BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα: Έχει δύσκολη αποστολή η Κολομβία

Colombia's James Rodriguez brings the ball up the field against Paraguay during a Copa America soccer match Monday, June 24, 2024, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip)
Colombia's James Rodriguez brings the ball up the field against Paraguay during a Copa America soccer match Monday, June 24, 2024, in Houston. (AP Photo/David J. Phillip) AP PHOTO/DAVID J. PHILLIP

Με το Κολομβία-Κόστα Ρίκα για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου ξεκινάει η αποψινή δράση στο Κόπα Αμέρικα 2024 και το Betmarket.gr σας προσφέρει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Είναι η 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Κόπα Αμέρικα 2024 και το Betmarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του παιχνιδιού Κολομβία – Κόστα Ρίκα.

Κολομβία - Κόστα Ρίκα: Προγνωστικά

Νίκη με 2-1 κόντρα στη Παραγουάη στην πρεμιέρα της Κολομβίας στο Κόπα Αμέρικα 2024. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χάμες Ροντρίγκες με τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού να καταγράφει 2 ασίστ. Ωστόσο οι Κολομβιανοί δεν πήραν καλό βαθμό στην άμυνα, αφού η Παραγουάη έβγαλε 11 τελικές με 1,35 XGoals. Θέλει νίκη απόψε επί της Κόστα Ρίκα για να κλειδώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα χρειάζεται απλά το βαθμό στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στους Βραζιλιάνους και για την πρωτιά.

Η Κόστα Ρίκα κατάφερε να κάνει την έκπληξη στην πρεμιέρα των ομίλων αφού ήρθε ισόπαλη (0-0) απέναντι στη Βραζιλία. Πίσω από την μπάλα ήταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στάθηκε και τυχερή σε πολλές περιπτώσεις (19 τελικές οι Βραζιλιάνοι, είχαν ακυρωθέν γκολ και δοκάρι), αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ακριβώς με το ίδιο στυλ παιχνιδιού θα παραταχθεί κι απόψε κόντρα στην Κολομβία, με στόχο να αποσπάσει ξανά ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προφανώς λόγω της διαφοράς ποιότητας, η Κολομβία έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δε θα είναι καθόλου εύκολο ματς, αφού η Κόστα Ρίκα αναμένεται να παίξει μαζική άμυνα. Δεν πιστεύουμε ότι θα ξεφύγει το σκορ στο συγκεκριμένο ματς, οπότε πάμε στην επιλογή του combo bet 1 & Under 2,5 το οποίο προσφέρεται στο υψηλό 3.05.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω η Κόστα Ρίκα θα παίξει με μοναδικό μέλημα της να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πάνω του θα βασιστεί η ομάδα του για να σπάσει την κλειστή άμυνα, με όπλο το κάθετο παιχνίδι του. Το ενδεχόμενο να μοιράσει ακόμη μία ασίστ στο τουρνουά, προσφέρεται στο 4.00 και δεν περνά απαρατήρητο.

Κολομβία – Κόστα Ρίκα, 01:00

  • 1 & Under 2,5 (απόδοση 3.05)
  • Ασίστ Χάμες Ροντρίγκες (απόδοση 4.00)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ