ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Δυσκολεύεται στο γκολ η Αταλάντα, αντιδρά η Νάπολι

Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Νάπολι
Ο Βίκτορ Όσιμεν πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Νάπολι 2022 AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Νάπολι κόντρα στην Αταλάντα για τη Serie A.

Έπειτα από επτά διαδοχικές νίκες, η Νάπολι ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη Λάτσιο, μέσα στο "Αρμάντο Μαραντόνα" με 1-0. Η αλήθεια είναι πως για τα φετινά της στάνταρ, η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση. Βέβαια, η ήττα ήρθε με ένα μακρινό σουτ εκτός περιοχής (66') και τη Λάτσιο να τελειώνει το ματς με μόλις πέντε τελικές (xGoals 0,77-0,23).

Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι πήγαινε σβηστά για 0-0. Μετά το 0-1, η Νάπολι πίεσε και είχε δοκάρι στο 78' με τον Όσιμεν για να σώσει την παρτίδα.

Είναι φυσιολογικό, όταν η ψαλίδα έχει ανοίξει τόσο πολύ από τη δεύτερη θέση, να βγαίνει κάποια στιγμή και ένα είδος χαλάρωσης στον πρωτοπόρο. Η Νάπολι βρίσκεται στο +15 από την Ιντερ, που χθες έχασε στη Σπέτσια, επομένως μιλάμε για μία μη αναστρέψιμη διαφορά.

Πάντως, η Νάπολι των 21 νικών σε 25 ματς πρωταθλήματος, δύσκολα θα υποπέσει σε δύο απανωτές γκέλες και μάλιστα εντός έδρας. Απόψε, φιλοξενεί την ντεφορμέ Αταλάντα και είναι καθαρό φαβορί στο 1.65 (19:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η ομάδα του Μπέργκαμο έχει πετύχει μόλις μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια (1-1-4). Σε αυτό το διάστημα σκοράρει με πολύ μεγάλη δυσκολία, αφού σημείωσε μόνο τρία γκολ. Στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έχασε εντός έδρας από τη Λέτσε με 2-1. Ηττήθηκε καθαρά με 2-0 στο Σαν Σίρο από τη Μίλαν, τελειώνοντας το ματς με δύο τελικές και 0,10 xGoals υπέρ και την περασμένη εβδομάδα κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με την Ουντινέζε.

Συν τοις άλλοις, ο Γκασπερίνι δεν μπορεί να υπολογίζει απόψε στις υπηρεσίες του πολύτιμου χαφ Κοοπμάινερς (6 γκολ) και του μπακ/χαφ Χάτεμπουρ (1 γκολ). Ακόμη, είναι αμφίβολοι ο στόπερ Σκαλβίνι και ο φορ Ζαπάτα.

Με την Αταλάντα λοιπόν, να μετράει 6/7 No/Goal στα τελευταία επίσημα παιχνίδια της και τη Νάπολι 8/10 στις προηγούμενες αγωνιστικές της Serie A, είναι μάλλον λάθος να προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ στο 2.00+. Μαζί με τον φαβορί άσο, χτίζουμε ένα combo στο 2.90.

Εναλλακτικά, ο άσος μπορεί να αποκτήσει αξίζει με το anytime του Οσιμεν, καθώς ανεβαίνει στο 2.55. Ο Νιγηριανός άσος έχει πετύχει φέτος 19 γκολ στη Serie A και πριν το παιχνίδι με τη Λάτσιο σκόραρε οκτώ σερί αγωνιστικές! Επίσης, είχε βρει δίχτυα και στον πρώτο γύρο, κόντρα στην Αταλάντα, όταν η Νάπολι είχε κερδίσει στο Μπέργκαμο με 2-1, τον περασμένο Νοέμβριο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Νάπολι – Αταλάντα, 19:00

  • 1 & No/Goal (απόδοση 2.90)
  • 1 & Οσιμεν Anytime (απόδοση 2.55)
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ