ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ικανές για το 2-0 Μπαρτσελόνα και Εφές

Ο Έξουμ με τον Γιασικεβίτσιους
Ο Έξουμ με τον Γιασικεβίτσιους EUROKINISSI SPORTS

Μπαρτσελόνα και Εφές πήραν κεφάλι για την πρόκριση στο Final4 και δείχνουν έτοιμες να κάνουν το 2-0 απόψε κόντρα σε Μπάγερν και Μιλάνο αντίστοιχα.

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στο πρώτο παιχνίδι με την Μπάγερν. Κέρδισε 77-67, έκανε το 1-0 και απόψε είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει το δεύτερο βήμα για την πρόκρισή της στο Final4. Φυσικά, αν η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προηγηθεί με 2-0, μοιάζει απίθανο στη συνέχεια να κάνει η Μπάγερν τρεις σερί νίκες (21:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Μπορεί οι μπλαουγκράνα να μην εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, ήταν όμως σοβαροί αμυντικά και μετά το κακό πρώτο δεκάλεπτο, όπου επέτρεψαν στους Βαυαρούς να βάλουν 22 πόντους, δέχθηκαν μόλις 43 σε 30 λεπτά, φτάνοντας τελικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην επικράτηση.

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τα πράγματα για το σύνολο του Αντρέα Τρινκέρι θα είναι ακόμη πιο δύσκολα σήμερα, διότι τραυματίστηκε ο Νταρούν Χίλιαρντ (13,7 πόντοι), συνεπώς ο Ιταλός κόουτς θα στερηθεί τον κορυφαίο του σκόρερ, ο οποίος την Τρίτη πρόλαβε σε 17:53 να σημειώσει 12 πόντους. Ο τραυματισμός του Χίλιαρντ έρχεται να προστεθεί σε αυτόν του Κόρι Γουόλντεν, επομένως η Μπάγερν θα παραταχθεί απόψε με δύο πολύ σοβαρές απουσίες.

Υπό αυτές τις συνθήκες, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να κρατήσει ξανά χαμηλά την Μπάγερν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι το βασικό όριο των φιλοξενούμενων βρίσκεται μόλις στους 70 πόντους. Φυσικά, η Μπαρτσελόνα ακόμη και σε κακή βραδιά να βρεθεί, είναι σε θέση να ξεπεράσει τους 75 στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Ο άσος με -4,5 πόντους χάντικαπ προσφέρεται λίγο πάνω από το 1.30. Σε combo όμως με μίνιμουμ επτά πόντους του Ντάντε Έξουμ χτίζουμε απόδοση στο 2.25.

Στο πρώτο παιχνίδι, ο Αυστραλός γκαρντ ήταν εξαιρετικός με 12 πόντους και σχεδόν αλάνθαστη στατιστική (4/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1/1 βολή). Γενικά, ο Έξουμ βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Υπενθυμίζουμε, ότι στο πιο πρόσφατο clasico με τη Ρεάλ, στις 10 Απριλίου, όπου η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 108-97 στην παράταση για την ACB, ο 27χρονος άσος αποδείχθηκε κομβικός για τη νίκη των Καταλανών, σημειώνοντας 16 πόντους.

Μιλάνο - Εφές: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς μεταξύ της Αρμάνι Μιλάνο και της Εφές, οι μπουκ έδιναν αουτσάιντερ το διπλό των πρωταθλητών Ευρώπης, οι οποίοι τελικά έκαναν πανεύκολα το 1-0 στο Mediolanum Forum. Απόψε τα πράγματα είναι ασφαλώς διαφορετικά, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν διορθώσει το λάθος τους και προσφέρουν οριακό φαβορί την ομάδα του Εργκίν Αταμάν (21:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Την Τρίτη, το Μιλάνο με την εμφάνισή του θύμισε εποχές 90s. Έβαλε με το ζόρι 48 πόντους, έχοντας 28,6% από το τρίποντο, 33,3% από το δίποντο και 50% από τις βολές. Φυσικά, με τέτοια επιθετική επίδοση δεν κερδίζεις κανέναν το 2022 κι ας παίξεις την καλύτερη άμυνα του κόσμου. Είναι χαρακτηριστικό, πως μόνο οι δύο γκαρντ της Εφές, ο Μίτσιτς και ο Λάρκιν, έβαλαν μαζί 32.

Στον αντίποδα, Ροντρίγκεθ και Ντιλέινι δεν πρόσφεραν την παραμικρή βοήθεια στην Αρμάνι, σημειώνοντας δύο πόντους ο πρώτος με 1/7 σουτ και έναν ο δεύτερος με 0/5 σουτ και 1/3 βολές.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα και μοναδικός διψήφιος, ήταν ο Νικόλο Μέλι με 10 πόντους. Ο Ιταλός πάουερ-φόργουορντ όμως, τραυματίστηκε και θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς. Μαζί με τα προβλήματα του Ντίνου Μήτογλου και του Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και μία θέση πιο πάνω, η Αρμάνι έχει πρακτικά ξεμείνει στο "4" με τον Μπεν Μπέντιλ και τον ρολίστα Τζιαμπάολο Ρίτσι.

Η Εφές λοιπόν έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να σπάσει ξανά την έδρα της Αρμάνι και ουσιαστικά να τελειώσει τη σειρά από σήμερα. Σε τιμές άνω του 2.00 το διπλό με -2,5 πόντους. Παίζεται και σε combo με το Under 155,5 σε απόδοση τριπλασιασμού, δεδομένου ότι δεν μοιάζει και πολύ πιθανό η επίθεση των Ιταλών να μεταμορφωθεί μέσα σε δύο ημέρες μετά την αποκαρδιωτική εικόνα της Τρίτης.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: 1 -4,5 & Εξουμ 7+ πόντοι (απόδοση 2.25), 21:00
  • Αρμάνι Μιλάνο – Εφές: 2 -2,5 (απόδοση 2.02), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ