BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Το γύρισε και… αρέσει η Μαρσέιγ του Τούντορ

Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει γκολ της Μαρσέιγ κόντρα στη Ναντ στη Ligue 1
Ο Λουίς Σουάρες πανηγυρίζει γκολ της Μαρσέιγ κόντρα στη Ναντ © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Από τις αποδοκιμασίες της πρεμιέρας στην αποθέωση ο Ιγκόρ Τούντορ στη Μαρσέιγ. Το BetMarket.gr αναλύει και προτείνει στο 1.85 και το 1.91.

Μόνο ήσυχο δεν ήταν το φετινό καλοκαίρι στη Μασσαλία. Παρότι η ομάδα ερχόταν από μια εξαιρετική σεζόν, στην οποία τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα, η κατάσταση έγινε έκρυθμη.

Ο Σαμπάολι ζήτησε μεταγραφές από νωρίς για να κάνει η ομάδα το βήμα παραπάνω. Η διοίκηση καθυστερούσε και ο Αργεντινός τα βρόντηξε και έφυγε, με παράπονο πως δεν έχει υποστήριξη στη δουλειά του.

Ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό του Σαμπάολι, βλέποντας πως όντως υπάρχει μεγάλη στασιμότητα στις μεταγραφές. Έτσι δεν είδε με καλό μάτι και τον ερχομό του Ιγκόρ Τούντορ, που ανέλαβε το δύσκολο έργο να στήσει την επόμενη εκδοχή της Μαρσέιγ.

Από τα… μπερδεμένα συστήματα του Σαμπάολι στο σταθερό 3-5-2 του Κροάτη, σε μια ομάδα που συνεχώς ερχόταν νέοι παίκτες, αφού όλες οι μεταγραφές έγιναν αργά. Το έργο του Τούντορ έμοιαζε δύσκολο και στην πρώτη σέντρα της σεζόν, στο εντός του Αυγούστου με τη Ρεμς, οι αποδοκιμασίες στο Βελοντρόμ ακουγόταν πριν καν αρχίσει το παιχνίδι!

Η Μαρσέιγ όμως τα κατάφερε, έβαλε 4 γκολ στη Ρεμς και ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν. Το 1-1 στην Μπρεστ ήρθε σε ισοροπία με την μεταγραφή του Αλέξις Σάντες, που άρεσε στον κόσμο, για να έρθει μετά ακόμη μια νίκη στο Βελοντρόμ επί της Ναντ.

Το 2/2 εντός και οι συνολικά 11 μεταγραφές ηρέμησαν τον κόσμο. Το μεγάλο τεστ θα ερχόταν την Κυριακή στη Νίκαια. Ντέρμπι του Νότου με τη Νις, εκεί που πέρσι έγιναν επεισόδια. Μίσος μεταξύ οπαδών, ένα διπλό εκεί θα ανέτρεπε για τα καλά το κλίμα στη Μασσαλία. Και όχι απλά ήρθε, αλλά ήρθε με θρίαμβο. Πανεύκολο 3-0 από ημίχρονο και τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά στη Μασσαλία.

Απόψε, στην υποδοχή της Κλερμόν (22:00 NOVASPORTS 6, LIVE από το SPORT24), το Βελοντρόμ δεν θα μοιάζε σε τίποτα με εκείνο το γήπεδο της πρεμιέρας, περίπου έναν μήνα πριν. Ο Τούντορ το γύρισε, το 3-5-2 δουλεύει, οι μεταγραφές έχουν πιάσει και η Μαρσέιγ κερδίζει.

Ο άσος αποτελεί ένα από τα λογικά σημεία της βραδιάς στην εμβόλιμη αγωνιστική της Λιγκ 1. Η Κλερμόν άλλωστε έρχεται από εκτός έδρας ματς στη Λοριάν, όπου έβγαλε ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, και έχει μπροστά της το πιο σημαντικό για την ίδια εντός με την Τουλούζ σε λίγες ημέρες.

Για αυτό πέρα από τη νίκη της Μαρσέιγ, μπορεί να γίνει combo bet με το Over 2,5 ή και να ψάξει κάποιος τις ειδικές αγορές για τις τελικές στην εστία της γηπεδούχου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ - Κλερμόν: 1 & over 2,5 (απόδοση 1.91), 21:45
  • Μαρσέιγ - Κλερμόν: Μαρσέιγ Over 5,5 σουτ στο τέρμα (απόδοση 1.85), 21:45

Το νέο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ