ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

​Προγνωστικά Γαλλία: Αδιάφορο το 1.30 της Παρί, value το 2.15

Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ της Παρί κόντρα στη Ναντ στο Σούπερ Καπ Γαλλίας
Ο Νεϊμάρ πανηγυρίζει γκολ της Παρί © 2022 ARIEL SCHALIT/ASSOCIATED PRESS

Τρεις μέρες πριν το κρίσιμο ματς με την Μπενφίκα στο Παρίσι η Παρί φιλοξενείται από τη Ρεμς σε μια αναμέτρηση που είναι το φαβορί και τα δεδομένα οδηγούν σε ποντάρισμα του 2.15.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει πιο μαζεμένη φέτος στο πρωτάθλημα, είναι σαφώς το φαβορί για τον τίτλο, αλλά έχει τη Μαρσέιγ να την κυνηγάει. Οι Φωκαείς είναι το κακό σπυρί των Παριζιάνων και απόψε η ομάδα του Γκαλτιέ δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεμς (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24).

Η γηπεδούχος βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη με επτά βαθμούς, υστερώντας στην ισοβαθμία με τη Ναντ που σώζεται αυτή τη στιγμή και έχοντας έναν βαθμό λιγότερο από Οσέρ, Ανζέ και Νις. Το πρωτάθλημα βέβαια έχει δρόμο ακόμα, αλλά οι οικοδεσπότες δεν κερδίζουν εδώ και τέσσερα ματς, έχοντας σκοράρει 3 γκολ στο διάστημα αυτό. Στο 1-1 με τη Λανς (εντός) και στο πρόσφατο 2-2 με την Τρουά εκτός έδρας.

Πλησίασε το τρίποντο, ήταν αρκετά αποτελεσματική, αλλά πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Τελείωσε το ματς με 1,49 xG, ενώ δέχτηκε 1,74 στο παιχνίδι. Το σημερινό παιχνίδι είναι στο πρόγραμμα των χαμένων αγώνων σαφώς, αλλά και δεν είναι ενθαρρυντική η εικόνα της αφού βγάζει ηττοπάθεια στο παιχνίδι ακόμα και εάν δεν είναι τόσο άθλια.

Ρεμς - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και ανάλυση

Η Παρί μεσοβδόμαδα για το Champions League έπεσε σ’ έναν καταπληκτικό Οδυσσέα Βλαχοδήμο και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στο Λουζ. Προηγήθηκε με υπέροχο γκολ του Λίο Μέσι, αλλά ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ του Ντανίλο. Είχε τον έλεγχο του αγώνα, άντεξε στην πίεση ψηλά, αλλά δεν κατάφερε να βρει τη συνταγή για το τρίποντο. Πολύ κομβικό το ματς του Παρισιού σε τρεις μέρες. Προφυλάχθηκε και έμεινε εκτός αποστολής ο Μέσι για το αποψινό ματς. Εκτός ο Μέντες επίσης, θα τσεκαριστεί ο Εμπαμπέ, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Παρί είναι η καλύτερη άμυνα στη Ligue 1, για να είμαστε πιο ακριβείς είναι η πιο αποτελεσματική στο πρωτάθλημα. Έχει δεχτεί 6,63 xG, τα λιγότερα από οποιονδήποτε στο πρωτάθλημα και 5 γκολ μπήκαν στα δίχτυα της. Μόνο η δεύτερη Μαρσέιγ έχει μαζέψει τόσες φορές την μπάλα από τα δίχτυα της, ωστόσο έχει δεχτεί και 9,19 xG.

Λογικό φαβορί η Παρί στο ματς, θα το πάει προσεκτικά και να κυριαρχήσει στο ματς, δεν μπορεί να τη δει στα μάτια η Ρεμς και ας κάνει αλλαγές ο Γκαλτιέ. Αδιάφορο το 1.30 του διπλού σαφώς, αλλά το 2.15 για το combo 2 & Νο Goal μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Οι Παριζιάνοι την τελευταία διετία μετρούν πέντε νίκες στη σειρά με μηδέν παθητικό κόντρα στη Ρεμς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεμς - Παρί: 2 & No Goal (απόδοση 2.15), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ