ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα η Μπάγερν

Οι παίκτες της Μπάγερν πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη EuroLeague
Οι παίκτες της Μπάγερν πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ INTIME

Η Μπάγερν εξασφάλισε την παρουσία της στα playoffs της EuroLeague και τώρα κυνηγάει μία καλύτερη θέση από την όγδοη για να αποφύγει στο σταύρωμα την Μπαρτσελόνα.

Η Φενερμπαχτσέ (9-16) υποδέχεται απόψε την Μπάγερν (13-12) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της EuroLeague (20:40 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Το συγκεκριμένο ματς έχει σημασία μόνο για τους Βαυαρούς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν το πλασάρισμά τους, αφού χρωστούν ακόμη τρία παιχνίδια.

Η Μπάγερν κέρδισε με το επιβλητικό 82-57 τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή και εξασφάλισε την είσοδό της στα playoffs για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Πλέον μένει να φανεί τι θέση θα καταλάβει στην κατάταξη.

Φενερμπαχτσέ - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Αντρέ Τρινκέρι, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στη Φενέρ, θα δώσει αυτήν την εβδομάδα τρία παιχνίδια εκτός έδρας. Ακολουθεί την Τετάρτη η αναμέτρηση με την Εφές και την Παρασκευή με τη Ρεάλ.

Η Μπάγερν απέχει αυτή τη στιγμή μία νίκη από τη Μονακό, η οποία έχει να δώσει ακόμη ένα παιχνίδι (με την Άλμπα εντός) και δύο νίκες από τις Εφές και Μακάμπι, που έχουν να δώσουν δύο ματς. Οι Βαυαροί υστερούν στην ισοβαθμία με τη Μονακό, είναι πάνω στην ισοβαθμία με τη Μακάμπι και είχαν κερδίσει στον πρώτο γύρο με +12 την Εφές.

Από τα παραπάνω φαίνεται, ότι η Μπάγερν χρειάζεται τουλάχιστον δύο νίκες στα υπολειπόμενα τρία παιχνίδια της, αλλά και ένα βολικό αποτέλεσμα σε κάποιο ματς από τις ομάδες που κυνηγάει, προκειμένου να κερδίσει μία θέση στην κατάταξη και να αποφύγει το σταύρωμα με την Μπαρτσελόνα στα playoffs.

Προφανώς, το έργο των Γερμανών δεν είναι εύκολο και η απόλυτη αλήθεια είναι πως και μόνο η πρόκριση στην οκτάδα, θεωρείται επιτυχία για το σύνολο του Τρινκέρι. Η Μπάγερν πάντως, δεν έχει λόγο να μην κυνηγήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητές της για μία καλύτερη θέση.

Άλλωστε, απόψε θα βρει απέναντί της μία εντελώς αδιάφορη και κυρίως απογοητευμένη ομάδα. Η Φενέρ, που ξεκίνησε με υψηλές βλέψεις τη σεζόν, έχει καταποντιστεί στη 12η θέση και είναι οριστικά εκτός postseason. Οι τρεις διαδοχικές ήττες με Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Άλμπα, όπου η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς σημείωσε μόλις 62 πόντους κατά μέσο όρο, αποδείχθηκαν καταδικαστικές.

Με δεδομένο ότι το κίνητρο είναι μονόπλευρο, το διπλό σε τιμές αουτσάιντερ, στο 2.05 μπορεί να πονταριστεί. Στέκεται ασφαλώς και κάποιο combo με το Under της Φενέρ, η οποία στα τελευταία οχτώ παιχνίδια της στη EuroLeague δεν έχει περάσει ποτέ τους 79 πόντους.

Από ειδικά στοιχήματα παικτών, μπορούμε να στηρίξουμε τη φόρμα του Ούγκουστιν Ρούμπιτ. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού προέρχεται από σπουδαία εμφάνιση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, σημειώνοντας 22 πόντους. Στα τελευταία τέσσερα ματς έχει κατά μέσο όρο 14,2 πόντους. Στο 3.05 το συνδυαστικό να κερδίσει η Μπάγερν και να σημειώσει ο Ρούμπιτ τουλάχιστον 11 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενερμπαχτσέ – Μπάγερν: 2 (2.05), 20:45
  • Φενερμπαχτσέ – Μπάγερν: 2 & Ρούμπιτ Over 10,5 πόντοι (3.05), 20:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ