BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα: Η ανωτερότητα της Αργεντινής και το συνδυαστικό του 4.00

Ο Λιονέλ Σκαλόνι
Ο Λιονέλ Σκαλόνι © 2023 MARTIN MEJIA / AP IMAGES

Διαβάστε την ανάλυση και τα προγνωστικά του BetMarket.gr για τον προημιτελικό του Κόπα Αμέρικα ανάμεσα σε Αργεντινή και Εκουαδόρ.

Φτάσαμε στα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα 2024 και το πρώτο παιχνίδι είναι αυτό της Αργεντινής με το Εκουαδόρ. Ανάλυση και προγνωστικά από το Betmarket.gr.

Αργεντινή - Εκουαδόρ: Προγνωστικά

Η Αργεντινή πέρασε στα προημιτελικά σχετικά εύκολα, κάνοντας το 3/3 στον όμιλο και τερματίζοντας στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου. Μάλιστα, έχει και την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης με μηδέν τέρματα παθητικό. Στο τελευταίο της ματς αν και ο Λιονέλ Σκαλόνι προέβη σε ροτέισον, κέρδισε με 2-0 το Περού. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ήταν ο Λαουτάρο Μαρτίνες που είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Αλμπισελέστε (συνολικά έχει σκοράρει 4 γκολ και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ του θεσμού). Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Μέσι δεν αγωνίστηκε σε εκείνο το ματς λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, αλλά έλαβε μέρος στην προπόνηση και το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει βασικός.

Το Εκουαδόρ κατέκτησε την 2η θέση στον 2ο όμιλο, με ρεκόρ του 1-1-1, αλλά προκρίθηκε ως 2ο λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων με το Μεξικό. Μάλιστα, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι αντιμετώπισε τους Μεξικάνους και παρότι δέχτηκε αρκετή πίεση (18 τελικές είχε το Μεξικό, ενώ δόθηκαν δύο πέναλτι τα οποία ακύρωσε το VAR) κατάφερε να πάρει το πολύτιμο βαθμό και φυσικά την πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι σημαντική. Η Αργεντινή είναι προφανώς το φαβορί της αναμέτρησης. Βέβαια, σε νοκ άουτ ματς δεν μπλέκουμε με αποδόσεις στο 1,45 που δίνει η νίκη της Αλμπισελέστε.

Το Εκουαδόρ θα παίξει συντηρητικά με στόχο να... κλέψει την πρόκριση και να το πάει αρκετά οριακά μήπως και φτάσει το ματς στη ρώσικη ρουλέτα. Έχει λοιπόν, νόημα να ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο/1 τελικό στο 4,00. Εκτιμούμε ότι το Εκουαδόρ μπορεί να αντέξει τουλάχιστον ένα ημίχρονο στην πίεση των Αργεντινών, οι οποίοι μάλιστα μετράνε και 3 διαδοχικά ισόπαλα αποτελέσματα στα πρώτα ημίχρονά τους στο θεσμό.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, στόχος του Εκουαδόρ είναι να κρατήσει το μηδέν στο μετόπισθεν, οπότε θα προσπαθήσει να πάει το ματς σε χαμηλό τέμπο για να μην αποκτήσει ρυθμό. Η Αργεντινή έως τώρα έχει πετύχει επαγγελματικές νίκες και στους 3 αγώνες που έδωσε (2-0 τον Καναδά, 1-0 τη Χιλή και 2-0 το Περού), ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα του θεσμού (0 παθητικό).

Εάν λάβουμε υπόψη μας όλα αυτά, το Under 2,5 του 1,60 μοιάζει λογική επιλογή. Ωστόσο για να κυνηγήσουμε καλύτερη απόδοση μπορούμε να πάμε στο συνδυαστικό στοίχημα 1 & Under 2,5 του 2,82 που επίσης στηρίζεται στη λογική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αργεντινή – Εκουαδόρ: Χ ημίχρονο/1 τελικό (απόδοση 4.00)
  • Αργεντινή – Εκουαδόρ: 1 & Under 2,5 (απόδοση 2.82)

Διαβάστε στο BetMarket.gr το Euro 2024 πρόγραμμα με τους αγώνες που ακολουθούν, τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής τους!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ