BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα: Μέσι και Χάμες πληρώνουν στο 4.50 και στο 7.10

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες 2024 JACOB KUPFERMAN/AP IMAGES

Τέσσερα σημεία έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr από τον μεγάλο τελικό του Κόπα Αμέρικα 2024 ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κολομβία.

Ο μεγάλος τελικός του Κόπα Αμέρικα 2024 είναι γεγονός! Η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Κολομβία και το Betmarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά του σπουδαίου αγώνα.

Αργεντινή - Κολομβία: Προγνωστικά (15/07/24)

Η Αργεντινή πέρασε το εμπόδιο του Καναδά (2-0) στα ημιτελικά για να βρεθεί για 4η φορά στα τελευταία 5 Κόπα Αμέρικα στον μεγάλο τελικό. Σχετικά καλή εμφάνιση από την Αλμπισελέστε, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα. Βέβαια, δέχτηκε φάσεις προς το τέλος του αγώνα κάλλιστα θα μπορούσε δεχθεί και γκολ. Η ομάδα του Σκαλόνι διαθέτει την κορυφαία άμυνα του τουρνουά (μόλις 1 γκολ παθητικό), ενώ αν κατακτήσει την κούπα θα γίνει η πολυνίκης του θεσμού. Αυτή τη στιγμή έχει τις ίδιες κατακτήσεις με την Ουρουγουάη (15).

Η Κολομβία σε ένα πολύ οριακό ματς με την Ουρουγουάη κατάφερε να πάρει την πρόκριση (1-0) χάρη σε γκολ του Λέρμα με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο. Αν και έμεινε με δέκα παίκτες πριν τη λήξη του ημιχρόνου, κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, παρά την μεγάλη πίεση της Σελέστε. Μάλιστα, είχε και 2 καλές ευκαιρίες στο 2ο μέρος για να διπλασιάσει τα τέρματα της. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό, πως διατηρεί αήττητο στα 28 τελευταία παιχνίδια της, ενώ αυτή θα είναι η τρίτη της συμμετοχή σε τελικό Κόπα Αμέρικα. Έχει κατακτήσει το τρόπαιο μόλις μία φορά.

Η Αργεντινή δεν έχει εντυπωσιάσει με την απόδοση της στο τουρνουά, αλλά διαθέτει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της που ακόμα και στην κακή της μέρα παίρνει αυτό που θέλει. Η Κολομβία όμως, είναι πολύ καλή ομάδα και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως δεν έχει χάσει στις 28 πιο πρόσφατες εμφανίσεις της. Διαθέτει και την κορυφαία επίθεση του θεσμού (12 τέρματα στο ενεργητικό της).

Το σετ αποδόσεων είναι καλά διαβασμένο και δεν θα ασχοληθούμε με καθαρό σημείο. Στα γκολ όμως, μπορεί να γίνει σοβαρή κουβέντα για το Goal/Goal που είναι σε τιμή αουτσάιντερ (2,20). Η Αργεντινή έχει μεν την καλύτερη άμυνα του τουρνουά, αλλά οι αντίπαλοι της δεν είχαν την επιθετική ποιότητα των Κολομβιανών. Το σύνολο του Λορέντσο έχει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης και πιστεύουμε ότι θα βρει τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά δύσκολα θα κρατήσει στο μηδέν μία τόσο ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή όπως αυτή της Αλμπισελέστε.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν κάνει το καλύτερο τουρνουά της καριέρας του, όμως δεν παύει να είναι ο ηγέτης της Αλμπισελέστε. Αυτός είναι που βγαίνει μπροστά στα μεγάλα ματς και με μία του έμπνευση μπορεί να αλλάξει τη ροή ολόκληρου αγώνα. Επίσης, εκτελεί και τις στατικές φάσεις της ομάδας του (φάουλ, πέναλτι).

Αξίζει λοιπόν να τον εμπιστευτούμε για σκόρερ, κάτι που προσφέρεται στο ελκυστικό 4,50 των super ενισχυμένων* αποδόσεων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ραφαέλ Κλάους. Σε 22 παιχνίδια τη φετινή σεζόν έχει χρησιμοποιήσει την κίτρινη κάρτα 94 φορές και την κόκκινη 4. Παράλληλα, έχει δείξει την άσπρη βούλα σε 9 ματς, αριθμός που είναι υψηλός. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ, πως σφύριξε το Βενεζουέλα-Μεξικό στο Κόπα Αμέρικα 2024, δείχνοντας 4 κάρτες και δύο πέναλτι. Με βάση αυτό λοιπόν, αξίζει να επιλέξουμε να υπάρχει τουλάχιστον ένα πέναλτι στο ματς σε απόδοση 3,05.

Ο Χάμες Ροντρίγκες πραγματοποιεί εξαιρετικό τουρνουά, καθώς μετράει 1 γκολ και 6 ασίστ. Μάλιστα, έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ σε ένα Κόπα Αμέρικα, σπάζοντας το ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι το 2021 (5 ασίστ). Το ενδεχόμενο να έχει τουλάχιστον μία ασίστ στον τελικό προσφέρεται στο 7,10 μέσω των ενισχυμένων* αποδόσεων και αξίζει ένα ποντάρισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αργεντινή – Κολομβία: Goal/Goal (Απόδοση: 2.20)
  • Αργεντινή – Κολομβία: Γκολ Λιονέλ Μέσι (Απόδοση: 4,50)
  • Αργεντινή – Κολομβία: Καταλογισμός πέναλτι (Απόδοση: 3.05)
  • Αργεντινή – Κολομβία: Χάμες Ροντρίγκες Over 0,5 ασίστ (Απόδοση: 7,10)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ