ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Πιο περίπλοκο αναμένεται το Game 2 για τη Ρεάλ

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η Ρεάλ πήρε το πάνω χέρι στη σειρά με τη Μακάμπι, ωστόσο στο Game 2 αναμένεται η αντίδραση της "ομάδας του λαού"

Η Ρεάλ ολοκλήρωσε προβληματικά την κανονική περίοδο της EuroLeague, με οκτώ ήττες στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο στο πρώτο ματς των playoffs με τη Μακάμπι, παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη κι έκανε εύκολα το 1-0, κερδίζοντας με 84-74.

Κλειδί για την άνετη επικράτησή της, τη Μεγάλη Τετάρτη, ήταν η εκπληκτική ευστοχία της από το τρίποντο. Η Ρεάλ έκανε ρεκόρ συλλόγου στα playoffs με 16 εύστοχα τρίποντα και 55,2% ποσοστό ευστοχίας. Επτά παίκτες της είχαν τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο με τον Κοζέρ να γράφει 4/6, τον Ρούντι Φερνάντεθ 4/8 και τον Γιαμπουσέλι 3/3!

Φυσικά, αν η Ρεάλ αποδειχθεί ξανά τόσο αποτελεσματική από την περιφέρεια θα φτάσει απόψε στο 2-0 (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η αλήθεια ωστόσο είναι, πως τα συγκεκριμένα νούμερα δεν είναι νορμάλ, επομένως αναμένεται μία διόρθωση προς τα κάτω.

Η Μακάμπι δεν ήταν κακή στο πρώτο ματς. Υπερίσχυσε στα ριμπάουντ, έκανε λιγότερα λάθη, είχε τέσσερις διψήφιους παίκτες, τους Γουίλμπεκιν (20 πόντοι), Σόρκιν (12 πόντοι), Νάναλι (11 πόντοι) και Ρέινολντς (12 πόντοι), ωστόσο έπεσε σε μία βραδιά που η Ρεάλ τα έβαζε όλα.

Προγνωστικά EuroLeague

Γενικά, η διαφορά των δύο ομάδων μοιάζει αρκετά πιο μικρή από το +10 του αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης και δεν αποκλείεται απόψε να έχουμε σαφώς μεγαλύτερο ντέρμπι. Άλλωστε, για τη Μακάμπι το αποψινό ματς είναι καθοριστικό, καθώς γνωρίζει ότι αν η Ρεάλ κάνει το 2-0, πολύ δύσκολα θα γυρίσει η σειρά.

Στη λογική, ότι η “ομάδα του λαού” θα είναι πιο ανταγωνιστική απόψε και ότι η Ρεάλ δύσκολα θα είναι ξανά τόσο εύστοχη, μπορούμε να ζητήσουμε το διπλό με +8,5 πόντους στο 1.65. Σε combo μάλιστα με το Under 165,5 χτίζουμε απόδοση στο 2.18. Υπενθυμίζεται, ότι προχθές, σε ένα παιχνίδι που η "βασίλισσα" ήταν άχαστη από το τρίποντο σημειώθηκαν συνολικά 158 πόντοι, ενώ στη regular season, τα δύο μεταξύ τους ματς δεν ξεπέρασαν τους 150.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Μακάμπι: 2 +8,5 & Under 165,5 (απόδοση 2.18), 21:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ