ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ισπανία: Ψάχνει... γιατρικό στο Μεντιθορόθα η Σεβίλλη

Ο προπονητής της Σεβίλλης Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa League απέναντι στην Ρόμα | 31 Μαΐου 2023
Ο προπονητής της Σεβίλλης Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κατά τη διάρκεια του τελικού του Europa League απέναντι στην Ρόμα | 31 Μαΐου 2023 @2023 DARKO BANDIC/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση Αλαβές - Σεβίλλη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της La Liga.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η δεύτερη αγωνιστική της La Liga. Στο πρώτο χρονικά, η Αλαβές υποδέχεται στο Μεντιθορόθα τη Σεβίλλη (20:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), η οποία προέρχεται από τον χαμένο τελικό στο ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, το οποίο διεξήχθη στο "Καραϊσκάκης".

Η Σεβίλλη τα έδωσε όλα απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, προηγήθηκε με τον Εν-Νεσίρι στο 25’ και είχε φάσεις για να κάνει το 2-0 στην κόντρα με τον Μαροκινό. Τελικά ισοφαρίστηκε σε 1-1 κι έχασε το τρόπαιο στα πέναλτι με 5-4. Μοιραίος ο Γκουντέλι, ο οποίος αστόχησε στην τελευταία εκτέλεση.

Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους Σεβιγιάνους, αφού στο πρωτάθλημα έχασαν εντός έδρας με 2-1 από τη Βαλένθια, στην πρεμιέρα. Επίσης, μετά το Σούπερ Καπ φαίνεται να προέκυψε "πρόβλημα" με τον Σούσο, ο οποίος παρότι μπήκε αλλαγή στο 93ο λεπτό, δεν επιλέχθηκε από τον Μεντιλίμπαρ για να εκτελέσει πέναλτι. Ο παίκτης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, ωστόσο ο τεχνικός της Σεβίλλης ξεκαθάρισε πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

Συν τοις άλλοις, το κλαμπ παραχώρησε με 21 εκατομμύρια ευρώ τον ηγετικό γκολκίπερ Μπόνο στην Αλ-Χιλάλ, ενώ στην τελική ευθεία έχει μπει και η πώληση του Μοντιέλ στη Νότιγχαμ.

Το μομέντουμ λοιπόν δεν είναι το καλύτερο δυνατό για τη Σεβίλλη, η οποία έχει να διαχειριστεί την απογοήτευση και κυρίως την κόπωση από το απαιτητικό ματς της περασμένης Τετάρτης. Βέβαια, οι Σεβιγιάνοι διατηρούν θετική παράδοση στα τελευταία δέκα ματς (6-4-0), ανεξαρτήτως έδρας, κόντρα στους Βάσκους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Επίσης, η Αλαβές ήταν απογοητευτική στην πρεμιέρα με την Κάδιθ. Παρότι δέχθηκε γκολ από τα αποδυτήρια (7’), δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έχασε με 1-0. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη άμυνα, κρίνοντας από τα xGoals (0,82-0,23).

Το πιθανότερο είναι πως η Αλαβές θα παίξει πίσω από την μπάλα με στόχο να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Αντίθετα, η Σεβίλλη αναμένεται να έχει την υπεροχή, δεδομένου μάλιστα ότι χρειάζεται μία νίκη για να τονώσει την ψυχολογία και το ηθικό της.

Τα ματς πάντως στο Μεντιθορόθα παραδοσιακά είναι κλειστά. Στις τελευταίες έξι επισκέψεις της Σεβίλλης εκεί, επιβεβαιώθηκε πέντε φορές το Under 2,5. Όλα δείχνουν ότι και απόψε πάμε σε οριακή αναμέτρηση, επομένως καλύτερα να μην μπλέξουμε με σημείο. Από την άλλη, τα 1.55 που κυκλοφορούν στο Under δεν έχουν καμία αξία.

Πιο ενδιαφέρον το σενάριο η Σεβίλλη να έχει περισσότερες τελικές στον στόχο από την Αλαβές σε απόδοση 1.85. Στην πρεμιέρα η ομάδα του Γκαρθία Πλάθα είχε μόλις δύο τελικές εντός εστίας έναντι τριών της Κάδιθ, παρά το γεγονός ότι κυνηγούσε το σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλαβές – Σεβίλλη: Σουτ στο στόχο Σεβίλλη -0,5 (απόδοση 1.85), 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ