ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Η επίθεση της Χιρόνα οδηγεί στο 1.95

Ο Άνσου Φάτι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Πούμας
Ο Άνσου Φάτι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Πούμας 2022 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το καταλανικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Χιρόνα.

Με το καταλανικό ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Χιρόνα ολοκληρώνεται απόψε η 28η αγωνιστική της La Liga (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Τσάβι έχασε με το βαρύ 4-0 την Τετάρτη από τη Ρεάλ, στο Καμπ Νου και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Copa del Rey. Έσβησε έτσι το όνειρο του νταμπλ.

Στο πρωτάθλημα πάντως, ο τίτλος έχει ουσιαστικά κριθεί. Οι μπλαουγκράνα είναι στο +12 από τη δεύτερη Ρεάλ, που έχασε το Σάββατο από τη Βιγιαρεάλ στο Μπερναμπέου και έχουν την ευκαιρία απόψε, με νίκη, να πάνε τη διαφορά τους στο +15. Σε κάθε περίπτωση, είναι φανερό πλέον πως η Ρεάλ έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Το μόνο που απομένει συνεπώς είναι η μαθηματική επιβεβαίωση. Άλλωστε, η Μπάρτσα μετράει 11 νίκες στις τελευταίες 12 αγωνιστικές και παραμένει αήττητη εντός έδρας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Στον αντίποδα, η Χιρόνα, μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-1-2), κέρδισε δίκαια με 2-1 εντός έδρας την Εσπανιόλ (xGoals 1,45-0,95). Η ομάδα του Μίτσελ έχει χτίσει μία καλή απόσταση επτά βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και όλα δείχνουν ότι θα πετύχει τον βασικό στόχο της παραμονής. Γενικά, πρόκειται για μία από τις πιο επιθετικές ομάδες της κατηγορίας. Είναι ενδεικτικό ότι έχει πετύχει 42 γκολ, έχει δηλαδή την τέταρτη καλύτερη επίθεση, πίσω μόνο από τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Ατλέτικο!

Στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές, η Χιρόνα εμφάνισε πέντε Goal/Goal. Απέτυχε να σκοράρει μόνο κόντρα στην Ατλέτικο. Επίσης, από τα τελευταία 12 παιχνίδια της εκτός έδρας, βρήκε δίχτυα στα δέκα. Αγγίζει τον διπλασιασμό το αμφίσκορο. Υπενθυμίζεται, ότι στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στο Καμπ Νου, η Χιρόνα είχε χάσει με 6-1 το 2017/18 και είχε φέρει 2/2 την αμέσως επόμενη σεζόν.

Ο Τσάβι θα έχει εκτός ξανά τους Κρίστενσεν, Ντε Γιονγκ (2 γκολ), Πέδρι (6 γκολ), Ντεμπελέ (5 γκολ), ωστόσο μπροστά η τριάδα Ραφίνια, Λεβαντόβσκι, Φάτι, μπορεί να κάνει τη δουλειά για την Μπάρτσα. Αν πάρουμε σε combo και τον φαβορί άσο, φτάνουμε σε απόδοση στο 2.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Χιρόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ