός σε αυτό το κομμάτι, έχοντας προσθέσει κι άλλο μέγεθος στο ρόστερ του. Πρώτη σκέψη επομένως, είναι το Under 161,5 σε αποδόσεις πέριξ του 1.50. Στη λογική ότι περιμένουμε ένα ακόμη συγκλονιστικό ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, μπορούμε να χτίσουμε το Bet Builder μας, προσθέτοντας στο Under 161,5, το +12,5 του Ολυμπιακού και το +12,5 της Μπαρτσελόνα. Εν ολίγοις, ζητάμε το συνολικό σκορ να μην ξεπεράσει τους 161 πόντους και ο νικητής να μην κριθεί με διαφορά μεγαλύτερη των 12. Το συγκεκριμένο Bet Builder προσφέρεται στο 2.05 στη Stoiximan.

*** Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BIG GAMES BET ΜΠΑΣΚΕΤ BET BRAND EXPERIENCE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ