BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ισπανία: Μαθαίνοντας ισπανικά σε δύο γήπεδα

Η Ρεάλ νίκησε την Ατλέτικο
Η Ρεάλ νίκησε την Ατλέτικο © 2024 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα γήπεδα της Ισπανίας, εκεί που τα γκολ πληρώνουν σε ελκυστικές αποδόσεις.

Συνεχίζεται η δράση στα γήπεδα της Ισπανίας και λίγο πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων, έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία για σήμερα, κοινή συνισταμένη των οποίων είναι τα γκολ.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Λας Πάλμας με την Θέλτα. Το συγκεκριμένο ματς χαρακτηρίζεται ως Do or die για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έγραψαν νέο αρνητικό ρεκόρ με την ήττα στη Βιγιαρεάλ (1-3), φτάνοντας τα 22 ματς δίχως «τρίποντο» στην Primera. Βέβαια, αν δούμε την εικόνα της ομάδας, ίσως αυτό το σερί να αδικεί τον εαυτό της. Όσο για την Θέλτα, ναι μεν ξεκίνησε δυναμικά κερδίζοντας Αλαβές (2-1) και Βαλένθια (3-1) αμφότερες με ανατροπή, όμως από τότε τρέχει σερί 1-1-4.

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι η κάκιστη λειτουργία στα μετόπισθεν. Η Λας Πάλμας έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 16 τέρματα παθητικό και η Θέλτα την τρίτη με 15! Όσο για την επίθεση δεδομένα η Θέλτα είναι πιο αποτελεσματική (9 και 15 τέρματα αντιστοίχως).

Όσον αφορά την παράδοση, τα τελευταία 8 μεταξύ τους παιχνίδια στο «Γκραν Κανάρια» έληξαν Goal/Goal και τα 6/6 ήταν και Over 2.5! Παράλληλα, η Λας Πάλμας μετράει 7/8 εντός – εκτός και 4/4 στη βάση της έχοντας αντιμετωπίσει υπολογίσιμες ομάδες (2-2 με Σεβίλλη, 1-1 με Ρεάλ Μαδρίτης, 2-3 με Μπιλμπάο και 1-1 με Μπέτις). Από την πλευρά της, η Θέλτα μετρά 7/8 Goal/Goal μέσα – έξω και 3/3 μακριά από το Βίγκο.

Τα παραπάνω, λοιπόν, μας οδηγούν στο Goal/Goal στο τίμιο 1.68.

Συνεχίζουμε σε ισπανικό έδαφος και πάμε στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βιγιαρεάλ. Πρακτικά συναντιούνται οι δύο καλύτερες δεύτερες επιθέσεις της κατηγορίας (από 17 τέρματα). Αξίζει να αναφέρουμε, βέβαια, πως η Βιγιαρεάλ θα παίξει δίχως τον πρώτο της σκόρερ, Πέρεθ, ενώ η Βασίλισσα κατεβαίνει χωρίς τον Κουρτουά (τ. 8/-6) κάτω από τα δοκάρια. Θυμίζουμε επίσης πως μεσοβδόμαδα υπέστη και την πρώτη της ήττα έπειτα από 36 αγώνες ανεξαρτήτως διοργάνωσης (1-0 από τη Λιλ στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Εξετάζοντας την παράδοση, βλέπουμε πως οι 5/6 συναντήσεις τους στο «Μπερναμπέου» τελείωσαν με Goal/Goal. Η Ρεάλ Μαδρίτης μετράει 4/5 Goal/Goal ανεξαρτήτως έδρας – διοργάνωσης και 3/3 στη βάση της. Μπορεί να συνεχιστεί το σερί απόψε, με δεδομένο πως η Βιγιαρεάλ σκόραρε στις 7/8 επισκέψεις στη Μαδρίτη. Παράλληλα, τα «κίτρινα υποβρύχια» έχουν μόνο Goal/Goal ως τώρα στη σεζόν (8/8), κάτι λογικό, αφού μπορεί η επίθεσή τους να… πετάει φωτιές, η άμυνά, όμως, αποτελεί «αχίλλειο πτέρνα», ήτοι είναι η τρίτη χειρότερη (15) πίσω από την προτελευταία Βαγιαδολίδ (17) και την τελευταία Λας Πάλμας (16).

Όλα τα παραπάνω συνηγορούν στο Goal/Goal στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΙΣΠ1 – 5/10, 19:30 – Λας Πάλμας – Θέλτα: Goal/Goal (Απόδοση: 1.68)
  • ΙΣΠ1 – 5/10, 22:00 – Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ: Goal/Goal (Απόδοση: 1.70)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά ημέρας από τις κορυφαίες διοργανώσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ