BIG GAMES BET

Προγνωστικά Ισπανία: Η Μπαρτσελόνα απέναντι στον Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε αναμέτρηση στο Καμπ Νόου μεταξύ Μπαρτσελόνα και Χετάφε
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε © 2022 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Το πρόγραμμα της ημέρας στην ισπανική La Liga ολοκληρώνεται στο Καμπ Νόου με την Μπαρτσελόνα να φιλοξενεί την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ποντάρισμα σε δύο επιλογές στο 1.80 και στο 4.60.

Έναν παλιό γνώριμο φιλοξενεί στο Καμπ Νόου η Μπαρτσελόνα απόψε, καθώς τίθεται αντιμέτωπη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ). Μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι το αποψινό ματς για τους Μπλαουγκράνα. Μεσοβδόμαδα κέρδισαν τη Βιγιαρεάλ σ’ ένα αρκετά απαιτητικό ματς με 3-0 και το Λεβαντόφσκι να σώζει την κατάσταση. Πέτυχε τρία γκολ μαζεμένα από το 31’ έως το 38’, τον Λέβα τα δύο πρώτα και τον Φάτι το τρίτο. Για άλλη μια φορά πάντως δεν έδειξε ιδιαίτερα συμπαγής ανασταλτικά, ωστόσο κόπηκαν τα πόδια της Βιγιαρεάλ έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, με το Κίτρινο Υποβρύχιο να δημιουργεί μόλις 0,50 xG στο παιχνίδι.

Το 1.40 και κάτι ψιλά του άσου δεν λέει όλη τη αλήθεια στην αναμέτρηση. Η Μπιλμπάο είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνη, ειδικά στις αντεπιθέσεις μπορεί να δημιουργήσει πολλά ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες, πόσω μάλλον στην ευάλωτη ανασταλτική λειτουργία της Μπαρτσελόνα που παίζει δίχως αυτοπεποίθηση πολλές φορές, ενώ έχει το λάθος στο παιχνίδι της. Κόντρα στη Χετάφε στο Κολισέουμ η Μπιλμπάο ήταν αποτελεσματική από τη μέση και μπροστά, προηγήθηκε δις με τους Ινιάκι Γουίλιαμς και τον Ραούλ Γκαρθία, αλλά πλήρωσε τα λάθη στην άμυνα και δέχτηκε γκολ από τους Αλένια και Ελ Χαντάντι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπιλμπάο τρέχει και δημιουργεί φάσεις στα παιχνίδια της, είναι πιο επικίνδυνη από τη Βιγιαρεάλ, πάει κατά δύο μέρες πιο ξεκούραστη στη Βαρκελώνη. Την ίδια ώρα η Μπαρτσελόνα δίνει δεύτερο σερί must win ματς στην έδρα της, έχοντας μπροστά της και το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου, πάλι εντός για το Champions League. Από τα πιθανά Goal/Goal της βραδιάς, λογικό το 1.80. Δεύτερη επιλογή το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ινιάκι Γουίλιαμς στην αναμέτρηση, κυκλοφορεί στο 4.60. Είναι ο παίκτης που τροφοδοτείται από τους συμπαίκτες του στην Μπιλμπάο ενώ είναι ο δεύτερος σε xG στην ομάδα του Βαλβέρδε με 4,95 ως τώρα έχοντας σκοράρει τέσσερις φορές ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ. Δεύτερο ο Μπερενγκέρ με 3,50 xG.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00
  • Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο: Να σκοράρει ο Ινιάκι Γουίλιαμς (απόδοση 4.60), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ