BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Κόπα Αμέρικα: Παίζει μπάλα το κίνητρο σε μεγάλες αποδόσεις

Οι παίκτες της Βενεζουέλας πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στο Μεξικό
Οι παίκτες της Βενεζουέλας πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στο Μεξικό © 2024 RYAN SUN / AP IMAGES

Το Betmarket.gr σας παρουσιάζει την ανάλυση και τα προγνωστικά των αγώνων Τζαμάικα - Βενεζουέλα και Μεξικό - Εκουαδόρ για την 3η αγωνιστική του B' ομίλου στο Κόπα Αμέρικα 2024.

Με τα ματς Τζαμάικα - Βενεζουέλα και Μεξικό - Εκουαδόρ ολοκληρώνεται ο 2ος όμιλος του Κόπα Αμέρικα 2024. Το Betmarket.gr έχει την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Μεξικό - Εκουαδόρ: Προγνωστικά

Πλήρωσε την αστοχία του το Μεξικό, που έχασε με 1-0 από τη Βενεζουέλα. Δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από την αντίπαλο του (17-11 οι τελικές υπέρ του, 7-3 στον στόχο) και μάλιστα αστόχησε και σε πέναλτι. Πλέον, απέναντι στο Εκουαδόρ θέλει μόνο νίκη, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα αποκλειστεί από την συνέχεια.

Το Εκουαδόρ επικράτησε με 3-1 επί της Τζαμάικα, όμως δέχτηκε αρκετές ευκαιρίες (5 τελικές στον στόχο) από έναν σχετικά αδύναμο αντίπαλο. Αυτή τη στιγμή όμως, κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού αν δεν ηττηθεί απέναντι στο Μεξικό θα πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά.

Το Εκουαδόρ παίζει για δύο αποτελέσματα και θα έχει αμυντικό προσανατολισμό. Το Μεξικό είναι πιο ποιοτική ομάδα αλλά έχει μεγάλο πρόβλημα με το γκολ το οποίο γίνεται και ψυχολογικό ζήτημα για τους παίκτες. Έχει παράλληλα και το άγχος που παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα.

Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, και έχοντας στο μυαλό μας την τρομερή δυστοκία των Μεξικάνων, θεωρούμε πως το Εκουαδόρ εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει τον πόντο, με την ισοπαλία να προσφέρεται στο 3,30.

Κλειστό ματς αναμένεται να δούμε, με το Μεξικό να έχει την κατοχή της μπάλας και το Εκουαδόρ να αμύνεται μαζικά. Δεν περιμένουμε να δούμε πολλά γκολ γι’ αυτό πάμε με το Under 1,5 στο 2,70.

Τζαμάικα - Βενεζουέλα: Προγνωστικά

Η Τζαμάικα ηττήθηκε με 3-1 από το Εκουαδόρ και ταυτόχρονα τον αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κόπα Αμέρικα. Βέβαια, δημιούργησε ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο (συνολικά έκλεισε το ματς με 5 τελικές στον στόχο), ενώ πέτυχε και το πρώτο τέρμα της ιστορίας της στο θεσμό. Σημαντική επισήμανση, πως μετρά 8 ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη διοργάνωση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βενεζουέλα αποτελεί σίγουρα μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του θεσμού. Μετράει 2/2 νίκες στη φάση των ομίλων και έχει πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Στο πιο προηγούμενο παιχνίδι της πήρε τεράστια νίκη με 1-0 κόντρα στο ποιοτικότερο Μεξικό. Για να εξασφαλίσει την 1η θέση, θέλει απλά να μην ηττηθεί από τη Τζαμάικα απόψε. Σε περίπτωση ήττας μπορεί να τερματίσει 1η αν δεν καλυφθεί η διαφορά από τον νικητή (αν υπάρξει) του Μεξικό-Εκουαδόρ.

Η Τζαμάικα έχει ένα από τα χειρότερα ρόστερ του τουρνουά. Η Βενεζουέλα με την εικόνα που έχει δείξει μέχρι στιγμής, λογικά θα καταφέρει να επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα και να τερματίσει στην 1η θέση. Το διπλό σε απόδοση 2,03.

Δεν περιμένουμε να πάρει ρίσκα η Βενεζουέλα, αφού είναι από τα σύνολα που στηρίζονται στην καλή αμυντική τους λειτουργία. Είναι πολύ πιθανό να πάρει μία επαγγελματική νίκη του τύπου 1-0, 2-0, οπότε τον πρώτο λόγο τον έχει το Under 2,5 & No Goal του 2,05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μεξικό - Εκουαδόρ: Χ (απόδοση 3,30)
  • Μεξικό - Εκουαδόρ: Under 1,5 (απόδοση 2,70)
  • Τζαμάικα - Βενεζουέλα: 2 (απόδοση 2,03)
  • Τζαμάικα - Βενεζουέλα: Under 2,5 & No Goal (απόδοση 2,05)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ