ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Με ένα Over και ένα καλοπληρωμένο combo

Ο Ντεβόν Χολ κόντρα στο Μέικον, στο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για τη EuroLeague
Ο Ντεβόν Χολ κόντρα στο Μέικον, στο παιχνίδι της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. INTIME

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague, την Πέμπτη (7/4) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Ελεύθερο ματς αναμένεται στη Βαρκελώνη. Με πολλές απουσίες το Μιλάνο κόντρα στη Βιλερμπάν.

Στο Παλάου Μπλαουγκράνα, η Μπαρτσελόνα (21-6) υποδέχεται τη Μακάμπι (15-11) σε μία αναμέτρηση, που πρακτικά δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο (21:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Η Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει προ πολλού την πρωτιά στη regular season, ενώ η Μακάμπι έχει κλειδώσει την έκτη θέση και μένει να φανεί αν μπορεί να κερδίσει ένα καλύτερο πλασάρισμα, βάζοντας από κάτω την πέμπτη Εφές.

Για γίνει αυτό, θα πρέπει να κάνει το 2/2 με Μπαρτσελόνα και Φενέρ (εντός έδρας) και παράλληλα η Εφές να ηττηθεί από τον αδιάφορο Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Το συγκεκριμένο σενάριο φυσικά, δεν είναι το πιο εύκολο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Μακάμπι διανύει περίοδο φόρμας με τέσσερις διαδοχικές νίκες στη EuroLeague κόντρα σε Βιλερμπάν, Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Μιλάνο, διάστημα που σημείωσε πάνω από 87 πόντους κατά μέσο όρο.

Η Μπαρτσελόνα πιάνει άνετα τους 80 στην έδρα της, όπου έχει ρεκόρ 12-1 και επιθετικό μέσο όρο 84,5. Η Μακάμπι εκτός έδρας (4-9) σκοράρει 79,3 πόντους κατά μέσο όρο. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος, άρα αναμένεται ελεύθερο ματς, πάμε με το Over 156,5 στο 1.72.

Βιλερμπάν - Μιλάνο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Λιόν, η Βιλερμπάν (8-19) υποδέχεται την πληγωμένη Αρμάνι Μιλάνο (18-9), η οποία ταξίδεψε στη Γαλλία με σημαντικές απουσίες (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα θεωρητικά θα προσπαθήσει απόψε να εξαντλήσει τις πιθανότητές της για την τρίτη θέση της κατάταξης.

Για να βγει τρίτο το Μιλάνο, θα πρέπει να κερδίσει την αδιάφορη βαθμολογικά Βιλερμπάν και παράλληλα, η Ρεάλ να χάσει εντός έδρας από την Μπάγερν. Οπως καταλαβαίνετε, το πιθανότερο σενάριο είναι οι Ιταλοί να καταλήξουν τελικά στην τέταρτη θέση.

Από την αποστολή της Αρμάνι απουσιάζουν ο τραυματίας Ντατόμε (6,7 πόντοι), ο πολύτιμος Μήτογλου (7,6 πόντοι), καθώς επίσης ο πρώτος σκόρερ Σιλντς (13,3 πόντοι), ο πολύπειρος Σέρχιο Ροντρίγκεθ (8,3 πόντοι), ο Τρόι Ντάνιελς (5,7 πόντοι) και ο Κελ. Οι τέσσερις τελευταία διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Με αυτές τις απουσίες, το κουκιά είναι μετρημένα για τον Μεσίνα, ο οποίος θα χρειαστεί μία μεγάλη επιθετικά εμφάνιση από τους Μάλκολμ Ντιλέινι και Ντεβόν Χολ. Ο δεύτερος έχει 9,9 πόντους κατά μέσο όρο φέτος και αγωνίζεται πάνω από 26 λεπτά το ματς.

Απόψε, ο Χολ μάλλον θα αγγίξει τα 30 λεπτά συμμετοχής, άρα έχει καλές πιθανότητες να γράψει διψήφιο αριθμό πόντων για 15η φορά φέτος στη διοργάνωση. Το ενδεχόμενο να πιάσει ο Αμερικανός γκαρντ το κάτω όριο των 11 πόντων προσφέρεται στο 1.55.

Αν συνδυάσουμε αυτήν την επιλογή με τη νίκη της Βιλερμπάν, τότε χτίζουμε εξαιρετική απόδοση στο 3.25. Φυσικά, ο άσος του 1.95 παίζεται και ξερός, στη λογική ότι η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ θα εκμεταλλευτεί τις απουσίες του Μιλάνο και θα κλείσει με θετικό τρόπο την παρουσία της στη EuroLeague 2021/22, παίζοντας για τελευταία φορά τη φετινή σεζόν μπροστά στο κοινό της σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Μακάμπι: Οver 156,5 (απόδοση 1.72), 21:00
  • Βιλερμπάν – Μιλάνο: 1 & Χολ 11+ πόντοι (απόδοση 3.25), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ