ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Δίνοντας αξία στον άσο της Ιντερ με ένα combo στο 2.49

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Τσαλχάνογλου πανηγυρίζουν το γκολ του Τούρκου άσου κόντρα στην Σπέτσια
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες και ο Τσαλχάνογλου πανηγυρίζουν το γκολ του Τούρκου άσου κόντρα στην Σπέτσια © 2022 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Ιντερ κόντρα στην Κρεμονέζε για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A.

Η Ιντερ φιλοξενεί απόψε την Κρεμονέζε (21:45 Cosmote Sport 1HD, LIVE από το SPORT24) για την τέταρτη αγωνιστική της Serie A και προφανώς είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη με τον άσο να μην ξεπερνάει το 1.15.

Οι “νερατζούρι” θα ψάξουν άμεσα αντίδραση μετά την ήττα τους με 3-1 στο Ολίμπικο από τη Λάτσιο την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Μίλαν, το επόμενο Σάββατο.

Βέβαια, η εκκίνηση της Ιντερ στο νέο πρωτάθλημα μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί μέτρια. Ναι μεν έχει έξι βαθμούς σε τρία ματς, ωστόσο υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα πέρασε από τη Λέτσε με γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 95' (2-1).

Προγνωστικά Ιταλία: Με θάρρος η Κρεμονέζε

Από την άλλη, δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι η νεοφώτιστη Κρεμονέζε έχει γνωρίσει τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Για τα δεδομένα της πάντως ήταν σε όλα αρκετά ανταγωνιστική.

Στην πρεμιέρα με τη Φιορεντίνα εκτός έδρας έχασε 3-2 από μία απίστευτη γκάφα του Ρουμάνου γκολκίπερ Ράντου στις καθυστερήσεις. Στη Ρώμη κόντρα στη Ρόμα του Μουρίνιο έκλεισε το ματς με 51% κατοχή και είχε δοκάρι για να ισοφαρίσει σε 1-1. Την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκε την Τορίνο. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0, αλλά δεν το παράτησε. Μείωσε στο 80' σε 2-1 και πίεσε μέχρι το φινάλε για να πάρει το βαθμό.

Απόψε, η Κρεμονέζε θα παίξει στο "Μεάτσα" χωρίς την παραμικρή πίεση. Σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, οι λεγόμενες "μικρές" ομάδες συνήθως δεν έχουν τίποτα να χάσουν και πολλά να κερδίσουν αν τους βγει το ματς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γενικά, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλβίνι δείχνει αρκετό θάρρος στα παιχνίδια της μέχρι στιγμής και δεν αποκλείεται να βρει ένα γκολ κόντρα στην όχι και τόσο προσεκτική άμυνα της Ιντερ. Είναι χαρακτηριστικό πως στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχει 14,3 τελικές κατά μέσο όρο, είναι δηλαδή έβδομη στη σχετική λίστα πίσω μόνο από τις Νάπολι, Φιορεντίνα, Ιντερ, Σασουόλο, Ρόμα και Μίλαν.

Άλλωστε, για νεοφώτιστο σύνολο, η Κρεμονέζε έχει αρκετά καλό επιθετικό δίδυμο με τους Νιγηριανούς Ντέσερς και Οκερέκε. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώτος έβαλε πέρυσι 10 γκολ (!) στην εκπληκτική πορεία της Φέγενορντ μέχρι τον τελικό του Conference League και ο δεύτερος σημείωσε επτά γκολ στη Serie A σε 32 συμμετοχές με τη Βενέτσια.

Αν βρει ένα γκολ η Κρεμονέζε, ο πιθανός άσος της Ιντερ θα εκτοξευτεί από το 1.15 στο 2.49, απόδοση ασφαλώς πολύ πιο ελκυστική και στοιχηματική. Ο Σιμόνε Ιντσάγκι δεν θα έχει απόψε στη διάθεσή του τον Ρομέλου Λουκάκου, ωστόσο ο Τζέκο μπορεί μια χαρά να αναπληρώσει το κενό του Βέλγου σε παιχνίδια με βατούς αντιπάλους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερ – Κρεμονέζε: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.49), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ