BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ισπανία: Η Μπαρτσελόνα που εκθέτει τους αντιπάλους και τα γκολ της Segunda

Barcelona's new coach Hansi Flick takes part in a pre-season training session in Barcelona, Spain, Friday, July 19, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Χάνσι Φλικ κατά την διάρκεια της προπόνησης της Μπαρτσελόνα. @2024 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Δύο σημεία από τα γήπεδα της Ισπανίας έχει εντοπίσει το BetMarket.gr σε αρκετά ενδιαφέρουσες αποδόσεις.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μπιλμπάο για την Primera Division. Ένα στοιχείο που εντοπίσαμε στην Μπαρτσελόνα του Φλικ στα φιλικά, αλλά και στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν είναι ότι θα παίζει αρκετά με το τεχνητό οφσάιντ. Στην πρεμιέρα με τη Βαλένθια (2-1) η αντίπαλός της εκτέθηκε 7 φορές! Και η αλήθεια είναι πως οι Νυχτερίδες έχουν αρκετά ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Επίσης, στα τελευταία δύο φιλικά εξέθεσε 2 φορές τη Μίλαν (2-2) και 3 τη Μονακό (0-3). Απέναντι τους θα βρουν σήμερα μία ομάδα που τρέχει πάρα πολύ στην επίθεση, μιας και δεν ξεχνάμε τον Γουίλιαμς που… σάρωσε στο Euro 2024.

Το line στα οφσάιντ της Μπιλμπάο βγήκε στο 2,5. Η απόδοση (2.40) είναι υψηλή, αν αναλογιστούμε πως οι Βάσκοι επιβεβαίωσαν το Over 2.5 στα 3/3 ματς με τους Καταλανούς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (4, 6, 5).

Το over 2,5 οφσάιντ της Μπιλμπάο, λοιπόν, θα αποτελέσει το πρώτο μας σημείο σε απόδοση 2,40.

Αφήνουμε την Primera Division και πάμε μία κατηγορία πιο κάτω, στην Segunda, εκεί όπου έχουμε ένα δυνατό ντέρμπι ανάμεσα σε Τενερίφη και Αλμερία. Έχουμε αρκετή ένταση στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και πολλά γκολ στα υπόψιν. Οι γηπεδούχοι ήταν κακοί στην ήττα με 1-2 από την Ελδένσε, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη αντίδραση του προέδρου της ομάδας προς τον τεχνικό Κάνο. Δεδομένα, λοιπόν, ο προπονητής θα ζητήσει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση ώστε να μη χειροτερέψει η κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως η εικόνα με την Ελδένσε δεν είχε καμία σχέση με όσα είχε δείξει στα φιλικά. Στα θετικά για την ίδια είναι το γεγονός πως επιστρέφει στην έδρα της, στην οποία ήταν Over 1.5 οι 4/5 περσινοί αγώνες.

Η Αλμερία από την άλλη, έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της και ότι ορθώς είναι στα φαβορί για την απευθείας άνοδο, καθώς έχανε 2-0 στη σκληροτράχηλη Σανταντέρ (2-2), ισοφάρισε άνετα και κόντεψε να πάρει και το ματς στο τέλος. Η επιθετική της γραμμή είναι η κορυφαία στην κατηγορία, τουλάχιστον στα μάτια μας.

Περιμένουμε ματς με αρκετά τέρματα και η αλήθεια είναι πως οι αποδόσεις μας παραξένεψαν, μιας και το Over 2.5 το βρήκαμε σε απόδοση 2,40. Θα πάμε στην safe επιλογή του Over 1,5 στο 1,53 και όποιος θέλει μπορεί να το συνδυάσει και με το Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΙΣΠ1 – 24/08, 20:00 – Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο: Over 2.5 οφσάιντ Μπιλμπάο (Απόδοση: 2.40)
  • ΙΣΠ2 – 24/08, 22:30 – Τενερίφη – Αλμερία: Over 1,5 (Απόδοση: 1,53)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε μελετημένα προγνωστικά, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ