BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ισπανία: Με τη φόρμα της Οβιέδο

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Με ένα σημείο από τη 2η κατηγορία της Ισπανίας ασχολείται το Betmarket.gr στην απόδοση του 1,78.

Η La Liga έχει σήμερα ρεπό, ωστόσο η δράση στην Ισπανία καλά κρατεί, καθώς κανονικά υπάρχουν αγώνες για τη La Liga 2. Από εκεί λοιπόν προέρχονται τα σημερινά προγνωστικά του Betmarket και συγκεκριμένα από το Οβιέδο – Σανταντέρ.

Προγνωστικά Οβιέδο – Σανταντέρ

Σφιχτή εντός

Η Οβιέδο έχει απολογισμό τεσσάρων βαθμών έως τώρα στο πρωτάθλημα, χωρίς να λέγαμε ότι τους αξίζει ιδιαίτερα. Κατάφερε να κερδίσει 1-0 στην Κορούνια και τσίμπησε πόντο στην Καστεγιόν (0-0). Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι αντιμετώπισε δύο νεοφώτιστες, οι οποίες μάλιστα ήταν αναποτελεσματικές μπροστά. Πρώτο ματς σήμερα μπροστά στο κοινό της, με την έδρα να παίζει πέρσι καθοριστικό ρόλο για να φτάσει έως τον τελικό των playoffs ανόδου (έγραψε 12-7-2). Στο Κάρλος Ταρτιέρε …δάγκωνε ανασταλτικά (14 τέρματα παθητικό σε 21 παιχνίδια). Στην άμυνα θα στηριχθεί κι φέτος ώστε να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ζορίζεται εκτός

Η Σανταντέρ αποτελεί την ομάδα του άλλου άκρου σχετικά με την άμυνα, καθώς και τα δύο παιχνίδια της ήταν run and gun (2-2 τόσο με Αλμερία όσο και με Έιμπαρ). Αμφότερα, όμως, ήταν εντός έδρας ματς. Μακριά από το σπίτι της, ζορίζεται στο επιθετικό κομμάτι. Την περσινή σεζόν πέτυχε συνολικά 63 γκολ, αλλά μόλις τα 27 ήταν εκτός έδρας. Σήμερα περιμένουμε να δώσει περισσότερη βάση στην ανασταλτική της λειτουργία σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της.

Συνδυαστικό για Οβιέδο

Με βάση όσα είπαμε παραπάνω, θεωρούμε ότι το ματς δε θα ανοίξει, ενώ πιστεύουμε ότι η Οβιέδο θα παραμείνει αήττητη. Επομένως, πάμε με το 1Χ & Under 3.5. το συγκεκριμένο σημείο επιβεβαιώθηκε στα 5/6 μεταξύ τους παιχνίδια στο Κάρλος Ταρτιέρε. Επιπλέον, σε αυτό μετράει 7/8 η γηπεδούχος, ενώ το ίδιο συνέβη και στα 4/4 που δεν κέρδισε η φιλοξενούμενη μακριά από το Ελ Σαρδινέρο.

To 1X & Under 3.5 το βρίσκουμε στο 1,78 από τις στοιχηματικές εταιρίες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΙΣ2 – 30/08, 22.30 Οβιέδο – Σανταντέρ: 1Χ & Under 3.5 (απόδοση 1.78)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ