ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: "Αγρίεψε" η Ρεάλ, σκοράρει με συνέπεια η Βιγιαρεάλ

Προγνωστικά Ισπανία: "Αγρίεψε" η Ρεάλ, σκοράρει με συνέπεια η Βιγιαρεάλ
Ο Καρίμ Μπενζεμά @ 2023 PABLO GARCIA / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ για την 28η αγωνιστική της La Liga.

Η Ρεάλ μπορεί να βρίσκεται στο -12 από την Μπαρτσελόνα, στη La Liga, ωστόσο στο κύπελλο πέρασε πανηγυρικά στον τελικό. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε χάσει με 1-0 στον πρώτο ημιτελικό από τους Καταλανούς, ωστόσο στη ρεβάνς πέτυχε μία εκκωφαντική νίκη με 4-0 μέσα στο Καμπ Νου. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Καρίμ Μπενζεμά, που σημείωσε δεύτερο κολλητό χατ τρικ μετά από αυτό στο 6-0 επί της Βαγιαδολίδ για το πρωτάθλημα.

Ο Αντσελότι είναι δεδομένο πως θα φρεσκάρει την ενδεκάδα του απόψε κόντρα στη Βιγιαρεάλ, διότι την Τετάρτη ακολουθεί ο πρώτος προημιτελικός για το Champions League με την Τσέλσι (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Λογικά, θα πάρουν ανάσες ο Μόντριτς και ο Κρόος, ωστόσο ο Μπενζεμά αναμένεται ξανά στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας δίπλα του, τους Βαλβέρδε, Βινίσιους και Ασένσιο.

Η Βιγιαρεάλ από την άλλη, τα δίνει όλα για να προλάβει την πρώτη τετράδα. Είναι αήττητη πέντε σερί αγωνιστικές (4-1-0) και έρχεται από τη μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Σοσιεδάδ, χάρη στην οποία μείωσε στο -4 από τους Βάσκους, που βρίσκονται στην τέταρτη θέση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν, μετά το 0-1 από την Μπαρτσελόνα στις 12 Φεβρουαρίου, έχει πετύχει 12 γκολ σε έξι ματς και σκοράρει με συνέπεια. Βέβαια, παραμένει εκτός ο πολύτιμος φορ Ζεράρ Μορένο (6 γκολ), ενώ για απόψε είναι εκτός, λόγω τιμωρίας και ο επιθετικός Τζάκσον (3 γκολ).

Την προηγούμενη 9ετια, το "κίτρινο υποβρύχιο" βρήκε επτά φορές τουλάχιστον ένα γκολ στη Μαδρίτη, απέναντι στη Ρεάλ. Επίσης, σκοράρει έξι σερί παιχνίδια εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Γενικά, ο Σετιέν είναι τεχνικός με επιθετική φιλοσοφία, επομένως η Βιγιαρεάλ μπορεί να βοηθήσει ώστε να ανοίξει το ματς, ειδικά τώρα που δείχνει και... αγριεμένη η Ρεάλ.

Σε τιμές διπλασιασμού στο combo Goal/Goal & Over 2,5. Αγγίζει το τρία αν στο bet builder προσθέσουμε και το anytime του φορμαρισμένου Μπενζεμά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ – Βιγιαρεάλ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.02), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ