ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Ο Μπενζεμά οδηγεί τη Ρεάλ στο διπλό

Real Madrid's Karim Benzema, runs with the ball during the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Karim Benzema, runs with the ball during the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue) © 2022 BERNAT ARMANGUE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Βαγιαδολίδ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της La Liga.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει απόψε στην αγωνιστική δράση μετά από 50 ημέρες και τη νίκη της με 2-1 επί της Κάδιθ στις 30 Νοεμβρίου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι παίζει εκτός έδρας με τη Βαγιαδολίδ και φυσικά στόχος της είναι η νίκη (22:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Οι μερένγκες ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη σεζόν και μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου έμοιαζαν και φέτος αχτύπητοι στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ξαφνικά όμως, ήρθαν δύο απανωτές γκέλες, το εντός έδρας 1-1 με τη Ζιρόνα και η ήττα με 3-2 στο Βαγιέκας, με συνέπεια η Ρεάλ να πάει στη διακοπή για το Μουντιάλ, στο -2 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Για τη Ρεάλ είναι κομβικό να μην αφήσει απόψε βαθμούς στο "Χοσέ Θορίγια", καθώς ακολουθεί ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, με συνεχόμενες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ειδικά, στη La Liga, μετά το παιχνίδι με τη Βαγιαδολίδ, η Ρεάλ έχει μπροστά της ακόμη δύο επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές με Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το θετικό για τον Αντσελότι είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών και θα κατεβάσει δυνατή ενδεκάδα με παίκτες όπως ο Κουρτουά, ο Αλάμπα, ο Ρούντιγκερ, ο Βαλβέρδε, ο Κρόος, ο Ασένσιο και ο Βινίσιους.

Το πιθανότερο πάντως είναι, ότι ο έμπειρος Ιταλός τεχνικός θα προστατεύσει τους Μόντριτς, Τσουαμενί και Καμαβινγκά, που έφτασαν μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φυσικά, στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι η επάνοδος στη δράση του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 2 Νοεμβρίου και το 5-1 επί της Σέλτικ για το Champions League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Υπενθυμίζεται, ότι ο 35χρονος Γάλλος φορ υπέστη θλάση πριν το Μουντιάλ και παρότι ανάρρωσε πιο γρήγορα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, δεν επανήλθε ποτέ στην αποστολή της εθνικής ομάδας. Μάλιστα, μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οριστικά από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Για τον Μπενζεμά λοιπόν, το αποψινό παιχνίδι είναι αρκετά ιδιαίτερο και σίγουρα θα έχει αυξημένο κίνητρο, καθώς το προηγούμενο διάστημα άκουσε πολλά και διάφορα για τις σχέσεις του με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας και τον τεχνικό Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Ο Μπενζεμά έχει αγωνιστεί φέτος μόλις σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος και μετράει πέντε γκολ. Ανάμεσα σε αυτά κι ένα στη νίκη της Ρεάλ με 3-1 επί της Μπαρτσελόνα, στο clasico του περασμένου Οκτωβρίου.

Το anytime του Γάλλου άσου απόψε προσφέρεται στο 1.75 και μαζί με τη νίκη της Ρεάλ επιστρέφει ενισχυμένη απόδοση στο 2.57. Ο Μπενζεμά στην καριέρα του, έχει αντιμετωπίσει δέκα φορές τη Βαγιαδολίδ, ως παίκτης της Ρεάλ και έχει εναντίον της ρεκόρ 8-2-0, με πέντε γκολ και ισάριθμες ασίστ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βαγιαδολίδ - Ρεάλ Μαδρίτης: 2 & Μπενζεμά Anytime (απόδοση 2.57), 22:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ