BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα: Μικρός τελικός με σημεία έως το 4.10

Η ομάδα του Καναδά πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa America
Η ομάδα του Καναδά πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa America Ⓒ 2024 RICHARD RODRIGUEZ/ ASSOCIATED PRESS

Η ανάλυση και τα προγνωστικά του BetMarket.gr για τον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα 2024, Καναδάς – Ουρουγουάη, σε αποδόσεις έως και 4,10.

Ο Καναδάς και η Ουρουγουάη κοντράρονται στον μικρό τελικό του Κόπα Αμέρικα 2024, ώστε να κριθεί η 3η θέση του τουρνουά. Το Betmarket.gr έχει την ανάλυση του αγώνα και τα προγνωστικά.

Καναδάς - Ουρουγουάη: Προγνωστικά

Ο Καναδάς έχασε με 2-0 από την Αργεντινή στον ημιτελικό. Φανερά ανώτερη η Αλμπισελέστε που νίκησε δίκαια και πήρε την πρόκριση. Η ομάδα της Βόρειας Αμερικής βέβαια, είχε τις στιγμές της για να πετύχει ένα γκολ, ειδικά προς το τέλος του αγώνα. Ξεκάθαρα επιτυχημένη η παρουσία της στην παρθενική συμμετοχή στη διοργάνωση, καθώς ήταν μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Μόνο ικανοποιημένος μπορεί να είναι ο τεχνικός Μαρς.

Στις λεπτομέρειες έχασε την παρουσία της στον τελικό η Ουρουγουάη, που έχασε 1-0 από την Κολομβία. Πολύ οριακό ματς γενικότερα με τη Σελέστε να σπαταλά μεγάλες ευκαιρίες στο 1ο ημίχρονο κυρίως με πρωταγωνιστή τον Ντάργουιν Νούνιες. Αν και πήγε στα αποδυτήρια με αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στην επανάληψη. Είχε βέβαια τις ευκαιρίες για να το κάνει με τον Σουάρες να σημαδεύει το δοκάρι, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να δεχθεί κι άλλο γκολ από την Κολομβία σε 2 περιπτώσεις. Υπάρχει απογοήτευση από τον αποκλεισμό, με τον Μπιέλσα να αναλαμβάνει την ευθύνη, χωρίς να σταθεί σε δικαιολογίες.

Σίγουρα είναι πιο ποιοτική η Ουρουγουάη από τον Καναδά, αλλά είναι επηρεασμένη ψυχολογικά από τον αποκλεισμό της. Η ομάδα του Μαρς δεν είναι αμελητέα ποσότητα και είναι πιθανό να της βάλει δύσκολα και αν δεν είναι 100% συγκεντρωμένη. Θα κυνηγήσουμε λοιπόν την έκπληξη με μία μικρή κάλυψη, στο 1DNB, σε απόδοση 4,10.

Η Ουρουγουάη παίζει επιθετικά, διαθέτει ποιότητα για να εκμεταλλευτεί την παραμικρή ευκαιρία που θα της παρουσιαστεί. Ο Καναδάς μέσω των γρήγορων αντεπιθέσεων μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο αμυντικό τρανζίσιον της ομάδας του Μπιέλσα. Επομένως, εκτιμούμε ότι αμφότερες θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με το Goal/Goal να προσφέρεται στην ελκυστική απόδοση του 1,90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καναδάς – Ουρουγουάη: 1DNB (Απόδοση: 4,10)
  • Καναδάς – Ουρουγουάη: Goal/Goal (Απόδοση: 1,90)

Βρείτε στο BetMarket.gr προγνωστικά στοιχήματος από τις σημαντικότερες διοργανώσεις και όλα τα νέα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ