ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Με τη σταθερά της Σασουόλο στο 3.05

Ο Ντομένικο Μπεράρντι της Σασουόλο πανηγυρίζει με τον Νεντίμ Μπαϊράμι γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ίντερ για τη Serie A 2023-2024 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ντομένικο Μπεράρντι της Σασουόλο πανηγυρίζει με τον Νεντίμ Μπαϊράμι γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ίντερ για τη Serie A 2023-2024 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Λέτσε με τη Σασουόλο για το πρωτάθλημα της Serie A.

Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Serie A απόψε. Στο Λέτσε, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα υποδέχεται τη Σασουόλο σε μία αναμέτρηση όπου το σετ είναι σχεδόν ισορροπημένο με τον άσο στο 2.55 και το διπλό στο 2.75 (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Η Σασουόλο μετά τις δύο πολύ μεγάλες νίκες με τη Γιουβέντους (4-2) εντός έδρας και την Ιντερ (2-1) εκτός έδρας έχασε μέσα στο Μαπέι Στάντιουμ με 1-0 από τη Μόντσα.

Ως συνήθως, η Σασουόλο είναι ικανή να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε μεγάλη της Serie A και την ίδια ώρα να χάσει από όλες τις μικρές. Γενικά, είναι ομάδα με... φεγγάρια και για αυτό προσφέρεται αουτσάιντερ απόψε, παρότι ποιοτικά είναι σαφώς ένα επίπεδο συγκριτικά με τη Λέτσε.

Στον αντίποδα, η Λέτσε ξεκίνησε με αήττητο σερί πέντε αγώνων (3-2-0) στο πρωτάθλημα, όμως μόλις ήρθαν τα πρώτα δύσκολα γνώρισε δύο απανωτές ήττες. Μετά το 1-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους, σε ένα ματς που ήταν παντελώς ακίνδυνη (xGoals 1,65-0,07) έχασε και από τη Νάπολι με το βαρύ 4-0 (xGoals 0,61-2,72) εντός έδρας.

Προς το παρόν, η Λέτσε βρίσκεται στην 7η θέση αλλά η λογική λέει πως θα αρχίσει σταδιακά να διορθώνει προς τα κάτω. Από την άλλη, η Σασουόλο σε τιμές αουτσάιντερ έχει πάντα μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ωστόσο όπως προείπαμε παραμένει εντελώς αναξιόπιστη.

Η μεγαλύτερη σταθερά της Σασουόλο, δέκα χρόνια και βάλε, είναι ασφαλώς ο Ντομένικο Μπεράρντι. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός την προηγούμενη 4ετια πέτυχε διψήφιο αριθμό γκολ στη Serie A. Φέτος έχει σημειώσει ήδη τέσσερα σε πέντε αγωνιστικές, σκοράροντας κόντρα σε Βερόνα, Ιντερ και Γιουβέντους. Σε τιμές ακόμη και άνω του 3.00 το anytime του απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέτσε – Σασουόλο: Μπεράρντι Anytime (απόδοση 3.05), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ