ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Άρεσε στην πρεμιέρα η Γιουβέντους, για το 2.70 η Λάτσιο

Προγνωστικά Ιταλία: Άρεσε στην πρεμιέρα η Γιουβέντους, για το 2.70 η Λάτσιο
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Γιουβέντους και της Λάτσιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Serie A.

Η Λάτσιο ξεκίνησε με ήττα τη φετινή Serie A, αφού έχασε με 2-1 στη Λέτσε. Παρότι προηγήθηκε με τον Τσίρο Ιμόμπιλε στο 26' και είχε δοκάρι με τον Ιταλό "μπόμπερ" για το 2-2 στο 82', τελικά δέχθηκε την ανατροπή με γκολ στο 85' και στο 87'!

Απόψε, η Λάτσιο υποδέχεται την Τζένοα (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), η οποία μετά την περσινή παρένθεση στη Serie B, επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, αλλά στην πρεμιέρα της γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από τη Φιορεντίνα, μέσα στη Γένοβα. Το σκορ ήταν ήδη 4-0 στο 56', με την ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο απλά να μειώνει στο 58'.

Η Τζένοα προχώρησε σε μία πολύ δυνατή προσθήκη, αφού έφερε από τη Μαρσέιγ τον εξαιρετικό επιθετικό χαφ, Ρούσλαν Μαλινόβσκι, ο οποίος απόψε αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Η Τζένοα πάντως έχει αρνητική παράδοση στο Ολίμπικο, αφού στις τελευταίες επτά επισκέψεις της εκεί γνώρισε έξι ήττες, οι τελευταίες πέντε μάλιστα με Over 2,5 (3-1, 4-1, 4-0, 4-3, 3-1)!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Φαβορί του 1.70 ο άσος, ανεβαίνει στο 2.70 μαζί με το anytime του Ιμόμπιλε, ο οποίος ξεκίνησε ζεστός τη σεζόν και όταν βλέπει Τζένοα συνήθως σεληνιάζεται! Ο 33χρονος άσος μετράει 15 γκολ σε 15 ματς κόντρα στην ομάδα της Γένοβας, σκοράροντας και στα τελευταία πέντε παιχνίδια που την αντιμετώπισε.

Λίγο νωρίτερα, η Γιουβέντους υποδέχεται στο Τορίνο την Μπολόνια με στόχο το 2x2 (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Γιούβε άρεσε στην πρεμιέρα της σεζόν, κερδίζοντας άνετα με 3-0 στο Ούντινε. Και τα τρία γκολ για την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι ήρθαν στο πρώτο ημίχρονο, με τους Κιέζα (2'), Βλάχοβιτς (20' πέναλτι) και Ραμπιό (45').

Στον αντίποδα, η Μπολόνια έχασε εντός έδρας από τη Μίλαν με 2-0, πληρώνοντας το νωχελικό της ξεκίνημα. Βρέθηκε κάτω με δύο γκολ στο 20λεπτο και παρά τη φιλότιμη προσπάθειά της έκτοτε, δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο ματς.

Την τελευταία δεκαετία, η Γιουβέντους έχει αναμετρηθεί εννιά φορές με την Μπολόνια στο Τορίνο. Σε αυτό το διάστημα έκανε οκτώ νίκες, εκ των οποίων οι τελευταίες επτά με Over 1,5. Στο 2.05 η νίκη της "γηραιάς κυρίας" με Over 1,5 απόψε κόντρα στους ροσομπλού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Μπολόνια: 1 & Οver 1,5 (απόδοση 2.05), 19:30
  • Λάτσιο – Τζένοα: 1 & Anytime Ιμόμπιλε (απόδοση 2.70), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ