ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Η Μπαρτσελόνα ανεβαίνει τον λόφο Μονζουίκ με το 1.93

Ο Άνσου Φάτι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Πούμας
Ο Άνσου Φάτι στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Πούμας 2022 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Κάθιδ, για τη δεύτερη αγωνιστική της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα δεν ξεκίνησε ιδανικά τη νέα σεζόν στη La Liga, αφού στο πρώτο της παιχνίδι, κόλλησε στο 0-0 με τη Χετάφε στη Μαδρίτη.

Οι παίκτες του Τσάβι εκνευρίστηκαν από το τραχύ αγωνιστικό στιλ της αντιπάλου, έπεσαν στην παγίδα και πέταξαν με το καλημέρα δύο βαθμούς. Ο Ραφίνια αποβλήθηκε στο 42' για αγκωνιά σε αντίπαλο. Στο 57' η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, ωστόσο η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να διασπάσει τη μαζική άμυνα της Χετάφε.

Βέβαια, στο τέλος φωνάζει για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε, σε μία αναμέτρηση που της έμεινε μόνο εκνευρισμός και πίκρα. Αυτά τα συναισθήματα αποτυπώθηκαν και μετά το ματς, στις δηλώσεις του Τσάβι, ο οποίος επίσης αποβλήθηκε στο 70' για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα έκανε λόγο για μία ξεκάθαρη αδικία, θεωρώντας ότι ο διαιτητής επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι της Χετάφε, ενώ είπε πως αν αυτό είναι το προϊόν της La Liga, τότε θα πρέπει όλοι να αισθάνονται ντροπή.

Σε κάθε περίπτωση, η Μπαρτσελόνα είναι υποχρεωμένη να γυρίσει σελίδα και να κερδίσει απόψε την Κάδιθ (20:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24), για να μην πάρει με το καλημέρα καθαρό προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου η Ρεάλ, που ξεκίνησε με 2x2 νίκες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το αποψινό ματς είναι πολύ ιδιαίτερο, διότι θα φιλοξενηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, στο λόφο Μονζουίκ και όχι στο θρυλικό Καμπ Νου, στο οποίο έχουν ξεκινήσει έργα ανακαίνισης.

Εκ των πραγμάτων, πρόκειται για μία πρωτόγνωρη διαδικασία, αφού οι φίλοι της Μπαρτσελόνα δεν είναι συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, ότι φέτος η Μπάρτσα διέθεσε μόλις 17.000 διαρκείας, είναι δηλαδή στη 13η θέση στη σχετική λίστα της La Liga. Ούτως ή άλλως, το Ολυμπιακό Στάδιο της καταλανικής πρωτεύουσας είναι πολύ πιο μικρό από το Καμπ Νου, αφού μπορεί να φιλοξενήσει 50.000 θεατές.

Φυσικά, θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα προσαρμοστεί η Μπαρτσελόνα στο προσωρινό της "σπίτι". Σε σύγκριση με την πρεμιέρα, δεν θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ραφίνια, ενώ τέθηκε νοκ άουτ και ο Αραούχο. Επίσης, παραμένει στα πιτς ο νεοφερμένος στόπερ Ινίγκο Μαρτίνεθ, ενώ δεν έχει ακόμη δηλωθεί ο Μάρκος Αλόνσο. Στα θετικά για τον Τσάβι, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, λόγω τιμωρίας, είναι η επιστροφή του Φεράν Τόρες, καθώς εξέτισε την ποινή που κουβαλούσε από πέρυσι.

Πιθανότατα, η Μπαρτσελόνα θα κατέβει με επιθετική τριάδα του Φάτι, Λεβαντόβσκι, Πέδρι και στους χαφ την τριάδα Ντε Γιονγκ, Οριόλ Ρομέου και Γκουντογκάν. Η Κάδιθ κέρδισε στην πρεμιέρα με 1-0 την Αλαβές και πάει στο Μονζουίκ χωρίς κανένα άγχος.

Εκτός απροόπτου το ματς θα είναι μονής κατευθύνσεως με την Μπαρτσελόνα σταθερα σε ρόλο επίθεσης και την Κάδιθ κυρίως μαζεμένη στο δικό της μισό. Πάνω σε αυτή τη λογική, μπορούμε είτε να ζητήσουμε τον άσο με Nο/Goal σε απόδοση 1.93, είτε το Over 70,5% κατοχή της Μπάρτσα στο 1.87. Σημειώνεται, ότι οι μπλαουγκράνα κέρδισαν πέρυσι την Κάδιθ με 2-0 και 4-0 αντίστοιχα, ενώ στην πρεμιέρα με τη Χετάφε είχαν 75% κατοχή μπάλας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Κάδιθ: 1 & No/Goal (απόδοση 1.93), 20:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ