ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γερμανία: Σπάει με Κέιν την αρνητική παράδοση η Μπάγερν

Ο Χάρι Κέιν με τον Τόμας Τούχελ στο γερμανικό Σούπερ Καπ 2023 ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λειψία
Ο Χάρι Κέιν με τον Τόμας Τούχελ στο γερμανικό Σούπερ Καπ 2023 ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λειψία @ 2023 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση Γκλάντμπαχ - Μπάγερν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Η Μπάγερν δοκιμάζεται απόψε στο Μπορούσια Παρκ με την Γκλάντμπαχ, σε ένα παιχνίδι που θεωρείται πάντα παγίδα για τους Βαυαρούς (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Τα "πουλάρια" παραδοσιακά είναι ο κακός δαίμονας των πρωταθλητών Γερμανίας. Είναι χαρακτηριστικό πως η Μπορούσια είναι η μοναδική ομάδα στη χώρα, που έχει θετικό ρεκόρ κόντρα στην Μπάγερν (10-5-9) ανεξαρτήτως έδρας, από τη σεζόν 2011/12 και μετά.

Οι Βαυαροί είναι χωρίς νίκη απέναντι στην Γκλάντμπαχ για πέντε σερί επίσημα ματς (0-2-3). Πέρυσι έχασαν με 3-2 στο Μπορούσια Παρκ και έφεραν 1-1 στο Μόναχο. Επίσης, ποιος μπορεί να ξεχάσει την προπέρσινη σεζόν, όπου η Γκλάντμπαχ κέρδισε με 2-1 στην Αλιάντς Αρένα για το πρωτάθλημα και συνέτριψε την Μπάγερν με 5-0 εντός έδρας για το κύπελλο!

Βέβαια, τα δεδομένα φέτος είναι πολύ διαφορετικά. Η Γκλάντμπαχ το καλοκαίρι έχασε τρεις υπερπολύτιμους παίκτες, τον κορυφαίο της σκόρερ Μάρκους Τουράμ (Ιντερ), τον ηγετικό διεθνή μεσοεπιθετικό Γιόνας Χόφμαν (Λεβερκούζεν) και τον καλύτερό της αμυντικό, τον Ραμί Μπενσεμπαϊνί (Ντόρτμουντ).

Οι προσθήκες που έκαναν τα "πουλάρια" δεν είναι στο ίδιο επίπεδο φέτος η ομάδα δείχνει, τουλάχιστον σε πρώτη ανάγνωση, αισθητά αποδυναμωμένη. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει νέο προπονητή, τον Χεράρδο Σεοάνε, αλλά και ότι στόχος είναι να δοθεί ζωτικός χώρος σε νεαρούς παίκτες, γίνεται αντιληπτό ότι φέτος η Γκλάντμπαχ δεν μπορεί να στοχεύει σε κάτι περισσότερο από τη δεκάδα.

Το γεγονός ότι βρίσκεται πολύ μακριά αυτή τη στιγμή από τις καλές ομάδες της κατηγορίας, φάνηκε και την περασμένη αγωνιστική, όπου έχασε εντός έδρας με κάτω τα χέρια 3-0 από τη Λεβερκούζεν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπάγερν από την άλλη πούλησε τον Παβάρ (Ιντερ) και τον Χράφενμπερχ (Λίβερπουλ), χωρίς να καταφέρει να βρει αντικαταστάτες. Ειδικά στους χαφ η μεταγραφή του Παλίνια από τη Φούλαμ έμοιαζε κλεισμένη, αλλά τελικά χάλασε τελευταία στιγμή.

Σε κάθε περίπτωση, οι Βαυαροί φέτος κινούνται σε ρυθμούς Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος στράικερ σκόραρε στο 4-0 επί της Βέρντερ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την περασμένη εβδομάδα πέτυχε δύο γκολ στην άνετη νίκη με 3-1 επί της Αουγκσμπουργκ.

Αν βρει δίχτυα και απόψε θα γίνει μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της Μπάγερν που ξεκινάει με γκολ τα πρώτα τρία παιχνίδια στην Bundesliga. Μάτζουκιτς, Τόνι και Ριτσιτέλι οι άλλοι τρεις που το έχουν πετύχει.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Κέιν και να κερδίσει η Μπάγερν προσφέρεται σε αποδόσεις οριακά στο 1.60. Αν ρισκάρουμε με το διπλό της Μπάγερν από ημίχρονο φτάνουμε στο 2.10. Σημειώνεται, ότι η ομάδα του Τούχελ είχε 44 τελικές στις πρώτες δύο αγωνιστικές και 5,50 xGoals υπέρ! Το πιθανότερο είναι πως οι πρωταθλητές θα... σφυροκοπήσουν απόψε στην άμυνα της Γκλάντμπαχ και θα σπάσουν το αρνητικό σερί των πέντε αγώνων χωρίς νίκη εναντίον της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Μπάγερν: 2/2 & Κέιν Anytime (απόδοση 2.10), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ