ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Με το 3.75 του Βαλβέρδε και το combo της Ρεάλ στο 2.30

Προγνωστικά Ισπανία: Με το 3.75 του Βαλβέρδε και το combo της Ρεάλ στο 2.30
@2022 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ρεάλ κόντρα στην Έλτσε για τη La Liga.

Η Ρεάλ φιλοξενεί απόψε την Έλτσε στο Μπερναμπέου και ασφαλώς στόχος της είναι μόνο η νίκη, προκειμένου να μειώσει τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους οκτώ βαθμούς (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η αλήθεια είναι πως οι Καταλανοί έχουν πάρει σαφές προβάδισμα στη φετινή κούρσα για τον τίτλο, όμως οι Μαδριλένοι αποκλείεται να πετάξουν λευκή πετσέτα, έχοντας μπροστά τους σχεδόν έναν ολόκληρο γύρο.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, όπως αναμένονταν, κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Αρχικά, κέρδισε με 4-1 την Αλ Αχλί στον ημιτελικό και στον τελικό επικράτησε με 5-3 της Αλ Χιλάλ, σε μία αναμέτρηση που εξελίχθηκε περισσότερο σε παιχνίδι επίδειξης. Πρακτικά, η Ρεάλ δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα και έφτασε στην στο πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της με δύο γκολ από τον Βινίσιους, ισάριθμα από τον Βαλβέρδε κι ένα από τον Μπενζεμά.

Για το αποψινό ματς με την Έλτσε, είναι τιμωρημένος ο Βινίσιους (7 γκολ) και εκτός οι Κουρτουά, Κρόος και Μεντί. Αυτό σημαίνει ότι στον άσο θα παίξει ο Λούνιν. Επιθετική τριάδα θα είναι οι Βαλβέρδε, Μπενζεμά και Ροντρίγκο με τον τελευταίο να καλύπτει το κενό του Βινίσιους. Στους χαφ, την απουσία του Κρόος πιθανότατα θα αναπληρώσει ο Θεμπάγιος, παίζοντας δίπλα σε Μόντριτς και Τσουαμενί.

Στον αντίποδα, η Έλτσε ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν χωρίς νίκη (0-6-13), ωστόσο στο πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου κέρδισε εμφατικά με 3-1 τη Βιγιαρεάλ, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ. Ωστόσο, η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν στάθηκε άτυχη, καθώς τραυματίστηκε ο Πέρε Μίγια, που πέτυχε χατ τρικ (τα δύο γκολ με πέναλτι) στο παιχνίδι με το "κίτρινο υποβρύχιο".

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εν ολίγοις, η Έλτσε θα αναγκαστεί να παίξει απόψε στη Μαδρίτη χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη, ο οποίος έχει σημειώσει τα έξι από τα 15 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Στην επίθεση λοιπόν, θα βρεθεί το δίδυμο Μπογιέ-Πόνσε, αμφότεροι πρώην παίκτες της ΑΕΚ, που έχουν φέτος πετύχει μαζί μόλις 4 γκολ.

Η Ρεάλ, μετά την απρόσμενη ήττα στην Πάλμα από τη Μαγιόρκα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επιστρέψει απόψε στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα. Στα τελευταία δύο παιχνίδια της εντός έδρας με Σοσιεδάδ και Βαλένθια δεν δέχθηκε γκολ. Αρκετά πιθανό να συμβεί το ίδιο και απόψε απέναντι στη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, η οποία έχει εκτός και τον πρώτο της σκόρερ.

Ο άσος μαζί με No/Goal φτάνει στο 1.80 κι αν αποκλείσουμε το 1-0 ως σκορ, ζητήσουμε δηλαδή μίνιμουμ δύο γκολ από τη Ρεάλ, φτάνουμε στο 2.30+. Σημειώνεται, ότι οι τρεις τελευταίες νίκες των μερένγκες στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Βαλένθια, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Βαγιαδολίδ ήρθαν με σκορ 2-0.

Εναλλακτικά, μπορούμε να κυνηγήσουμε το anytime του φορμαρισμένου Φεντερικό Βαλβέρδε, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ συνολικά στα δύο παιχνίδια για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Ακόμη και στο 3.75 το anytime του Ουρουγουανού άσου, ο οποίος φέτος έχει έξι τέρματα στη La Liga και είχε σκοράρει στο 3-0 επί της Έλτσε, εκτός έδρας, στον πρώτο γύρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε, 22:00

  • 1 & No/Goal & Over 1,5 (απόδοση 2.30)
  • Βαλβέρδε anytime (απόδοση 3.75)
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ