BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Φουλ επίθεση για το 1.95 στη γαλλική Ligue 1

Brest's Franck Honorat celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Marseille and Brest at the Veldrome stadium in Marseille, France, Saturday, Dec. 4, 2021. (AP Photo/Daniel Cole)
Brest's Franck Honorat celebrates after scoring his side's second goal during the French League One soccer match between Marseille and Brest at the Veldrome stadium in Marseille, France, Saturday, Dec. 4, 2021. (AP Photo/Daniel Cole) © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Οι κυριακάτικες προτάσεις του BetMarket.gr, παιχνίδι με γκολ και ένα ειδικό στοίχημα.

Το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι που ο κάθε παίκτης καλείται να αξιολογήσει τα δεδομένα που έχει στα χέρια του πριν από τη σέντρα και με βάση αυτά να κρίνει αν μια απόδοση είναι συμφέρουσα ή όχι.

Τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή για το Μπρεστ - Ρεμς (16:00 LIVE από το SPORT24) κατευθύνουν προς το over 2,5 γκολ και η απόδοση διπλασιασμού κρίνεται ως αξιόλογη στοιχηματική επιλογή.

Δύο ομάδες που βιώνουν μια παράλληλη πορεία τον τελευταίο μήνα. Αρχικά απέλυσαν τους προπονητές τους, τον Ζακαριάν η Μπρεστ και τον Γκαρσιά η Ρεμς. Επειτα πήραν την απόφαση να πορευθούν με υπηρεσιακή λύση μέχρι τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο και σε πρώτο στάδιο νιώθουν δικαιωμένες για την επιλογή τους. Η Μπρεστ έρχεται από πειστικό διπλό στην Κλερμόν και η Ρεμς πήρε πόντο με παίκτη λιγότερο στη Λοριάν και έπειτα κέρδισε την Οσέρ.

Δεύτερο κοινό στοιχείο, ο τρόπος παιχνιδιού που ασπάζονται οι νέοι στους πάγκους. Στην Μπρεστ είδαμε μια στροφή στο επιθετικό ποδόσφαιρο, που δεν άλλαξε ούτε μετά τη βαριά ήττα με 4-1 στη Ναντ. Πήγε με την ίδια τακτική στην Κλερμόν, έκανε 10 τελικές στην εστία και έβαλε 10 γκολ. Τόσες έκανε και η Ρεμς στο εντός με την Οσέρ, σε ένα ματς που έψαξε το γρήγορο ρυθμό και είχε 19 τελικές προσπάθειες.

Έπειτα ήρθαν οι δηλώσεις των προπονητών, που στάθηκαν και πάλι στην επίθεση. Στην Μπρεστ μίλησαν για την ποιότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ στη Ρεμς για διάθεση να παίξουν με τις γραμμές ψηλά, κυνηγώντας γκολ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συμπερασματικά, έχουμε δύο ομάδες με καλή ψυχολογία, πρόσφατη εικόνα με επιθετικό ποδόσφαιρο και δηλώσεις των προπονητών πως επιθυμούν συνέχεια στο ίδιο πλαίσιο. Τα δεδομένα ευνοούν ποντάρισμα τόσο στο over 2,5 γκολ, με την απόδοση στα όρια του διπλασιασμού, όσο και στην ειδική αγορά με τις τελικές προσπάθειες στην εστία, όπου το line βρίσκεται στο 8,5. Επίδοση που ξεπέρασαν και οι δύο στο τελευταίο τους παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Mπρεστ - Ρεμς: Οver 2,5 (απόδοση 1.95), 16:00
  • Mπρεστ - Ρεμς: Οver 8,5 σουτ στο τέρμα (απόδοση 1.95), 16:00

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ