ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Με ειδικό στοίχημα του 4.80 στο Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης

O Πέρε Μίγια κόντρα στον Βινίσιους σε αναμέτρηση της Έλτσε κόντρα στη Ρεάλ στη La Liga
O Πέρε Μίγια κόντρα στον Βινίσιους σε αναμέτρηση της Έλτσε κόντρα στη Ρεάλ © MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει με φόρα στο Μαρτίνεθ Βαλέρο μετά από τη νίκη στο clasico. Καίγεται για βαθμούς η ουραγός Έλτσε. Ποντάρισμα στο 4.80.

Φουλ δράση μεσοβδόμαδα στη La Liga με το πρόγραμμα της Τετάρτης να περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις. Στη μάχη και η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης, που έρχεται με φόρα και δοκιμάζεται στο Μαρτίνεθ Βαλέρο κόντρα στην Έλτσε (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24). Ουραγός η γηπεδούχος, έχει μαχητικό πνεύμα, είχε ζόρικο πρόγραμμα, αλλά δεν είναι τόσο άθλια η αγωνιστική εικόνα της όσο καταδεικνύει η βαθμολογική θέση της.

Στο τελευταίο χρονικά ματς η οικοδέσποινα πήρε το Χ στο Μεστάγια κόντρα στη Βαλένθια στο ντεμπούτο του Αλμιρόν στον πάγκο της ομάδας. Φιλότιμη η προσπάθειά της, ανταγωνιστική, προηγήθηκε στο 29’ με πέναλτι του Πέρε Μίγια, ισοφάρισε ο Καβάνι με τον ίδιο τρόπο στο 41’, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ουρουγουανός το γύρισε το ματς. Στο 65΄ ο Πέρε Μίγια διαμόρφωσε το τελικό 2-2, έχει παράπονα από τη διαιτησία για μια φάση προς το τέλος του αγώνα, που θα μπορούσε να είχε πάρει το τρίποντο.

Η πρωτοπόρος Ρεάλ πάει με σούπερ ηθικό στο ματς, καθώς πήρε το clasico στη Μαδρίτη κόντρα στην Μπαρτσελόνα με 3-1, σε μια αναμέτρηση που ναι μεν πιέστηκε, αλλά είχε τη διαύγεια και την αποτελεσματικότητα για να επικρατήσει. Τελείωσε το ματς με 1,47 xG έναντι 1,67 των μπλαουγκράνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ποιότητα, τη φόρμα για τη νίκη, αλλά το διπλό στο ένα και κάτι ψιλά δεν λέει κάτι σαφέστατα. Πιο απελευθερωμένη αμυντικά φέτος η ομάδα του Αντσελότι, λιγότερο σφιχτή δείχνει σε σύγκριση με προηγούμενες σεζόν και δέχεται φάσεις. Αξίζει το 4.80 για το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Πέρε Μίγια της Έλτσε. Είναι ανεβασμένος, βρίσκει τους χώρους, εκτελεί τα πέναλτι και είναι ο πιο απειλητικός παίκτης της με 1,26 xG ως τώρα. Πολλές φορές έρχεται από τον πάγκο, ενώ είχε σκοράρει και στο περσινό 2-2 της Μαδρίτης, το ένα από τα δύο γκολ, όπως και στην ήττα με 2-1 στο Μαρτίνεθ Βαλέρο. Στο 4.80 να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης: Να σκοράρει ο Πέρε Μίγια (απόδοση 4.80), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ