ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Με φόρα από το περσινό ντεμαράζ η Ατλέτικο για το 2.00

Ο Σιμεόνε αντιδράει στην αναμέτρηση της Ατλέτικο κόντρα στη Σοσιεδάδ
Ο Σιμεόνε αντιδράει στην αναμέτρηση της Ατλέτικο κόντρα στη Σοσιεδάδ © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Γρανάδα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της La Liga.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για τη νέα σεζόν δίνει απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία φιλοξενεί στο Μετροπολιτάνο τη Γρανάδα (22:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Ολα τριγύρω αλλάζουν, αλλά στην Ατλέτικο τα πάντα μένουν ίδια σε ό,τι αφορά στον προπονητή της, αφού ο Ντιέγκο Σιμεόνε τον Δεκέμβριο αναμένεται να συμπληρώσει 12 χρόνια στον πάγκο της.

Οι ροχιμπλάνκος τερμάτισαν πέρυσι στην τρίτη θέση της La Liga για έβδομη φορά από το 2012/13. Σε αυτό το διάστημα βέβαια, έχουν κατακτήσει δύο φορές το πρωτάθλημα (2014, 2021) και άλλες τόσες βγήκαν δεύτεροι (2018, 2019).

Ως συνήθως, η Ατλέτικο ξεκινάει για ακόμη μία σεζόν ως το τρίτο φαβορί για τον τίτλο μετά τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Ο Σιμεόνε πάντως στις δηλώσεις του τόνισε πως ο κόσμος της ομάδας θέλει να βλέπει την ομάδα πρωταθλήτρια και όχι τρίτη.

Σε μεταγραφικό επίπεδο, οι Μαδριλένοι επικεντρώθηκαν κυρίως στην αμυντική τους ενίσχυση, αποκτώντας τον διεθνή Τούρκου στόπερ, Σογιουντσού (Λέστερ), τον πολύπειρο Αθπιλικουέτα (Τσέλσι) και τον αριστερό μπακ Χάβι Γκαλάν από τη Θέλτα. Από εκεί και πέρα, αβέβαιο είναι το μέλλον του Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος επέστρεψε μετά τον δανεισμό του στην Τσέλσι, όπως και αυτό του Άλβαρο Μοράτα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Γρανάδα επιστρέφει φέτος στη La Liga, ως πρωταθλήτρια πέρυσι της Β' Ισπανίας. Στον πάγκο της από τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται ο Πάκο Λόπεθ, ο οποίος προηγουμένως εργάστηκε για 3,5 χρόνια στη Λεβάντε.

Φυσικά για τη Γρανάδα στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Σημειώνεται ότι η φετινή συμμετοχή της είναι η 10η στη La Liga από το 2011/12 και μετά. Από το ρόστερ της ξεχωρίζει ο πολύπειρος Χοσέ Καγιεχόν και φυσικά ο διεθνής Αλβανός, Μίρτο Ουζούνι, που σημείωσε πέρυσι 23 γκολ!

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, ο Σιμεόνε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον στόπερ Χιμένες και τους μπακ Μολίνα και Ρεϊνίλντο. Επίσης, είναι τιμωρημένος ο Βίτσελ. Η Ατλέτικο πάντως διατηρεί εξαιρετική παράδοση όταν φιλοξενεί τη Γρανάδα. Σε 26 αναμετρήσεις τους στη Μαδρίτη το ρεκόρ 21-4-1, με μοναδικό διπλό το 1959.

Ο άσος φυσιολογικά δεν ξεπερνάει το 1.35, ωστόσο με Over 2,5 ανεβαίνει σε τιμές διπλασιασμού. Η Ατλέτικο ήταν απογοητευτική στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν, όπου μάλιστα τερμάτισε τελευταία στον όμιλο του Champions League πίσω από Πόρτο, Κλαμπ Μπριζ και Λεβερκούζεν. Ωστόσο, μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ μεταμορφώθηκε και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ισπανία. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τελείωσε το προηγούμενο πρωτάθλημα με εννιά Over 2,5 στις τελευταίες 11 αγωνιστικές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο – Γρανάδα: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 22:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ