ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Ο Κβαρατσκέλια εκτοξεύει το διπλό της Νάπολι στο 3.15

Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Οι παίκτες της Νάπολι πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης © 2023 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και ανάλυση για την αναμέτρηση της Νάπολι με την Έμπολι, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Serie A.

Η εκπληκτική πορεία της Νάπολι φέτος, σε πρωτάθλημα και Ευρώπη μόνο τυχαία δεν είναι. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει μετατρέψει σε περίπατο τη φετινή Serie A, ωστόσο και στο Champions League, όποτε βρίσκει ευκαιρία κάνει πραγματικά επίδειξη δύναμης. Μετά λοιπόν, την πρώτη θέση στους ομίλους, όπου κέρδισε με 4-1 τη Λίβερπουλ και έριξε συνολικά 10 γκολ σε δύο ματς κόντρα στον Άγιαξ, την Τρίτη πέρασε άνετα με διπλό από τη Φρανκφούρτη.

Η Νάπολι κυριάρχησε απόλυτα μέσα σε μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης και το τελικό 2-0 επί της Αϊντραχτ κρίνεται μέχρι και φτωχό, δεδομένου ότι ο Κβαρατσκέλια έχασε πέναλτι και κλασικό τετ α τετ. Σε κάθε περίπτωση, οι παρτενοπέι πήραν ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης για τα προημιτελικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τελειώσουν εύκολα τη δουλειά στις 15 Μαρτίου, στο "Αρμάντο Μαραντόνα".

Σε ό,τι αφορά στο πρωτάθλημα, η Νάπολι μετράει επτά διαδοχικές νίκες. Οι τρεις τελευταίες με Σπέτσια, Κρεμονέζε και Σασουόλο, ήρθαν μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ. Ευρισκόμενη στο +15 από τη δεύτερη Ιντερ πρακτικά δεν έχει κανέναν αντίπαλο. Βέβαια, ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να χαλαρώσει.

Απόψε, παίζει στο "Κάρλο Καστελάνι" με την Έμπολι (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) και το ματς χρειάζεται προσοχή, διότι η ομάδα του Πάολο Τζανέτι είναι μαχητική και στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές (3-5-1) έχει ηττηθεί μόνο από τη Ρόμα στο Ολίμπικο. Αν πάντως, η Νάπολι παίξει στα γνωστά της στάνταρ δεν θα έχει πρόβλημα να επιβεβαιώσει το 1.45 του διπλού. Άλλωστε, μιλάμε για μία ομάδα που έχει φέτος 20 νίκες σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μάλιστα, ο Σπαλέτι δεν προτίθεται να κάνει διευρυμένο ροτέισον. Άλλωστε, η Νάπολι παίζει ξανά την επόμενη Παρασκευή, με τη Λάτσιο, άρα δεν υπάρχει σημαντική ανάγκη για μεγάλο φρεσκάρισμα. Κατά τα φαινόμενα, ο έμπειρος τεχνικός θα κρατήσει κανονικά στο αρχικό σχήμα το δίδυμο φωτιά Οσιμεν-Κβαρατσκέλια.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να περάσει ο Πολιτάνο στη θέση του Λοσάνο, που είχε δοκάρι την Τρίτη στη Φρανκφούρτη. Στους χαφ, ο Ελμάς μάλλον θα πάρει τη θέση του Ζιελίνσκι, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας, λογικά θα προτιμηθεί αυτή τη φορά ο Μάριο Ρουί αντί του Ολιβέιρα, που ξεκίνησε στη Γερμανία. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να προστατευτεί και ο βασικός στόπερ Κιμ, διότι βρίσκεται στο όριο των καρτών και κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι με τη Λάτσιο.

Στοιχηματικά, μπορούμε να ανεβάσουμε το χαμηλό διπλό από το 1.45 στο 3.15, ποντάροντας και στο anytime του Κβαρατσκέλια. Ο Γεωργιανός άσος σκόραρε στα τελευταία τρία ματς για το πρωτάθλημα και έφτασε τα δέκα γκολ συνολικά. Θα μπορούσε ασφαλώς να είχε πετύχει γκολ και κόντρα στην Αϊντραχτ.

Εναλλακτικά, το διπλό ποντάρεται και με το anytime του ασταμάτητου Οσιμεν, ο οποίος σκοράρει έξι διαδοχικά ματς και έχει 10 γκολ στα τελευταία εννιά επίσημα παιχνίδια. Σε αυτή την περίπτωση όμως παίρνουμε σαφώς πιο χαμηλή απόδοση, γύρω στο 2.20-2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εμπολι – Νάπολι: 2 & Κβαρατσκέλια Anytime (απόδοση 3.15), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ