ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Ματς υπομονής και διπλασιασμού το Μπολόνια - Λάτσιο

Ο Μαουρίτσιο Σάρι στον πάγκο της Λάτσιο σε αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι στο Ολίμπικο για τη Serie A
Ο Μαουρίτσιο Σάρι © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Στο Ρενάτο Νταλ’ Άρα η Μπολόνια κοντράρεται με τη Λάτσιο για την 26η αγωνιστική της Serie A σ’ ένα δυνατό ματς που η καθεμία έχει ανάγκη τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Ποντάρισμα στο 1.98.

Με το Μπολόνια - Λάτσιο (21:45 COSMOTE SPORT 1 , LIVE από το SPORT24 ) στο Ρενάτο Νταλ’ Άρα πέφτει η αυλαία του σημερινού προγράμματος στη Serie A, μια άκρως ενδιαφέρουσα μάχη, που σαφώς η καθεμία θέλει τη νίκη για τους δικούς της λόγους. Η Μπολόνια για να διατηρήσει καλή επαφή με την έκτη Αταλάντα, την ώρα που η Γιουβέντους προσπαθεί να σώσει τη χρονιά, ενώ η Λάτσιο όχι μόνο να διατηρηθεί στο κόλπο του Champions League, αλλά να συνεχίσει να ασκεί πίεση στην Ίντερ, η οποία έχασε χθες από τη Σπέτσια και με νίκη απόψε οι Λατσιάλι θα ανέβουν στη δεύτερη θέση.

Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε η Μπολόνια κόντρα στην Τορίνο και δεν μπόρεσε να κάνει την τρίτη σερί νίκη στη Serie A. Την κολακεύει το 1-0 από τη Γκρανάτα, αφού απειλήθηκε αρκετά και θα μπορούσε να δεχτεί και άλλο τέρμα. Ο κύριος εκφραστής ευκαιριών της ο Ορσολίνι προσπάθησε να σώσει την κατάσταση, αλλά μάταια και αυτός. Γενικά δεν ήταν μια καλή μέρα στο γραφείο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σερί ήταν και πάει για τη Λάτσιο, που ύστερα από ένα αήττητο 5 αγώνων (4-1-0) γνώρισε την ήττα. Έχασε από την Άλκμααρ την Τρίτη για το Europa Conference League στη Ρώμη με 2-1 και τώρα περιμένει τη ρεβάνς της Ολλανδίας σε πέντε μέρες για να ανατρέψει την κατάσταση. Προηγήθηκε, αλλά ο Παυλίδης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ισοφάρισε, ενώ το ματς ανατράπηκε πλήρως στο 62’ με τον Κέρκεζ. Δεν ρίσκαρε κιόλας από ένα σημείο και μετά. Όλα αυτά και ενώ πριν λίγες μέρες είχε κερδίσει στο πρωτάθλημα τη Νάπολι εκτός έδρας με 1-0. Μετά τη ρεβάνς με την Άλκμααρ ακολουθεί και ντέρμπι με τη Ρόμα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ζόρικο πρόγραμμα για τη Λάτσιο στη συνέχεια και ο Σάρι πρέπει να σκεφτεί πώς θα διαχειριστεί τη φυσική κατάσταση των παικτών του και τις συνθέσεις που πρέπει να χρησιμοποιήσει. Η Μπολόνια έδειξε σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, τα χάλασε όμως με την Τορίνο. Από τις δυνατές έδρες το Νταλ’ Άρα, ενώ ο Μότα προσπάθησε να συσπειρώσει τους παίκτες του. Δύσκολο ματς για σημείο. Στην Μπολόνια δεν παίζει ο ανεβασμένος εξτρέμ Ορσολίνι, στη Λάτσιο είναι off ο Ιμόμπιλε. Αναμένεται προσεκτικό παιχνίδι και από τους δύο, με υπομονή. Στο 1.98 το Χ ημίχρονο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια - Λάτσιο: Χ ημίχρονο (απόδοση 1.98), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ