TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ιταλία: Θέλει να πάει χωρίς πίεση στο Δουβλίνο η Αταλάντα

Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ημιτελικών του Europa League 2023-2024 στο "Τζεβίς", Μπέργκαμο | Πέμπτη 9 Μαΐου 2024
Οι παίκτες της Αταλάντα πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Μαρσέιγ για τη φάση των ημιτελικών του Europa League 2023-2024 στο "Τζεβίς", Μπέργκαμο | Πέμπτη 9 Μαΐου 2024 © 2024/ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με αποδόσεις του 2.07 και του 3.40 από το πρόγραμμα του Σαββάτου.

Η Λέτσε θα αγωνίζεται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη μεγάλη κατηγορία της Ιταλίας, ο κόσμος ξέσπασε σε πανηγυρισμούς, έφυγε η πίεση της παραμονής. Την Δευτέρα υποδέχθηκε την Ουντινέζε, παρουσιάστηκε χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο και… άδεια από το πάρτι που είχε προηγηθεί. Σήμερα θα φιλοξενήσει την Αταλάντα, το κλίμα παραμένει γιορτινό, οι παίκτες περιμένουν το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων για να ξεκουραστούν.

Οι Μπεργκαμάσκι την ίδια ώρα, ηττήθηκαν μεσοβδόμαδα από την Γιουβέντους στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά έχουν μπροστά τους την προοπτική του Europa League την Τετάρτη στο Δουβλίνο, κόντρα στη Λεβερκούζεν. Πριν από αυτό θέλουν να εξασφαλίσουν την 5η θέση, η οποία δίνει εισιτήριο για το Champions League, συνεπώς σήμερα θα πρέπει να κερδίσουν στο Λέτσε, έστω κι αν λείπει ο πολύτιμος Κοπμάινερς (12 γκολ, 5 ασίστ), ενώ και ο Γκασπερίνι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο, είναι τιμωρημένος.

Τελικός για την 3η θέση

Στην Πορτογαλία δίνεται μεγάλη μάχη για την 3η θέση (οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Europa), ανάμεσα σε Μπράγκα και Πόρτο, οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη - ανατροπή επί της Γκιμαράες και για να προσπεράσουν τους δράκους του Κονσεϊσάο, θα πρέπει να επικρατήσουν και απόψε. Η Πόρτο παίζει για δύο αποτελέσματα, αλλά έχει αρκετά θέματα και στην άμυνα και στην επίθεση, δεν βγάζει φάσεις με ευκολία. Φαίνεται περίεργο μα είναι αληθινό, η απουσία του 41χρονου Πέπε στα μετόπισθεν δεν καλύπτεται και αυτό το πληρώνει σε ματς ακόμη και με ομάδες χαμηλότερου επιπέδου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Λέτσε έχει πετύχει τον στόχο της, δεν έχει κίνητρο, το έδειξε και κόντρα στην Ουντινέζε. Η Αταλάντα θα πιέσει για την νίκη, το διπλό στο 1.70 είναι χαμηλό, αν συνδυαστεί και με γκολ από τους απελευθερωμένους γηπεδούχους ανεβαίνει στο 3.40.

Η Μπράγκα βγάζει μεγαλύτερη υγεία ως σύνολο, το μόνο που με κάνει επιφυλακτικό είναι η εμπειρία της Πόρτο, έχει διαχειριστεί πολλές φορές δύσκολες καταστάσεις. Θα επιλέξω 1Χ & Over 1.5 στο 2.07.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέτσε - Αταλάντα: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.40), 19:00
  • Μπράγκα - Πόρτο: 1Χ & Over (απόδοση 2.07), 22:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ