TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στο 2.29

Ο Έντερ Μιλιτάο  πανηγυρίζει γκολ κόντρα στην Έλτσε
Ο Έντερ Μιλιτάο © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τη Γρανάδα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και το ιατρικό δελτίο οδηγεί σε ποντάρισμα του 2.29.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την πορεία της προς τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ισπανία και αυτή τη φορά δοκιμάζεται εντός έδρας από τη Γρανάδα η οποία είναι στη 16η θέση και βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε 4-1. Απόψε (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ) ο Αντσελότι πρέπει να βρει τρόπο πώς θα περάσει ένα ήσυχο βράδυ, ειδικά μετά από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Μπιλμπάο στη Χώρα των Βάσκων. Δίκαιο εν πολλοίς το τελικό 1-0 και ας ήρθε λίγο πριν τη λήξη, αφού η Μπιλμπάο έψαξε πιο πολύ το γκολ, με τη Ρεάλ να είναι εγκλωβισμένη για να κάνει παιχνίδι. Μάλιστα στο ματς χρησιμοποιήθηκαν και οι Βραζιλιάνοι που μόλις την προηγούμενη μέρα είχαν φτάσει στη Μαδρίτη, καθώς έλειπαν με την Εθνική ομάδα.

Παραδοσιακά τα ματς με τη Γρανάδα ξεφεύγουν σε σκορ, ωστόσο απόψε οι Μερένγκες πάνε στο ματς με δύο καταλυτικές απουσίες. Εκτός ο Μπενζεμά που είναι τραυματίας, απών και ο Βινίσιους λόγω τιμωρίας. Η Ρεάλ δεν έχει διαθέσιμα 29 γκολ της και στην κορυφή θα παίξει ο Γιόβιτς, ο οποίος καλείται να αποδείξει την αξία του στον Αντσελότι. Αριστερά ο Αζάρ που είναι πότε έτσι, πότε αλλιώς και δεξιά θα αγωνιστεί κάποιος εκ των Ροντρίγκο ή Ασένσιο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γρανάδα μετά από τη νίκη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1 τρέχει ρεκόρ 0-2-2 και στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε από την Οσασούνα 2-0 σε μια αναμέτρηση που δεν ενθουσίασε, αλλά έπαιξε κυρίως άμυνα και έκανε λίγες φάσεις. Με βάση το απουσιολόγιο της Ρεάλ και το γεγονός πως ακολουθεί έξοδος κινδύνου στο Θεράμικα απέναντι στη Βιγιαρεάλ και εξόρμηση στο Παρίσι για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Παρί Σεν Ζερμέν, έχει βάση το 1 & under 3,5, καθώς δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ. Οι 4/5 τελευταίες νίκες των Μερένγκες το πρωτάθλημα επιβεβαίωσαν το εν λόγω ειδικό στοίχημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ Μαδρίτης - Γρανάδα: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.29), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ