ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Ισπανία: Ή τώρα ή ποτέ για την Κάδιθ, που γύρισε φαβορί

Ο άσος της Κάδιθ, Πάτσα Εσπίνο στο παιχνίδι με τη Ρεάλ για τη La Liga στο Σαντιάγο Μπερναμπέου
Ο άσος της Κάδιθ, Πάτσα Εσπίνο Ⓒ 2022 BERNAT ARMANGUE/ ASSOCIATED PRESS

Σημαντική μεταβολή στις αποδόσεις του αγώνα της Κάδιθ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Γύρισε σε τιμές φαβορί ο άσος.

Η Κάδιθ υποδέχεται τη Βαγιεκάνο (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) για την 27η αγωνιστική της La Liga σε μία αναμέτρηση που παρατηρείται σημαντική μεταβολή στις αποδόσεις του σετ. Ο άσος από τιμές στο 3.30+ έχει πλέον γυρίσει οριακό φαβορί στο 2.70 κατά μέσο όρο, παρατηρείται δηλαδή μία διόρθωση άνω του 20%!

Κάδιθ - Ράγιο Βαγιεκάνο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Ράγιο ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι τον Ιανουάριο, ωστόσο τον τελευταίο μήνα έχει φανερά ξεφουσκώσει. Στα έξι προηγούμενα παιχνίδια της έχει απολογισμό 0-1-5.

Για το αποψινό ματς μάλιστα, έχει να διαχειριστεί και την κόπωση από τον μεσοβδόμαδο αγώνα κυπέλλου. Η Βαγιεκάνο έπαιξε την Πέμπτη το βράδυ στη Σεβίλλη με την Μπέτις και σήμερα το μεσημέρι θα δώσει δεύτερο κολλητό παιχνίδι μέσα σε κάτι παραπάνω από 60 ώρες .

Η Ράγιο τα έδωσε όλα στη Σεβίλλη για να ανατρέψει το 1-2 του πρώτου αγώνα, προηγήθηκε με 1-0, όλα έδειχναν ότι θα στείλει την πρόκριση στην παράταση, ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 92' και γνώρισε έτσι έναν πικρό αποκλεισμό.

Η Κάδιθ από την πλευρά της, είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, απέχει τέσσερις βαθμούς από τη σωτηρία και προέρχεται από το 0-0 στη Γρανάδα, σε ένα ματς όπου είχε φάσεις για να το πάρει, αφού έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 33'.

Το μεγάλο πρόβλημα της Κάδιθ, είναι ότι δεν μπορεί να αξιοποιήσει την έδρα της, αφού μετά από 13 ματς σε αυτήν δεν έχει ούτε μία νίκη (0-8-5). Σήμερα ωστόσο, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει επιτέλους σεφτέ στις νίκες στο Nuevo Mirandilla, αφού θα αντιμετωπίσει έναν κουρασμένο και απογοητευμένο αντίπαλο.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε, ότι η Ράγιο είναι η χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της La Liga, αφού σε 12 παιχνίδια, έχει συγκομιδή μόλις πέντε βαθμών (1-2-9). Αν δεν κερδίσει ούτε και σήμερα η Κάδιθ στην έδρα της, δεν θα το κάνει ποτέ. Στο 2.75 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάδιθ - Ράγιο Βαγιεκάνο: 1 (απόδοση 2.75), 15:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ