ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Οι απαντήσεις της Παρί και ο Μπεν Γεντέρ που παίρνει εμπρός

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Ρουμπέν Αγκιλάρ στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό για τη Ligue 1
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Ρουμπέν Αγκιλάρ στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό για τη Ligue 1 © 2022 AURELIEN MORISSARD/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό - Τρουά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Εμβόλιμη αγωνιστική απόψε στη Ligue 1 με δέκα αναμετρήσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα της Γαλλίας. Ασφαλώς, τα περισσότερα βλέμματα θα συγκεντρώσει για ακόμη μία φορά η Παρί Σεν Ζερμέν των Εμπαπέ, Μέσι και Νεϊμάρ, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα της Τουλούζ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Τουλούζ - Παρί Σεν Ζερμέν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Παρί μετά από τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Σούπερ Καπ, στραβοπάτησε την Κυριακή μένοντας στο 1-1 με τη Μονακό μέσα στο Παρκ Ντε Πρενς. Το γκολ της ισοφάρισης το σημείωσε ο Νεϊμάρ με πέναλτι. Το παράδοξο ήταν ότι δεν σκόραρε ο Εμπαπέ, ο οποίος είχε 9 τελικές (!) ανάμεσα σε αυτές κι ένα δοκάρι σε κενή εστία.

Ο κορυφαίος Γάλλος ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει το... αίμα του πίσω κόντρα στην αδύναμη άμυνα της Τουλούζ, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έπαιξε στο Μποζουάρ με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Ναντ.

Παρότι η ομάδα του Μοντανιέ προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε και ηττήθηκε με 3-1, επιτρέποντας στα "καναρίνια" να σκοράρει τρεις φορές σε διάστημα 11 λεπτών (50'-61'). Όταν δέχεσαι πέντε γκολ από τη Ναντ και τη Λοριάν στα τελευταία δύο παιχνίδια, δύσκολα μπορείς να συγκρατήσεις την Παρί, η οποία πιθανότατα θα βγάλει αντίδραση μετά την απώλεια που είχε με τη Μονακό.

Στο 2.07 το διπλό των πρωταθλητών μαζί με το Over 2,5 και το anytime του Εμπαπέ, ο οποίος σε τρεις συμμετοχές φέτος στη Ligue 1 έχει 3,87 xGoals και 7 τελικές ανά ματς!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μονακό - Τρουά: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό φιλοξενεί την Τρουά (20:00 Novasports 6HD, Live από το SPORT24) και θα ψάξει τη δεύτερη νίκη της σεζόν στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κλεμάν έφτιαξε την ψυχολογία της με τη μαχητική εμφάνιση και το βαθμό που τσίμπησε στο Παρίσι.

Μέσα στις δυνατότητές της ο άσος κόντρα στην Τρουά, η οποία για ακόμη μία σεζόν έχει ως στόχο την παραμονή και τίποτα περισσότερο. Βέβαια τα 1.35 που κυκλοφορούν δεν έχουν την παραμικρή αξία.

Προτιμότερο να στραφούμε στο anytime του Μπεν Γεντέρ. Ο πολύπειρος επιθετικός ήταν πέρυσι ο πρώτος σκόρερ των Μονεγάσκων με 25 γκολ στο πρωτάθλημα. Φέτος, προς το παρόν δεν έχει ανοίξει λογαριασμό, αλλά είναι θέμα χρόνου να το κάνει.

Σημειώνεται, ότι τραυματίστηκε ο Κέβιν Φόλαντ, που σκόραρε στο Παρίσι, ενώ ο νεοφερμένος Μπριλ Εμπολο είναι περισσότερο επιθετικός που ανοίγει χώρο στους συμπαίκτες του και λιγότερο εκτελεστής.

Στο 2.10 να σκοράρει ο Μπεν Γεντέρ, ο οποίος την περσινή σεζόν βρήκε δίχτυα στα 13 από τα 19 εντός έδρας ματς της Μονακό στη Ligue 1!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Τρουά: Anytime Μπεν Γεντέρ (απόδοση 2.10), 20:00
  • Τουλούζ – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Over 2,5 & Anytime Εμπαπέ (απόδοση 2.07), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ